Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

Padekosiu ir as siandienos musu mokytojai uz pamokele mirksiukas.gif , o pudrai uz suteikta bendravimo vieta biggrin.gif

Visoms aciu uz sveikinimus biggrin.gif

O del kursu tai... man , aisku , butu patogiau pas JulijaB, nes visai netoli mano namu, o kadangi seimyna ilgam nenori isleisti vakare, tai galeciau truputi ramiau praleisti laika per savo vedama pamokele, o neziureti pastoviai i laikrodi... blush2.gif O pas pudra tai man per visa miesta ten ir atgal reikia vaziuoti.... doh.gif Bet dar yra 2 savaites laiko, tai daug gali pasikeisti g.gif

Dar liko neatiduotas dragonfly* siuntinukas ir beliko issiusti jurginelio, prapiestes ir arbateles siuntinukai.
Si karta uzsisakiau ir gyvu kailiuku kataloga, tai mergaites -vilnietes pries uzsakant, gales uzsukti i sviecius ir parinkti kailiukus pagal tikra spalva ir vaizda biggrin.gif

Sekanti uzsakyma planuoju daryti mazdaug po menesio (kazkur vasario viduryje), nes kelios merginos praleido si uzsakyma ir as jau pradejau sudarineti saraseli mirksiukas.gif O su siuo uzsakymu teko kelias dienas pasedeti iki 2 nakties, kad pirma uzsakyti prekes, o kita nakti - padalinti prekes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 20 sausio 2010 - 22:23
Kailiuku katalogas tikrai gerai, nes sunku issirinkti tik is internetines nuotraukos, jau atrodo pasiziuri, o perejus kelis lapus jau ir pasimirsta koki atspalvi issirinkai. Manau ir man reiktu kailiuku katalogo, nes i Vilniu dabar nuvykstu tik retkarciais, nepasiziuresiu pas Im-bier, be to kai kaili matai realiai daugiau ideju kyla
Atsakyti
Im-bear, sveikinu su laimėjimu wub.gif wub.gif Galiu tik įsivaizduot, kaip tau smagu ir gera širdelėje wub.gif thumbup.gif ...

Panelės, mes čia pačiu laiku su Im-bear susipažinom bigsmile.gif biggrin.gif , nes pasipils laimėjimai, laurai, o žinot, kaip su žvaigždėm sunku biggrin.gif , visai kiti įkainiai ir t.t. biggrin.gif , juokauju, aišku mirksiukas.gif ..

Smagu (nors ir pavydu biggrin.gif ), kad kursai jau vyksta, lauskim rezultatų parodymo ax.gif

prapieste, jei Vilniuje buvoji, tai ibrahim pasaže mačiau kaip tik sekantį to nėrimo žurnalo nr., jei nesumaišiau smile.gif , aišku, brangesnis, 16 lt. lyg norėjo, na, bet jei būsi kažkur ten, gali pažiūrėt, ar vertas dėmesio smile.gif
Atsakyti
Dar ne galutinai patvirtintais duomenimis ax.gif , jeigu kursai vyktų pas mus, MB sako, kad gal tuo pačiu suorganizuotų ir mini foto kursus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prapieste @ 2010 01 20, 23:27)
Kailiuku katalogas tikrai gerai, nes sunku issirinkti tik is internetines nuotraukos, jau atrodo pasiziuri, o perejus kelis lapus jau ir pasimirsta koki atspalvi issirinkai. Manau ir man reiktu kailiuku katalogo, nes i Vilniu dabar nuvykstu tik retkarciais, nepasiziuresiu pas Im-bier, be to kai kaili matai realiai daugiau ideju kyla

prapieste, jei planuoji rimtai uzsiimti meskiukais, tai galima ir isigyti ta kataloga, bet kainuoja nepigiai - 20 EUR doh.gif

QUOTE(LT saulele @ 2010 01 20, 23:35)
Im-bear, sveikinu su laimėjimu  wub.gif  wub.gif  Galiu tik įsivaizduot, kaip tau smagu ir gera širdelėje  wub.gif  thumbup.gif ...

Panelės, mes čia pačiu laiku su Im-bear susipažinom  bigsmile.gif  biggrin.gif , nes pasipils laimėjimai, laurai, o žinot, kaip su žvaigždėm sunku  biggrin.gif , visai kiti įkainiai ir t.t.  biggrin.gif , juokauju, aišku  mirksiukas.gif ..

