Įkraunama...
Įkraunama...

Silikoninės kepimo formos

QUOTE(isdykusS @ 2013 01 31, 03:14)
Sveiki, mama nupirko man silikonine keksiuku(?) forma, vidus rozytes rastais..
Ir tetis spejo isbandyt, tai sake, kad neissieme graziai, is tu rozycu gavo su sauksteliu grandyti..
Pati parsivezus dar neisbandziau, vis bijau, kad ir man neissiims graziai..
Gal yra kokiu "triuku", kad taip neivyktu? gal kokiu sviestu istepti reikia ar ka? smile.gif

Pirmąsyk kepant reiktų formeles patepti aliejumi
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2013 01 31, 03:14)
Sveiki, mama nupirko man silikonine keksiuku(?) forma, vidus rozytes rastais..
Ir tetis spejo isbandyt, tai sake, kad neissieme graziai, is tu rozycu gavo su sauksteliu grandyti..
Pati parsivezus dar neisbandziau, vis bijau, kad ir man neissiims graziai..
Gal yra kokiu "triuku", kad taip neivyktu? gal kokiu sviestu istepti reikia ar ka? smile.gif

spėju, kad bandėte išlupti keksiukus karštus tiktik išėmę iš orkaitės. Kadangi pati taip dariau ir vieną partiją teko sušerti šuniui blush2.gif , tai galiu patikinti, kad reikia tiesiog palaukti apie 20 min ir silikoninės formelės nejudinti. Reikia jai leisti tiesiog šiek tiek atvėsti, tada kepinukas puikiausiai atšoka nuo sienelių, avertus tobulai išslysta... 4u.gif
Atsakyti
gal kokybė bloga kokia. Visada reikia pasidomėti, ar ta forma patikrinta Valstybinės nemaisto inspekcijos, ar yra sertifikatai...
jeigu kam įdomu, tai Europos rinkai yra skirtas LFGB standartas, o Amerikos FDA. Mūsų rinkoje dažnai atsiranda FDA, arba pačios mamos prisiperka iš Amerikos, ar kitų šalių e-parduotuvių ir tada dėjuoja, kad svyla, spalvą keičia, keiksmingas medžiagas skleidžia ir pan. Reikia protongai tokius daiktus pirkti. Juk visada galima paprašyti, kad tuos dokumentus pardavėjas duotų...
Atsakyti
siuo metu maximose uniwell silikonines formos su akcija .kokybe gera
Atsakyti