Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

Pirma tema
Antra tema
Trečia tema
Ketvirta tema
Penkta tema
Šešta tema
Septinta tema

Aštunta tema
Devinta tema
Dešimta tema
Vienuolikta tema
Dvylikta tema
Trylikta tema
Keturiolikta tema
skanaus!

Štai kokios gabios mūsų merginos:
Saulyte DD- Kalakuto šlaunis troškinta su daržovėmis ir grietinėle, garnyrui kuskusas
user posted image
zaklados saldūs varškės ir moliūgo blyneliai, bei kepenėlių guliašas
user posted image
user posted image
Divos užkepta žuvies file
user posted image
deimapov kepsniukas
user posted image

ČIA RENKASI PAČIOS IŠRADINGIAUSIOS IR SUMANIAUSIOS KULINARĖS. ANT JŲ PIETŲ STALO VISADA GARUOJA PATYS PUIKIAUSI PATIEKALAI.
Atsakyti
Aš pirma first.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif naujoje ir gražioje temukėje

mums dar vakarykščio kugelio šiandien užteks mirksiukas.gif
dar vakar pridariau burokėlių, raugintų kopūstų, pupelių, bulvių mišrainės, tai šiandien pietums bus man prie žuvies kotletų, o vyras pasiėmė konservų į darbą mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytukas biggrin.gif
šiandien pas mus:
pusryčiai: kava ir sumuštiniai (kam su tepamu sūriu, kam su dešra ir agurku)
pietums: likučius suvalgysim (vėdarai, kopūstų sriuba)
vakarienė: balandėliai

nuo pirmadienio išvis taupymas įsijungs: vyras reisan išvažiuos tai grįšiu į doros kelią (dieta dieta dieta) biggrin.gif
Atsakyti
Ir mane suskaičiavo... bijau.gif Tik kažkaip tos nuotraukos nelabai kokybiškos atrodo, prieš jūsiškes... blush2.gif

pusryčiams - vaikui dribsniai su pienu, mes sumuštinius su šlapianke
pietums - pakepsiu žuvies pirštelių, ryžių išvirsiu, plius žiemai marinuotos pjaustyto agurko ir svogūnų salotos.
vakarienei... g.gif eisim į pirtį šiandien, tai einu į užkandžių skyrelį pasižiūrėt ko nors įdomaus prie alaus.. blush2.gif būtinai pranešiu, ką gaminau. pioneer.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2009 11 13, 09:49)
Ir mane suskaičiavo...  bijau.gif Tik kažkaip tos nuotraukos nelabai kokybiškos atrodo, prieš jūsiškes...  blush2.gif

nu tiktais kokybe tu smile.gif viskas čiki mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Deimapov,dekui uz naujus namelius 4u.gif
Vakar valgem:
Pusryciams:pica,arbata/kava.
Pietus:brandinti mesos kukuliukai su grikiais,morku/cesnaku/majonezo salotos.sultys multivitaminu.
Vakariene:cenakai,traskuciai,saldainiai.

Siandien planuojam:
Pusryciai:karsti sumustiniai,kava/arbata.
Pietus:vedarai,sv.kopustu sriuba,sultys,vaisiai
Vakariene:jei liks vedaru,kepsiu koki nors pyraga prie arbatos,planuoju dar pasidaryt krabu lazdeliu "Rafaelo".
Atsakyti
bandau grizti ir as i temele smile.gif
siandien laisva diena, tai pusryciams pasikepinau uzvakaryksciu virtu bulviu (buvo daromi zemaiciu blynai, liko kelios). valgiau su grietine ir marinuotais burokeliais (vyro sesuo pridejo kelis slovikelius, dar uogieniu, misrainiu..). vyras pusryciams issivire desreliu parukytu. savaitgalio pirkimo.
pietums yra vakaryksciu barsciu.
vakarienei kepsiu karbonadus. barscius viriau su frikadelemis, turejau puskili farso. siek tiek pasilikau, tai padarysiu kelis suktinukus is nugarines ir farso. va.
planai tokie smile.gif kaip bus neaisku ax.gif
Atsakyti
Pusryčius vyras atnešė į lovą biggrin.gif omletas, marinuoti burokėliai, batonas. Pietūs: man iš maxes pirkti lašišų kotletai su pengasija viduje berods, batonas, pomidorų-svogūnų salotos. Vyrui-benadelė. Vakarienė gali būti, kad kavinėje, šiandien tokia mažytė mūsų šventė, o jei dar grįžę norėsim ko, tai tų kotletų dar yra iš maxes (jų kg kaina akcija dabar 6,99lt)
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 11 13, 15:26)
Pusryčius vyras atnešė į lovą biggrin.gif omletas, marinuoti burokėliai, batonas. Pietūs: man iš maxes pirkti lašišų kotletai su pengasija viduje berods, batonas, pomidorų-svogūnų salotos. Vyrui-benadelė. Vakarienė gali būti, kad kavinėje, šiandien tokia mažytė mūsų šventė, o jei dar grįžę norėsim ko, tai tų kotletų dar yra iš maxes (jų kg kaina akcija dabar 6,99lt)

KAs čia ?

Su 5 metukais jūsų šeima thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 11 13, 15:59)
KAs čia ?

Su  5 metukais jūsų šeima  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

benadelė tai bandelė biggrin.gif lotuliukas.gif
Ačiū Mickiuk oro_buckis.gif
Pasirodo keičiasi vėl mūsų planai biggrin.gif visgi nusipirkom vištienos ketvirčių ir norime kugelio, į kavinę aptyngome biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 11 13, 16:31)
benadelė tai bandelė biggrin.gif  lotuliukas.gif
Ačiū Mickiuk oro_buckis.gif
Pasirodo keičiasi vėl mūsų planai biggrin.gif visgi nusipirkom vištienos ketvirčių ir norime kugelio, į kavinę aptyngome biggrin.gif

nu viens prie vieno mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aš tai dar turiu kugelio, bet tėvukas privirė raugintų kopūstų sriubos su vištienos likučiais, kur į kugelį netilpo, tai taip sočiai prisiryjau rolleyes.gif , kad net kugelio nenoriu schmoll.gif bus rytdienai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 11 13, 17:57)
nu viens prie vieno mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
aš tai dar turiu kugelio, bet tėvukas privirė raugintų kopūstų sriubos su vištienos likučiais, kur į kugelį netilpo, tai taip sočiai prisiryjau  rolleyes.gif  , kad net kugelio nenoriu  schmoll.gif  bus rytdienai  tongue.gif

nu suklydau keistai apie tą bandelę biggrin.gif
mes ryt važiuojam pirkti kopūstų, mamytė su savo anyta raugs.
Atsakyti