LT saulele, didis.gif, aha, paciu laiku suspejot lotuliukas.gif

QUOTE(pudra @ 2010 01 21, 00:11)
Dar ne galutinai patvirtintais duomenimis  ax.gif , jeigu kursai vyktų pas mus, MB sako, kad gal tuo pačiu suorganizuotų ir mini foto kursus  mirksiukas.gif

pudra, gal tada geriau kita karta kokius kitus kursus organizuojam? Nes tada jau bus tikrai perdaug - ir pardavimu-patentu-ebay-bearpile aptarimas, tonavimas ir mini foto kursai g.gif g.gif Gal tada geriau tegul Mrs Shirley suorganizuos pamokele apie rubeliu meskiukams konstravima? Nes ji gi sake, kad ten visai trumpai bus?
Atsakyti
Tai liuks tada, gal kitą kartą tikrai darom tonavimą ir drabužėlius, o dar sekantį tada pasiplepėjimai apie pardavimus ir fotografavimus bigsmile.gif ? Man tai labai tiktų 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mokytojai aciuks.gif ir Pudrai oro_buckis.gif už viską kas buvo vakar labai labai labai gero wub.gif

MB vos patikėjo kad iš vilnos ir tik adatos pagalba galėjau padaryti tokį dalyką - sakė gabi esu hihihi.gif
oj, nerodysiu aš tada puslaip jam to, kur vakar tamsta mokytoja mums rodė tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Labai neturiu laiko, bet turiu ir aš pasidžiaugti vakar nuostabiai praleistu vakaru (prie to prisidėjo dar ir nuostabaus filmo peržiūra).
Mokinukės buvo tokios stropios visos wub.gif wub.gif wub.gif

Im-bear, sveikinu dar kartą ir aš, tiesiog netelpa man galvoje, kaip aš džiaugiuosi už tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif O kartu ir už visą mūsų Lietuvos meškiniautojų gildiją - juk dabar ir meškinų kolekcininkai sužinos, kas ta Lietuva, kur tooookius meškinus kažkas siūna thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Dėl kitų kursiukų tai man nesvarbu visai kur bus ir ką veiksim. Per 2 savaites dar susitarsime konkrečiau visos.
Atsakyti
O vaizdų nebus? Bent jau parodytumėt, ką nuvėlėt, toms, kurios negalėjo dalyvauti.
Ir apie kokį ten puslapį kalbama?
Atsakyti
Sveikutės, aš irgi noriu padėkoti mokytojai ir visoms vakar dalyvavusioms už puikiai praleistą laiką ir naujas žinias 4u.gif Labai faina buvo su jumis visomis susipažinti ax.gif
Atsakyti
Va, radau sekundėlę laiko, tai keliu nuotraukytes. Beje, turim prisipažinti, kad taip įsisukom į vėlimo-plepėjimo sūkūrį, kad atsiminėme fotografuoti tik jau gerokai įpusėjusios blush2.gif

Bet pasirodome ir tai, ką pavyko dar užfiksuoti.
Pirmiausia - štai kaip uoliai ir linksmai mes darbavomės

user posted image

user posted image

O čia - visos dalyvės su savo įpusėtomis galvytėmis. Čia (aišku, ir mano prasto fotografavimo dėka) dar nieko labai nesimato, bet kiekviena įsipareigojo nufotkinti tai, kas iš to "nieko" gausis po to.

Ievuška (sakė, daro avytę, kas gausis, pažiūrėsim mirksiukas.gif )

user posted image

Im-bear (turėtų būti kiškiukas)

user posted image

Pedingtonas (labai pukšėjo, kad toookią didelę galvą pasidarė, jai bus daugiausia darbo)

user posted image

Mrs. Shirley ir Julia B. (Mrs. Shirley pasižadėjo pamokyti mus daryti visokias iškarpas o Julia B. atsinešė jau pasiūtą meškuką ir išdrįso visiškai perdaryti jo snukutį, nors jau ir akytes jis turėjo bigsmile.gif )

user posted image

Saullute ir Pudra (Abi nusirašinėjo nuo tamstos mokytojos lotuliukas.gif , bet padarė vistiek labai savaip viską)

user posted image

Zhuvycia ir Deimushka (abi darė kiškiukus, nors proceso eigoje kiškiukai buvo tapę ir meškiukais, ir liūtukais, žiūrėsim kas gausis po 2 sav.)

user posted image

Biski veliau aprasysiu, kaip viska dareme, dabar turiu begti blink.gif
Atsakyti
Aciu Pudrai uz silta priemima wub.gif o visiems uz silta bendravima wub.gif
Kaip patogiau augeliui,ten tegul ir vyksta kursai,as nesupyksiu mirksiukas.gif
Butu puiku,jei tonavimas ir drabuziu kurimo kursai vyktu mano namuose blush2.gif Labai noreciau isklausyt bigsmile.gif
Atsakyti