QUOTE(ratuto @ 2009 12 29, 23:31)
alio.... MB ur aįš garbinam tavo plikytą....psidalink ir RUGINE..a?
mielai
Mano "KIŠ-MIŠ"
350gr rupių ruginių miltų
200kvietinių miltų(812 Šiaulių malūno visada perku)
410 ml mineralinio gazuoto vandens
3v.š. aliejaus
5a.š.pieno miltelų
1,5a.š druskos
1v.š.cukraus
1a.š.sausų mielių
1a.š baziliko
sezamo, saulegražų, moliūgo(po 3a.š. kiekvienų sėklų+žiupsnelis ožragės grudelių. Prieš beriant po signalo į duonkepę, viską paskrudinau sausoje keptuveje).
Pagal eiliškumą, supyliau skysčius, sudėjau persijotus miltus, į kampus, kad nesiliestų- druska, cukrus, mielės ir pieno milteliai.
Kepiau su 3 programa( Kenwood 350). Tešla gaunasi visai ne kieta, tiesa, man pasirodė, kad bus kietota, tai aš dar dapyliau 1v.š. aliejaus ir apie 2 šaukštus gazirovkės. Minkėsi be pagalbos. Likus 1,5val. iki pabaigos ciklo, išėmiau mentelę.
Skanaus!
VISOMS KEPĖJĖLĖMS SKANIŲ IR DARBŠČIŲ NAUJŲJŲ METŲ, O JŪSŲ ANTROSIOMS PUSĖMS TIGRIŠKO APETITO!