Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

QUOTE(jolanka @ 2010 01 19, 16:03)

Dukriukas irgi jau valge  ax.gif vadinasi skanu, nes nieko ikisti neina paskutiniu metu.
Papildyta:
Nataliuncik, butinai  biggrin.gif  skooonis nuostabus o ir kvapas mmmmmmm.

Pas mus t.p. vaikai nustato ar skanu, nes jei nepatiks, tai neinkiši, alkani bus blush2.gif
Atsakyti
Padariau naujus namučius, kai baigsit prašom čia
Atsakyti
Aciu Nataliuncik 4u.gif wub.gif
kokius cia grozius rodot wub.gif ...o man siandien iskrova...valgau greipfruktus...o seilemis aptaskiau jau ekrana... lotuliukas.gif
o as is savo leisgyvi rauga idejau biskuteli cukraus g.gif alkoholi gaminsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2010 01 19, 16:42)
Aciu Nataliuncik 4u.gif  wub.gif
kokius cia grozius rodot wub.gif ...o man siandien iskrova...valgau greipfruktus...o seilemis aptaskiau jau ekrana... lotuliukas.gif
o as is savo leisgyvi rauga idejau biskuteli cukraus g.gif alkoholi gaminsiu lotuliukas.gif

Tada geriau dėk medaus smile.gif
Atsakyti
La smile.gif

o man vista puikiai su bandelem iskepa - nieko nedangstau g.gif Bet vista gerai pamarinuoju, buna, kad net dvi dienas... Kai su bulvem kepdavau, tai bulves nespedavo iskept - vista jau minksta budavo, o su bandelem abu vienu metu thumbup.gif
Siandien ir pas mane bureku diena, minke duonkepe plikyta tesla - as jau nemegau ir nepamegsiu ranku tesloj mirkyt...

Rugine duona as issiminkau rankom, tiksliau - ne rankom, o saukstu, dideliu, tvirtu, mediniu, o tada jau kreciu kibirelin ir arba dar paleidziu minkyma, arba tiesiog palieku iskilt ir jungiu kepima. Ruginei duonai nereikia ilgo maisymo, kaip kvietinei - tiesiog susijunge produktai, gavai tesla ir lai rugsta sau.... Man kazkaip perkaitinta rugine duona ne taip patinka, kaip paprastai kambario temperaturoj kilus, nors tai ir ilgiau uztrunka...
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 01 19, 16:50)
Tada geriau dėk medaus  smile.gif

OK drinks_cheers.gif
jei su cukrum nepavyks desiu medaus cool.gif
o Vatikano duoneles raugas tai bujoja pas mane ir laikau net ne prie radiatoriaus o prie saldytuvo kampelyje rolleyes.gif
Atsakyti
blush2.gif aš jau nulėkiau į naują temą atsiprašau ,,, 4u.gif doh.gif
Atsakyti
Nepamenu kuri mamyte rase apie lenkiskus miltus??? Kokie pavadinimai ??? Sakiau paziuresiu pas lenkus aprdej, ale kai lenkiskai ne bum bum... tai dar nusipirksiu kokius netinkamus...
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 01 19, 18:30)
nataliuncik,o  ką man su tais skaldytais rugiais  daryt?nu tais alle miltais, nors jie nepanašūs man į miltus  lotuliukas.gif

Atnešios iš naujos temos
Čia rupaus malimo miltai, naudot kaip rupius miltus unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(laurechka @ 2010 01 19, 18:35)
Nepamenu kuri mamyte rase apie lenkiskus miltus??? Kokie pavadinimai ??? Sakiau paziuresiu pas lenkus aprdej, ale kai lenkiskai ne bum bum... tai dar nusipirksiu kokius netinkamus...

Yra hlebova(ruginiai), tortova(aukščiausios rušies)...
Atsakyti
Mergaitės ir aš jau turiu tas formeles bigsmile.gif Tėvai šiandien buvo Šiaulių ermitaže, tai buvo įpareigoti paieškot ax.gif ir parvežė cielus du komplektus lotuliukas.gif Sakė, kai žiūrėjo buvo 4 dėžutės ax.gif

Jau tokia patenkinta.. bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti