QUOTE(brashke77 @ 2010 01 14, 21:22)
QUOTE(Ralicesas @ 2010 01 14, 18:29)
Gal ka m krizė ir nesijaučia, bet mūsų šeimai labai ji pasijuto, ypač tuo klausimu kad šeimos pajamos sumažėjo 3 kartus
QUOTE(zaliamamyte @ 2010 01 14, 18:03)
tai verdamos bulvės su lupyna
Vakar pusryčiams - virti kiaušiniai
Pietums - vakarykščios keptos bulvės su pakeptais svogūnais ir spirgais, vyras dar kelias mažas pieniškas dešreles pasiėmė, valgėm su raugintais kopūstais
Vakarienei balta mišrainė, tik vietoj pirktinių žirnelių sudėjau savo virtas pupeles, vakarykštė raug.kopūstų sriuba, avižiniai sausainiai su kakava
QUOTE(Ralicesas @ 2010 01 14, 19:53)
nesugebeciau niekaip man vos simto lt i diena uztekdavo.. aisku ne vien maistuj.. bet db susiemiau pradejau taupyti ir stengiuosi daugiau nej 50lt neisleisti... 
Nieko tokio,Ralicesas
Beja, del sveikatos tai ka as zinau- as dabar maitinuosi kokius 200 kartu sveikiau nei tada, kai turejau pinigu pakankamai. Zinoma, vyrams truputi kitaip - taciau vyrai turi protingas ir gabias moteris, kurios randa iseiti is bet kurios situacijos ir neplieka ju alkanu...
Tai linkiu labai nesidauzyti per kakta ir nesistebeti, o tyliai pasidziaugti ir padekoti pakelus akis i dangu, kad viskas tau gerai
ryte - vaikas sureli su arbata, dar isviriau viena kiausini susmulkinau , susmulkinau is saldytuvo desros likuti - viska sumaisiau su majonezu ir ant batono. Arbata.
pietums man ( vaikas darzelyje ) - like 2 vakaryksciai farso kepsneliai su makaronu kose+pomid.padazas.
vakarienei virti varsketukai su grietine.
Skaitau skaitau, ir stebiosi kaip jums pavyksta kazka valgomo kitam kartui, ar net kitai dienai palikti
maniskis viska suryja, kiek bepagaminciau, o jei ir lieka kas tai i darba pietums issinesa, ir kaip cia pataupysi..
beto dar ne viska valgo.
vat vakar: pusryciams: sumustiniai su desra, suriu, kava,
pietums: kepta vista su bulvem
vakarienei: makaronai su desra ir grietines padazu.
sriubas ir kruopas jau pamirsau kada gaminau - brangusis nevalgo, o kiekvienam atskirai pietus gaminti nei laiko neuztenka, nei pinigu tiek niera.
vat vakar: pusryciams: sumustiniai su desra, suriu, kava,
pietums: kepta vista su bulvem
vakarienei: makaronai su desra ir grietines padazu.
sriubas ir kruopas jau pamirsau kada gaminau - brangusis nevalgo, o kiekvienam atskirai pietus gaminti nei laiko neuztenka, nei pinigu tiek niera.
QUOTE(Ale}{andR@ @ 2010 01 15, 13:25)
Skaitau skaitau, ir stebiosi kaip jums pavyksta kazka valgomo kitam kartui, ar net kitai dienai palikti
maniskis viska suryja, kiek bepagaminciau, o jei ir lieka kas tai i darba pietums issinesa, ir kaip cia pataupysi..
beto dar ne viska valgo.
vat vakar: pusryciams: sumustiniai su desra, suriu, kava,
pietums: kepta vista su bulvem
vakarienei: makaronai su desra ir grietines padazu.
sriubas ir kruopas jau pamirsau kada gaminau - brangusis nevalgo, o kiekvienam atskirai pietus gaminti nei laiko neuztenka, nei pinigu tiek niera.
vat vakar: pusryciams: sumustiniai su desra, suriu, kava,
pietums: kepta vista su bulvem
vakarienei: makaronai su desra ir grietines padazu.
sriubas ir kruopas jau pamirsau kada gaminau - brangusis nevalgo, o kiekvienam atskirai pietus gaminti nei laiko neuztenka, nei pinigu tiek niera.
Nu visada stengiuosi daugiau gaminti, net ir 3 dienai buna, kad lieka
o dėl sriubų - tai gali apsivirt vištą, tau liks buljonas, įsimesi kokią daržovę, makaroną ar ryžių ir liuks sriubytė, o višta gali įmest į orkaitę dar apkepint. Lygiai taip pat su mėsa - išverdi, paskui gali keptuvėje pakept su kokiais svogūnais ir pomidorų padažu, o pati į likusį buljoną kokių burokėlių ar kopūstų ir tas pats virimas ir turi puikių sriubyčių
O aš dabar gaminu dažniausiai vienai dienai, arba net vienam kartui. Sriubą verdu dviem dienom, kartais lieka truputis trečiai. O kažkokį patiekalą gaminu tik kartui, jei per kartą nesuvalgom, lieka vakarienei. Kažkaip pas mus taip nėra, kad vakarienei kažką visada gaminčiau, dažniausiai tai būna likučiai nuo pietų (jei lieka), aš dažniausiai valgau vakarienei tik sriubą, vaisius, o vyras ką pasiema, o jei norisi ko nors kito - sumuštinių, išsikepa kiaušinį, ar kažką, kas nereikalauja didelės gamybos.
na pas mus pietus tai dažniausiai valgomi darbe, tai kartais koki vakaryksti kotleta ar kepsniuka isimetu. Kadangi ner kur pasissildyt, tai daznai kokios misraines pasidarau, silkes ar net sumustiniai. O jei katras namie pietaujam, tai ką nos visada randam šaldytuve
O vat vakarienei ką nors jau gaminam. Be to kai buna laisvesne diena, tai pagaminu daugiau, nes kai gristi 6 valandą ir dar tik pradet ką nors gamint
tai jau ir naktipiečiai gaunasi. tai paskui belieka vakare ką nors kitos dienos pietums į darbą pasiruošti
ir as taip darau, nes paprasciausiai antram kartui nebelieka nieko kai vyras prasisuka, kad ir koki kieki padaryciau. jei nesuvalgo is sykio tai po keliu valandu pabaigia. kitai dienai nebelieka arba lieka tiek, kad neuztektu niekam pasisotint. ada sueina pusryciams. neiseina kazkaip kitaip mums 
senai berasiau.
vakar virem paslepsni (kazkokia kiaules dali). is skystimo - agurkine sriubyte. liko dar ir siandienai (sriubu dazniausiai lieka kitai dienai). vakar nevalgus kazkokie buvom tai liko ir visa mesyte isvirta, bus su duonyte prie sriubos siandien. ir dar kepu nerytes varskes - ryziu apkepa.
senai berasiau.
vakar virem paslepsni (kazkokia kiaules dali). is skystimo - agurkine sriubyte. liko dar ir siandienai (sriubu dazniausiai lieka kitai dienai). vakar nevalgus kazkokie buvom tai liko ir visa mesyte isvirta, bus su duonyte prie sriubos siandien. ir dar kepu nerytes varskes - ryziu apkepa.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.






