Įkraunama...
Įkraunama...

Silikoninės kepimo formos

Laiks nuo laiko megstu kepti. Buna labai liudna cry.gif , kai pyrago nepavyksta is formos graziai isimti.
Nugirdau apie naujoviskas kepimo formas is silikono. Na jos brangokos, todel nesinoretu ekperimentuoti. Tai sakau gal kuri naudojat ir galit jas pagirt ar ispeikt.
Atsakyti
Ir man labai įdomu, pati čiupinėjau parduotuvėje ir galvoju ar verta pirkti g.gif smile.gif
Atsakyti
Turėjau Tupperware (beveik 100lt)...ir suėjo per kokius 5 kepimus, paėmė pakeisti...bet dingo, kaip į vandenį...reiks eiti žvejoti tos platintojos doh.gif ...atseit ten brokas buvo...bet jei ne brokas, tai tas daiktas tikrai gerai, labiausia patinka tai, kad nereikia gremžti, viskas atšoka, ir vos ne su drėgnu skuduriuku išvalai ir viskas...ir pyragai ,ir kugeliai...viskas gerai kepdavo.......jei pati neturėčiau, pirkčiau, tik pirkčiau parduotuvėj už 50 lt....ir nesukčiau sau galvos.
Atsakyti
O as turiu paprasta taflonine skarda. Nuo jos irgi puikiai "atsoka" pyragas, tereikia ja tik pries kepima mergarinu patepti, be to lengvai atsiplauna. Tikrai esu patenkinta savo skrada ir nematau reikalo silikoninei 100 Lt ismest.
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2005 04 25, 14:42)
Turėjau Tupperware (beveik 100lt)...ir suėjo per kokius 5 kepimus, paėmė pakeisti...bet dingo, kaip į vandenį...reiks eiti žvejoti tos platintojos  doh.gif ...atseit ten brokas buvo...bet jei ne brokas, tai tas daiktas tikrai gerai, labiausia patinka tai, kad nereikia gremžti, viskas atšoka, ir vos ne su drėgnu skuduriuku išvalai ir viskas...ir pyragai ,ir kugeliai...viskas gerai kepdavo.......jei pati neturėčiau, pirkčiau, tik pirkčiau parduotuvėj už 50 lt....ir nesukčiau sau galvos.

Turiu ir aš iš tuperware. smile.gif Galiu pasakyti ir ne vieną smile.gif Mėgstu labai kepti pyragus( saldžius ir nevisai) formos į nieką nekeisčiau, draugė nusipirko iš selekt tai visai nesidžiaugia. Daugiau pakepė ir sukepė forma. Aš savo formomis kepu daug ir esu patenkinta smile.gif dukra(15 metų) irgi labai džiaugiasi , kepa visokius pyragus ir sausainius. Gal tau papraščiausiai brokas papuolė, o man pasisekė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nebūtina pirkti Tupperware už 100 lt. - yra maximose Tescoma silikoninės už 25 lt. Kol kas jokių nusiskundimų.
Atsakyti
As turiu tuperware ir tescomos. Geriau palaukti tuperware nuolaidu ir nusipirkti, nes ju standesnes, nuo kepimo nepraranda formos. Tescomos ilgiau pakepus pasidaro minksta ir pavyzdziui supylus bulviu tarki neperkelsi i orkaite, lankstosi. bet siaip kepimas vienodas. Uz tuperware mokejau 49lt, tescoma 25lt. Kai reiks keist lauksiu tuperware. Formas naudoju kokie metai.
Atsakyti
Pati turiu Tupperware kelias formas, drauge turejo kazkur pirkusi pigesnes, tai anas ismete. Sake kad nuo anu likdavo gumos ar kazkoks kvapas (man neteko pauostyt ax.gif ).
Silikonines labiau patinka uz kitas formas tuom, kad is ju lengva isimt kepini, ir dar del tos ypatingos pluteles (plokstainio-kugelio), kuri susidaro netik virsuje, bet ir is sonu bei nuo dugno. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kur tas Tupperware formas galima įsigyt - susigundžiau ir aš smile.gif?

Nekenčiu tų pridegusių plaut schmoll.gif .
Atsakyti
nu mano nuomone gal salishka. as turejau silikonine tescoma (ar kaip ten) forma,tai nepatiko, nes tokia minskta ir is pyrago blynas likdavo. plius kuo daugiau kepiau, tuo minstesne daresi. o kadangi dirbu tupperware demonstruotoja, tai dabar turiu shitas. labai patogios ir geros. malonumas tiesiog. net mano diedui patinka. paprasta, mazai plaut, niekas nepridega ir nereikia jokiu riebalu. mielas kalioshkiuas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva1 @ 2005 04 25, 12:52)
Laiks nuo laiko megstu kepti. Buna labai liudna cry.gif , kai pyrago nepavyksta is formos graziai isimti.
Nugirdau apie naujoviskas kepimo formas is silikono. Na jos brangokos, todel nesinoretu ekperimentuoti. Tai sakau gal kuri naudojat ir galit jas pagirt ar ispeikt.

Man mama padovanojo is tupervare. Galiu pasakyt, kad man labai patinka, ypac kugeliui kepti. Labai gerai issunta. Mes darem eksperimenta - ta pacia mase dejom i paprasta teflonine skardute, ir i silikona, tai skadelej isvaizda grazesne buvo, kugelis apskrudes ir gelsvas, o silikone skaniau - geriau issutes. Issivercia gerai, visai nepriskrunda, ka bekeptum, lengvai atsoka, jokiu prisvilimu. Pyragas neiskyla taip graziai kaip spec pyrago formoj,bet viskas normaliai buna, ir skonis nekencia, ir nesvyla...Is tiesu nepagalvociau, kad toks kaliosas taip sauniai pagelbeja virtuvej, bet kad labai brangus, gal buna pigesniu, nei mano minetos firmos...As uz silikonine forma!
Atsakyti
Jo, as irgi kitokiu formu nebenaudoju - tik silikonines. Ir i orkaite, ir i mikrobangine. Beveik kasdien kepu omleta jose - keptuveje taip niekaip nepavyksta iskepti. Ir atrodo graziai, ir skanu:
user posted image
Atsakyti