Labas!
Antuke,sveikinu dar karta!
QUOTE(Tina*** @ 2010 02 09, 11:46)
matai kaip skirtingai

man tai sakau viskas greit atsigavau tik tiek kad šaltis purtė, bet greit ir sušilau kai tris kaldras uždėjo, nors po anų gimdymų lygiai tas pats buvo kad ir pati gimdžiau...šaltis purtė kaip kameroj šaldiklio jausčiaus...

bet dėl to tai nepergyvenu...labiausiai tai bijau kateterio įvedimo į šlapinkanalį...

o man dalinės negali durt dėl stuburo išvaržos...
Teko ir man pora kartu po narkoze buti.Atsibudus saltoka,bet ir ant atminties uzkrito

.Kai kuriu dalyku nebeprisimenu.
Del kateterio - as jo nepajauciau.Istate ji man per saremi ir iskart vel iseme.Tik ryte kai nusilengvinti norejau tai buvo sunkoka.Ir degina,ir duria.Kaip ''uzmurita'' buvo
QUOTE(Bona -pari @ 2010 02 09, 22:19)
nežinau merginos ar man jau tikrai štišš,

na vissiškai praradau nora ka nors daryti,vis dažniau pagaunu save norinčia būti viena,kad nieko aplinkui nebūtu
As jauciuosi geriau viena.
Darbe esu visai kitas zmogus,juokiuosi nesustodama.Mintyse tuomet yra tik darbas.
Bet namuose man patinka,o jei dar viena tai isvis.Megstu savo namus,tik nelabai noriu buti kambary kur berniukai turejo gyventi.
Vakar sefas padalino visiems savo 2men. sunelio nuotraukeles.Grazus berniukas.Neislaikiau,uzsidarius WC nuzliumbiau neblogai.
Drauge atsiunte savo pilvuzo nuotrauku......
Siandien buvo nustatyta berniuku gimimo data.......
Su MB eisim zvakutes uzdegti.