
kažkada visai nesenai klausiau Jūsų nuomonės apie duonkepę, tai va, turiu savo kenwoodą su dviem kepimo indais jau porą savaičių, dirba idealiai kasdien, kartais ir ne po vieną ir ne po du kartus. Gal tik kartą Borodino duonelė nelabai iškilo, bet čia, jaučiu, kaltas žmogiškasis faktorius. Labai dėkui už visus receptus ir patarimus.. Daug išbandyta, dar daugiau laukia..
Angele, gal vis tik čia ne duonkepėj esmė, o proporcijose, sudėtyse? Mano Kenwoodas 350-tas kepa IDEALIAI. Tiesa, visada žiūriu į minkomą tešlą, - būna, kad įberiu miltų papildomai, būna, kad šliukšteliu vandens.
Bet šiandien aš čia su nukrypimu - kažkur kažkas minėjo, kad kepa duonkepėj...kugelį.. Nugi nugi, va gi na.. o kiek loko kepat? Ans gi toks nemenks gaunas

Ir vyniotinius minėjot.. Čia kalba apie kuriuos eina?

Ir...gal matėt kur papildomų kenwoodo mentelių maišymo?
