Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

Laba diena, sanpaulijas jau nuo seniau auginu. Nuo pernai pavyko išsiauginti du vaikučius veislinių. Šiemet gavau dar 5 gėlytes (veislines). Norėjau jūsų paklausti. Ar galima įvairių veislių vazonėlius dėti į vieną lovelį, kur laistymo vanduo, ar nesugadinsiu tokiu būdu veislių? Ar geriau dėti po kiekvienu vazonėliu atskirą lėkštutę?

Labai laukiu jūsų atsakymų
Atsakyti
Aciukas dzūkė uz palinkejimus 4u.gif Augsime,vysimes jus ir rodysimes smile.gif O man,kad butu pilnas desimtukas,paieskose dar Irish Flirt.Uzburia mane ta zaluma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 20, 21:05)

user posted image

O kurios tau retesnės g.gif  biggrin.gif

Gaunam vienos iš kitų, va taip ir gaunam biggrin.gif

na ziuriu jus cia visokiu turit , ne tu tokiu maximiniu bigsmile.gif
Atsakyti
noras1, nemanau, kad veislė išsigims jeigu bendro vandenuko pagers g.gif unsure.gif

Semile, parduotuvėse tokių nebūna. Aš asmeniškai iš forumiečių ir įsigijau. Aij, keletą lapelių iš J. Beluckienės Yra augintojų, kurios lapelius parsiveža iš už sienos.

O paskui, iš didelės meilėms sanpaulijoms, namuose atsiranda nemažai vaikučių sanpauliukų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 23, 11:54)

Semile, parduotuvėse tokių nebūna. Aš asmeniškai  iš forumiečių ir įsigijau. Aij, keletą lapelių  iš J. Beluckienės Yra augintojų, kurios lapelius parsiveža iš už sienos.

O paskui, iš didelės meilėms sanpaulijoms, namuose atsiranda nemažai vaikučių sanpauliukų doh.gif  lotuliukas.gif

tai vat ir ziuriu kad cia tokios gražuoles pas visas wub.gif tik as va neisivaizduoju kaip jas įsigiti is forumirciu ,esu is provincijos, o daigeliu juk pastu neparsisiųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 04 23, 12:00)
tai vat ir ziuriu kad cia tokios gražuoles pas visas wub.gif  tik as va neisivaizduoju kaip jas įsigiti is forumirciu ,esu is provincijos, o  daigeliu juk pastu neparsisiųsi g.gif

Aš ir iš provincijos biggrin.gif A ko į "Provinciją" nepareini, a? rolleyes.gif

Siunčia ir paštu, bet aš nenorėjau rizikuot schmoll.gif Gal kokius vieną du augaliukus ir galima saugiai supakuot. Aš per autobusų siuntas parsigabenau ax.gif ir viecinių augintojų radau thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 04 23, 13:00)
tik as va neisivaizduoju kaip jas įsigiti is forumirciu ,esu is provincijos, o  daigeliu juk pastu neparsisiųsi g.gif

Kodėl gi ne? Tinkamai supakuoti vaikučiai paštu atkeliauja gana greitai ir visai saugiai. o lapukui - tuo labiau. Pirmuosius 4 ar 5 veislinių sanpaulijų siuntinukus esu gavusi būtent paštu. Per autobusų stoties siuntų tarnybą atvyksta dar greičiau - per dieną, tranzitiniu - būna ir per dvi. Gyvenimas provincijoje tikrai nekliudo realizuoti norą turėti veislinių sanpaulijų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 22, 21:47)
*finy*, gražaus augimo, gražių žiedų biggrin.gif
O kurios tau retesnės g.gif  biggrin.gif

Gaunam vienos iš kitų, va taip ir gaunam biggrin.gif

Jau turiu Looking Glass lapelį thumbup.gif
Aš jas gal perlaistau g.gif  unsure.gif

o kur lapeli gavai,jei nepaslaptis? tai as stosiu i eile del vaikucio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2010 04 23, 12:25)
o kur lapeli gavai,jei nepaslaptis? tai as stosiu i eile del vaikucio bigsmile.gif

Pas kaimynę bigsmile.gif , kaip gerai, kad aš ją sanpaulige užkrėčiau thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 23, 12:54)
noras1, nemanau, kad veislė išsigims jeigu bendro vandenuko pagers g.gif  unsure.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2010 04 23, 08:26)
Ar geriau dėti po kiekvienu vazonėliu atskirą lėkštutę?

Dar aš įkišiu trigrašį ta pačia tema. Jeigu viename vazonėlyje atsirastų kenkėjų, per bendrą padėkliuką jie greičiau pasiektų kitus augalus. Na, bet aš taui naudoju viena didelį bendrą padėklą sanpaulijoms
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 04 23, 12:14)
Kodėl gi ne? Tinkamai supakuoti vaikučiai paštu atkeliauja gana greitai ir visai saugiai. o lapukui - tuo labiau. Pirmuosius 4 ar 5 veislinių sanpaulijų siuntinukus esu gavusi būtent paštu. Per autobusų stoties siuntų tarnybą atvyksta dar greičiau - per dieną, tranzitiniu - būna ir per dvi. Gyvenimas provincijoje tikrai nekliudo realizuoti norą turėti veislinių sanpaulijų 4u.gif

as tiesiog galvojau kol atkeliaus tai ir numirs unsure.gif
Papildyta:
veislinių sanpaulijų

o pas ka cia galima butu tokiu pasižvalgyti rolleyes.gif noretusi įsigyti ax.gif
Atsakyti