QUOTE(flux @ 2011 11 03, 11:47)
čia "stilius", "nemasovkė", "išskirtinis", o apsisukę vėl stereotipus giedam, kad vaikas būtinai visada turi šypsotis. Vaikas yra individualus, savitas, reikalaujantis išskirtinio, jo savybes pabrėžiančio rūbo. Čia norėta parodyti, kad jų aprangą dėvi originalūs svajotojai-mąstytojai. Nu ir susimylėkit, ponios, "niūrios spalvos", "linksmos spalvos".... jei jau apie stilių kalbam, tai gal pereinam prie svaresnių apibendrinimų, idėjos
Jau jau vaikas gali būti individualistas (kaip čia minima), tai jau būkit malonios ir supraskit, kad ir suaugę turi savo nuomonė ir jai ta nuomonė nesutampa su jūsų, tai dar nereiškia, kad tai nesvarūs argumentai. Beje aš pabrėžiau, kad esmė ne rūbuose ir visai nerašiau, kad jie nestilingi ar pan. Tad įsigilinkit prieš komentuojant

Atsiprašau, jai ką įžeidžiau pasakydama, kad aš vaikus noriu matyti linksmus, bet tai mano svari nuomonė ir visada sieksiu kad mano vaikai tokie ir būtų

Pažiūrėjau dar kartą mergaičių foto, tai čia net nepasakysi, kad mergaitės svajoja. "Čia norėta parodyti, kad jų aprangą dėvi originalūs svajotojai-mąstytojai". Negi nesat matę kokie vaikų žvilgsniai būna kai jie svajoja?