[ Standartinis ] ·
Kontraceptinis pleistras
| Foxenas |
2004 07 09, 22:00
|
Unregistered

|
Naudoju as tuos pleistrus jau metus (gal net ilgiau). Man nebuvo visiskai jokiu pasaliniu poveikiu: nei galvoj, nei pilve, o ir myletis noriu, kaip kokia piemenka... :lol: Nusilupti man atsilupo tik viena karta kai uzsidejau labai aptemptus triusikiukus (bet ten prie vartojimo instrukcijos parasyta, kad labai stipraus trynimo jie nemegsta). Nepastojau ir bent jau aprasyme jie duoda tokias pat garantijas kaip tabletem - 99%. Ant slaunu klijuoti negalima: rekomenduotinos vietos - mentys (nugaroj :) ), dilbio isorine puse, sikniukas arba pilvo apacia tiesiai virs gaktos plaukiuku. Ant siknos ir menciu man nepatogu, kadangi jei nematau, tai uzmirstu pasikeisti laiku... :oh Ant dilbio - man niezti oda po pleistriuku. As nesioju pilvo apacioj. jokiu nemaloniu pojuciu. Vieta keisti labai paprasta: tiesiog nereikia naujo pleistriuko klijuoti lygiai i ta pacia vieta kur buvo senasis, taigi maniskai klijuojami vienas salia kito... Kai baigias pilvas - "zygiuojam atgal. Kas gerai - as ta pleistriuka matau kelis kart per diena, taigi garantuota, kad reikiama diena man bent karta kils mintis, kad "o, reik pasikeisti...!"
|
|
|
|
|
| Renarda |
2004 07 12, 14:48
|
Patyręs dalyvis

Grupė: Validating
Žinutės: 120
Prisijungė: 2003 05 07
Vieta: Klaipėda
Pirmas vaikas:vyruks
Antras vaikas:yra
Apdovanojimų: 0

|
Nu nezianu - man neseniai isoperavo tulzi ir su kepenukais nelabai kas, tai man gydytoja ir parekomendavo pleistriuka, bet as baigiu galus atiduoti... Naudoju, tiesa, tik antras menuo, bet po savaite ir net daugiau abu kartus mane taip pykino, taip galva skaudejo, vemiau, kad net visi buvo isistikine, kad as vel pastojau... Vis tikiuosi, kad organizmas turi prisitaikyti... Aisku reiktu vel pas gydytoja nueit pasikonsultuot, bet vis to laiko nerandu. NA gal dar kita menesiuka pabandysiu - gal jau gerai bus... Nes zinot kai tokia savijauta, tai apie meiles jokios kalbos negali buti. Ir del tu keliu karteliu, kurie lieka, kai jau nebepykina - labai jau brangi kontracepcija gaunasi :rolleyes: . Siaip jis tikrai labai patogus... Negi ne vienos daugiau nepykino pradejus ji naudoti?
|
|
|
|
|
| Žmogė |
2004 07 15, 16:01
|
Ištikimas dalyvis

Grupė: Dalyviai
Žinutės: 386
Prisijungė: 2004 06 21
Pirmas vaikas:1997,
Antras vaikas:1999
Apdovanojimų: 0

|
Na, mergickos, as dirbu su vaistukais...Galiu pasakyti tiek, kad mes skirtingos, del to ir tablietukiu daug ir skirtingu... Jei naudojot tab. su vidutiniu subalansuotu kiekiu hormonu, pvz. Logest- yra garantija, kad pleistras jums tiks...Jei yra problemu... pvz.butent jums reikalingos tab. su padidintu hormonu kiekiu, pvz.Gracial, non-ovlon, tai pleistras gali neuztikrinti kontracepcijos...J ei, atvirksciai, pykina nuo iprastu tab., taso, padideja krutys ir kt., noriu pasakyti, jei naudojat tab. su mazesniu hormonu kiekiu- pvz. mirelle- tai bus ne kas ir su pleistru...Taigi-[/U]butina[U] pasitarti su gydytoju, ypac jei nenaudojot pries tai tab. Juolab ir kainuoja...
|
|
|
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0
Sekti šią temą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu, kai temoje buvo paskelbtas naujas atsakymas, o jūs nesate prisijungęs.
Užsiprenumeruoti forumą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu kai forume buvo paskelbta nauja tema, o jūs nesate prisijungęs
Atsisiųsti / Spausdinti šią temą
Atsisiųsti šią temą skirtingais formatais arba peržiūrėti spausdinimui skirtą versiją.
Invision Power Board
v2.0.3 © 2013 IPS, Inc.
Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse.
Atsakomybės apribojimas
|
|