Laba diena, sanpaulijas jau nuo seniau auginu. Nuo pernai pavyko išsiauginti du vaikučius veislinių. Šiemet gavau dar 5 gėlytes (veislines). Norėjau jūsų paklausti. Ar galima įvairių veislių vazonėlius dėti į vieną lovelį, kur laistymo vanduo, ar nesugadinsiu tokiu būdu veislių? Ar geriau dėti po kiekvienu vazonėliu atskirą lėkštutę?
Labai laukiu jūsų atsakymų
Aciukas dzūkė uz palinkejimus
Augsime,vysimes jus ir rodysimes
O man,kad butu pilnas desimtukas,paieskose dar Irish Flirt.Uzburia mane ta zaluma

QUOTE(dzūkė @ 2010 04 20, 21:05)
na ziuriu jus cia visokiu turit , ne tu tokiu maximiniu

noras1, nemanau, kad veislė išsigims jeigu bendro vandenuko pagers
Semile, parduotuvėse tokių nebūna. Aš asmeniškai iš forumiečių ir įsigijau. Aij, keletą lapelių iš J. Beluckienės Yra augintojų, kurios lapelius parsiveža iš už sienos.
O paskui, iš didelės meilėms sanpaulijoms, namuose atsiranda nemažai vaikučių sanpauliukų

Semile, parduotuvėse tokių nebūna. Aš asmeniškai iš forumiečių ir įsigijau. Aij, keletą lapelių iš J. Beluckienės Yra augintojų, kurios lapelius parsiveža iš už sienos.
O paskui, iš didelės meilėms sanpaulijoms, namuose atsiranda nemažai vaikučių sanpauliukų

QUOTE(dzūkė @ 2010 04 23, 11:54)

tai vat ir ziuriu kad cia tokios gražuoles pas visas

QUOTE(Semile @ 2010 04 23, 12:00)
tai vat ir ziuriu kad cia tokios gražuoles pas visas
tik as va neisivaizduoju kaip jas įsigiti is forumirciu ,esu is provincijos, o daigeliu juk pastu neparsisiųsi 

Aš ir iš provincijos

Siunčia ir paštu, bet aš nenorėjau rizikuot

QUOTE(Semile @ 2010 04 23, 13:00)
tik as va neisivaizduoju kaip jas įsigiti is forumirciu ,esu is provincijos, o daigeliu juk pastu neparsisiųsi 

Kodėl gi ne? Tinkamai supakuoti vaikučiai paštu atkeliauja gana greitai ir visai saugiai. o lapukui - tuo labiau. Pirmuosius 4 ar 5 veislinių sanpaulijų siuntinukus esu gavusi būtent paštu. Per autobusų stoties siuntų tarnybą atvyksta dar greičiau - per dieną, tranzitiniu - būna ir per dvi. Gyvenimas provincijoje tikrai nekliudo realizuoti norą turėti veislinių sanpaulijų

QUOTE(dzūkė @ 2010 04 22, 21:47)
*finy*, gražaus augimo, gražių žiedų
O kurios tau retesnės
Gaunam vienos iš kitų, va taip ir gaunam
Jau turiu Looking Glass lapelį
Aš jas gal perlaistau

O kurios tau retesnės

Gaunam vienos iš kitų, va taip ir gaunam

Jau turiu Looking Glass lapelį

Aš jas gal perlaistau

o kur lapeli gavai,jei nepaslaptis? tai as stosiu i eile del vaikucio

QUOTE(linaule @ 2010 04 23, 12:25)
Pas kaimynę

QUOTE(dzūkė @ 2010 04 23, 12:54)
Ačiū už atsakymą

QUOTE(noras1 @ 2010 04 23, 08:26)
Ar geriau dėti po kiekvienu vazonėliu atskirą lėkštutę?
Dar aš įkišiu trigrašį ta pačia tema. Jeigu viename vazonėlyje atsirastų kenkėjų, per bendrą padėkliuką jie greičiau pasiektų kitus augalus. Na, bet aš taui naudoju viena didelį bendrą padėklą sanpaulijoms
QUOTE(ausrazs @ 2010 04 23, 12:14)
Kodėl gi ne? Tinkamai supakuoti vaikučiai paštu atkeliauja gana greitai ir visai saugiai. o lapukui - tuo labiau. Pirmuosius 4 ar 5 veislinių sanpaulijų siuntinukus esu gavusi būtent paštu. Per autobusų stoties siuntų tarnybą atvyksta dar greičiau - per dieną, tranzitiniu - būna ir per dvi. Gyvenimas provincijoje tikrai nekliudo realizuoti norą turėti veislinių sanpaulijų 

as tiesiog galvojau kol atkeliaus tai ir numirs

Papildyta:
veislinių sanpaulijų
o pas ka cia galima butu tokiu pasižvalgyti