Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

Štai ir pasibaigė šventės ir šventiniai konkursai. o mes ir toliau negalime gyventi be mūsų mielų pūkuotų padarelių 4u.gif Pas mus milijonas idejų, mes turime didžiulį norą mokytis toliau biggrin.gif Dėl to sugalvojami įdomus kursai, o veliau bus ir naujų konkursų bigsmile.gif

Senoji IX-oji temukė:
Štai čia smile.gif

Įkvepimui įdedu kelių 2010 TOBY Industrial choice award laimėtojų nuotraukas:

Kim Russel bear Diago:

user posted image

Robert Formon bear Lilly:

user posted image

Tami Lahey bear Little Coconut:

user posted image

Denise Purrington bear Calin:

user posted image

Jenny Johnson bear Celestina:

user posted image

Ir be galo džiaugiuosi, kad mano meškiukų sneguolė Snežana irgi laimėjo šį apdovanojimą ax.gif :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 20 sausio 2010 - 02:00
Labas rytas,kokie grazus meskiukai wub.gif Pirmo,kiek suprantu,veltas snukutis g.gif
Im-bear sveikinu tave 4u.gif
Atsakyti
Im-bear thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif Sveikinimai nuoširdžiausi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi prisidesiu prie sveikinimu drinks_cheers.gif ir dar karteli pasikartosiu - tu ir tavo kuryba tikrai verti auksciausio apdovanojimo 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis smile.gif
O man iš visų, tiesą pasakius, gražiausia Snežana 4u.gif (čia aš nepataikauju, tiesiog tokio tipo meškiukai man labiausiai prie širdies smile.gif )
Atsakyti
Dideliausi sveikinimai Im-bear ir Snezanai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Im-bear, ir aš sveikinu dar kartą, tu tikrai verta to apdovanojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2010 01 20, 09:05)
tu ir tavo kuryba tikrai verti auksciausio apdovanojimo 4u.gif

drinks_cheers.gif
tave irgi sveikinu bigsmile.gif nestuke.gif 4u.gif

man Lilly labai nepatiko, nu labai nemėgstu tokių blush-anim-cl.gif
o Little Coconut ir Celestina wub.gif

Im-bear jau nekalbu, man labai gražu kaip ji suderino realijas su vintage stiliumi Snežanoje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs Shirley: 20 sausio 2010 - 12:07
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 20, 13:05)
man Lilly labai nepatiko, nu labai nemėgstu tokių  blush-anim-cl.gif
o  Little Coconut ir Celestina  wub.gif

Aciu, mrs Shirley, tik tas mano nestumas sudetingas, bet dziaugiuosi, kad ji turiu biggrin.gif
O man Lilly patinka. Pirmiausia - kad tai vyro darbas biggrin.gif O antra - autorius turi savo nepakartojama stiliu 4u.gif ( musu kopijavimo pasaulyje verysad.gif ) Interneto platybese tik vienakart maciau jo darbus, bet istrigo biggrin.gif Kiti, kad ir labai grazus, ale kazkaip neilgam islieka... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksaranke: 20 sausio 2010 - 12:58
auksaranke - gero ir legvo nešiojimo 4u.gif , žinau kas yra sunkus nėštumas, maniškio laukimas buvo tiesiog siaubo filmas... bet. esu dabar labai laiminga. viskas verta wub.gif - vardan to mažo stebuklo

viskas kas nauja, tai gerai pamiršta sena wink.gif
jei nekopijuosi - neišmoksi. pirma išmokt reik tobulai kopijuot, o tada jau įvedinėt savo stilių, na man regis ir įvedinėt nereikia, savaime gaunasi, juk ne štampovkės - rankadarbiai čia.
mokytis kitaip ir neišeina. bent mus akademijoje taip mokė.
pirma išmok važiuoti dviračiu ir perprask jo techniką, - o tada galėsi išradinėti smile.gif
čia ypač toms, kurios išvis adatos nelaikiusios imasi siuvimo darbų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs Shirley: 20 sausio 2010 - 13:18
Kad jau man internetas arčiausiai tongue.gif , tai noriu dar kartą visoms mergaitėms padėkoti už puikiai praleistą laiką ir poniai mokytojai mirksiukas.gif už suteiktas labai vertingas žinias 4u.gif . Labai malonu buvo susipažinti ir su dar nematytomis meškiniautojomis drinks_cheers.gif . Tiesa, kažkuri pamiršot akyčių siūlus g.gif -prašom apsičiupinėti ir prisipažinti 4u.gif .
Ir žinote ką, bendravimas su pasilikusiomis merginomis (ačiū Ievuschkai ir Saullutei mirksiukas.gif ) įkvėpė MB, pakviesti merginas ir ateinantį kartą pas mus (jam sako, tie pardavimai labai įdomi dalis būtų blush2.gif ). Tai gal Julija B. labai nesupyktų? Juolab, kad liko kalnas saldumynų - pamėginčiau užtaupyt kitam kartui mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Kaip visi keliai veda į Romą, taip Lietuvoje visi keliai veda pas Pudrą lotuliukas.gif
Man tai labai tinka biggrin.gif
Aš irgi labai gerai praleidau laiką, buvo smagu susitikti su visom realiame gyvenime, ačiū mokytojai ir laaaabai ačiū Pudrai už svetingus namus 4u.gif
Atsakyti