Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

Mergaites,o kokiomis trasomis tresiate savo gelytes? Ar tiktu universalios,zydincioms gelems? Turiu tokias,jos puikiai tinka kambarinems gelems.
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 04 23, 15:39)
as tiesiog galvojau kol atkeliaus tai ir numirs unsure.gif
o pas ka cia galima butu tokiu pasižvalgyti rolleyes.gif noretusi įsigyti ax.gif

Manau, visos forumietės sanpaulininkės augina veislinių sanpaulijų - daugiau ar mažiau.
Atsakyti
Aš irgi jau pasidariau albumėlį su turimomis veislėmis ir pertekliais rolleyes.gif
mano gėlynas biggrin.gif
o čia daugiau žiedų, kurie pas mane jau žydėjo ar tebežydi wub.gif

*finy*,rekomenduojama tręšti schultz trąšomis sanpaulijoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 23 balandžio 2010 - 16:43
oi, jau temos 50-tai psl. doh.gif reikes tuoj nauja tema atidaryti thumbup.gif
Gal yra norinciu mirksiukas.gif bigsmile.gif Prasom atsiliepti biggrin.gif

"Sugaudziau" dar siu mergaiciu albumelius :
ausrazs
Fira
Kerpena
AusraJ
Jei nepriestaraus, tai galima butu papildyti jeis musu pirmo puslapio augintoju albumeliu sarasa mirksiukas.gif 4u.gif
o gal dar kieno albuma praziopsojau !? blush2.gif parasykit temoje ar man iAZ smile.gif
Atsakyti
Pasavivaliausiu ir parodysiu apsinge albumą ax.gif Toli gražu čia jos ne viskas sukelta doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(apsinge @ 2010 04 07, 14:03)
Rob's Loose Goose(R. Robinson)
user posted image

Dabar net susimėčiau ar čia tikrai jos vardas g.gif , internetinėj foto visai kitaip atrodo unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 23, 17:41)
Aš irgi jau pasidariau albumėlį su turimomis veislėmis ir pertekliais rolleyes.gif
mano gėlynas biggrin.gif
o čia daugiau žiedų, kurie  pas mane jau žydėjo ar tebežydi wub.gif
*finy*,rekomenduojama tręšti schultz trąšomis sanpaulijoms.

dzūkė,ohoooo! blink.gif bigsmile.gif Kaip smagu ziureti tavo albumeli wub.gif

Mergaites,kas galetu mane pamokyti,kaip fotki susikurti albuma,kuriame galima sudeti kitus albumus.Na ir parasiau,gal suprasit unsure.gif Noriu ir as savo gelytes susideti ir sekti augima ax.gif
Atsakyti
Aciu, dzūkė 4u.gif , apsinges albuma praziopsojau doh.gif blush2.gif
Del Rob's Loose Goose...
Tavoji dar grazesne nei is interneto thumbup.gif
Nieko komentuoti negaliu, taciau galiu papasati stai ka:
lapuka gavau is labai patikimos kolekcioneres/augintojos, nuo stai tokio augaliuko
user posted image user posted image

Manoji zydejo taip
user posted image

Stai toks vaikiukas (to pacio lapo) uzaugo pas Fira
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l@n@: 23 balandžio 2010 - 17:24
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 23, 16:41)
mano gėlynas biggrin.gif
o čia daugiau žiedų, kurie  pas mane jau žydėjo ar tebežydi wub.gif

oho kolekcija bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif Bet Lunar Lily (White) pasakiško grožio wub.gif wub.gif wub.gif auglo net nesimato per žiedus thumbup.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Ar Metelicos lapai kuom nors skiriasi nuo kitu veisliu? Turiu galvoje ne spalva,garbanotuma... Ant manojo lapelio yra tokie,kaip cia issireiskus,lyg aptaskyta vandeniu butu.Net nezinau ar cia taip turi buti,ar man atskirti ja geriau unsure.gif
Atsakyti
as manau cia nieko tokio,
gali neabejoti cia tikrai Metelicos lapelis,o jis ko gero aptiskes aliejumi,nes netoli dujines stovi ant palanges blush2.gif
mergaites noriu paklaust kazkas nutiko manao sanpaulijoms kelioms pabalo viduriai,ta prasme tie viduriniai mazi lapeliai,kame reikalas,nepersodintos gal metai,gal trasu truksta mano senems?aciu!
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti