Oi, mergaitės, turiu tokią problemėlę..

Per pažįstamą ūkininką pasisekė gauti miltų (iš kažkokio slapto malūno, kuris net nežinau kur randasi, nes man tiesiog, parvežė, kai prasitariau, jog būtų gerai pigesnių miltų kur užsipirkti. Sulaukiau skambučio, kad gavo, tai man teliko iš to ūkininko pasiimti ir pinigėlius sumokėt

). O bėda ne tame, kad miltus gavau, o tame, kad nežinau kur dabar kokie tie miltai..

Tas žmogus man suorganizavo dviejų rūšių ruginių ir dviejų rūšių kvietinių miltų. Aišku, jokių užrašų, jokių lapelių nieko nėr..

tik viename maiše du maišeliai ir kitame maiše du maišeliai. Sako, tu vistiek jau tiek laiko duoną kepi, tai atskirsi

Bandžiau pagal spalvą atsekti, kurie yra kurie.. atrodo pasisekė, bet, kad tas tamsumas neką ten ir skiriasi.. gal kokiu puse tono tamsesni vieni..

Sakė, kad vienas maišelis stambesnių, kitas smulkesnių (čia taip pat su ruginiais ir kvietiniais). Bandžiau pirštais atskirti.. patryniau tarp pirštų. aga.. tiek vieni, tiek kiti kone kaip dulkės..

Tai dabar nežinau kaip čia man su jais seksis tą duonelę kepti

Juokingiausia, kad jau kai išeidinėjau iš jo, jis man leptelėjo - "kai reikės, tik pasakyk, kokie tau labiausiai tiko, bandysiu dar parvežti". Kai namie apžiūrėjau, tai juokas suėmė.. įdomu, kokių čia reikės prašyt, jei pati neišsiaiškinu kur kokie

o miltų tai nemažas kiekis.. suorganizavo man 4 rūšių po 5 kg. tai visumoj kaip ir 20 kg

tiesa, ir kainavo tik 20 lt
Gal kas žino kokių gudrybių, kaip atskirti kur kokie miltai?