nežinau, į temą čia mano klausimas ar ne, bet... ar naudojate veidui kremą, apsaugantį nuo šalčio ir vėjo? jei naudojate, tai kokį?

QUOTE(zuzla @ 2009 12 15, 15:18)
nežinau, į temą čia mano klausimas ar ne, bet... ar naudojate veidui kremą, apsaugantį nuo šalčio ir vėjo? jei naudojate, tai kokį? 

Aš naudoju Essex , tokį riebų, yra Eurovaistinėse.Bet jei žiauriai šalta, tada kepurę-kaukę ant veido
QUOTE(Tajanta @ 2009 12 15, 15:25)
Aš naudoju Essex , tokį riebų, yra Eurovaistinėse.Bet jei žiauriai šalta, tada kepurę-kaukę ant veido
MB irgi sako, kad užsidės kepurę-kaukę, bet bijau, kad nuo kvėpavimo apledės, tas ledas paskui liesis su oda, oda šals ir t.t.... kaip ten būna? kažkaip -10 dar nebuvo kalnuose pasitaikę, tai ir iškilo toks klausimas

ačiū už pavadinimą, žvilgtelsiu

QUOTE(Tajanta @ 2009 12 15, 14:25)
as tai apie kremus net negalvojau, pas mane gaunasi taip, kad didele veido dali uzdengia "akvalangas", dar galvojau gal tokius akinukus nusipirkti, nes daug kas su specialiais slidineja, bet kai prisiminiau kaip zvarbu kaktai ir viskam, kad vejas pro visus galus pustu tai apsigalvojau

na o tada kaip ir Tatjana traukiu kepure iki pat akiniu nusitraukiu ir ta na kaip salika vadinama traukiu i virsu, tai tik nosies galiukas matos.
QUOTE(ajaja @ 2009 12 15, 15:34)
as tai apie kremus net negalvojau, pas mane gaunasi taip, kad didele veido dali uzdengia "akvalangas", dar galvojau gal tokius akinukus nusipirkti, nes daug kas su specialiais slidineja, bet kai prisiminiau kaip zvarbu kaktai ir viskam, kad vejas pro visus galus pustu tai apsigalvojau

kokius tu čia akinukus ruošies pirkt? ir kodėl tau specialūs nepatinka? juk jie netrukdo kepurę ant ausų užsitempt

QUOTE(zuzla @ 2009 12 15, 15:32)
MB irgi sako, kad užsidės kepurę-kaukę, bet bijau, kad nuo kvėpavimo apledės, tas ledas paskui liesis su oda, oda šals ir t.t.... kaip ten būna? kažkaip -10 dar nebuvo kalnuose pasitaikę, tai ir iškilo toks klausimas

Tos kepures -kaukės yra su skyle nosies apačiai (bet ne visai nosiai), ir su skylutėm ties lūpomis, tai garas eina lauk.
QUOTE(zuzla @ 2009 12 15, 14:55)
kokius tu čia akinukus ruošies pirkt? ir kodėl tau specialūs nepatinka? juk jie netrukdo kepurę ant ausų užsitempt 

na budama kalnuose pastebejau, kad vieni su "akvalangais" va kaip cia

o kiti su tokiais akiniais kaip nuo saules, tik turbut ten spec remai padaryti ir panasiai kaip cia ar dar mazesniais, gal kai kurie isvis su paprastais nuo saules akiniais buna, nezinau

man tiktu ir tie ir anie, bet as "akvalanga" turiu ir nusprendziau nekeisti i akinukus, nes man bus per salta
QUOTE(ajaja @ 2009 12 15, 16:11)
na budama kalnuose pastebejau, kad vieni su "akvalangais" va kaip cia
o kiti su tokiais akiniais kaip nuo saules, tik turbut ten spec remai padaryti ir panasiai kaip cia
tai galvojau gal ir man tokiu akinuku reikia, bet apsigalvojau, nes manau man bus per salta
o kiti su tokiais akiniais kaip nuo saules, tik turbut ten spec remai padaryti ir panasiai kaip cia
tai galvojau gal ir man tokiu akinuku reikia, bet apsigalvojau, nes manau man bus per salta
ai dabar supratau

jie yra mažesni negu tie, kuriuos tu vadini akvalangais, nes man tie per pusę kaktos

kodėl sakai, kad bus šalta

aš tai galvoju pirkt sportinius akinius, pavasarį manau bus gerai
o kaip jus patyrę slidininkai rengiatės po slidininko kostiumo? ar geras daiktas tioe apatiniai rūbai slidinėjimui?

o kaip jus patyrę slidininkai rengiatės po slidininko kostiumo? ar geras daiktas tioe apatiniai rūbai slidinėjimui?
QUOTE(zuzla @ 2009 12 15, 15:19)
ai dabar supratau
aš nusipirkau va tokius
jie yra mažesni negu tie, kuriuos tu vadini akvalangais, nes man tie per pusę kaktos
tai norėjau, kad būtų tik ant akių
juk kepurė šildo, ne kaukė 

as juos visus akvalangais vadinu, vieni didesni, kiti mazesni

QUOTE(Sarlatane77 @ 2009 12 15, 15:41)
aš tai galvoju pirkt sportinius akinius, pavasarį manau bus gerai

as tai jo, su slidinejimo kelnem ir striuke, truputi gailejau kai pirkau, bet po to atsidziaugti negalejau, medziaga super, kisenes ir uztrauktukai visur kur reikia, tos rankoves is vidaus kur per nyksti uzsideda, man super

as kai tokia susalele tai ir tuos terminius apatinius nusipirkau "thermal underwear", visokiu ju irgi buvo, storesniu, plonesniu, sintetiniu, naturaliu. as pirkau is merino vilnos, ziauri kaina buvo, bet dziaugiuos, kad juos turiu. dede parduotuvej pareklamavo, kad sitie atseit super, jis visa savaite su ta pacia maike slidinejo ir prakaito jokio kvapo, nei dregmes zodziu nieko, tai as ir patikejau. tai su ta specialia termine maike slidinejau turbut 4 dienas, tikrai jokio kvapo nebuvo, o viena diena siaip paprasta golfa apsivilkau, tai jau reikejo iskart ir skalbti. na nezinau cia kaip kam. gal pasivilkus po apacia kokia medvilnine maikute panasu vaidmeni atliktu.
Kad jau apie kaukes prabilot... Kokia jų kaina dabar?
Dėl akinių, tai viskas nuo kokybės priklauso. Turėjau vienus didesnius, kur pro skylutes vėjas pūtė, tai oi nekas buvo

Dėl akinių, tai viskas nuo kokybės priklauso. Turėjau vienus didesnius, kur pro skylutes vėjas pūtė, tai oi nekas buvo

QUOTE(Tajanta @ 2009 12 15, 15:10)
Tos kepures -kaukės yra su skyle nosies apačiai (bet ne visai nosiai), ir su skylutėm ties lūpomis, tai garas eina lauk.
neisivaizduoju kaip jos atrodo, gal paveiksliuka koki galetum imesti? isivaizduoju kad panasios i tokias su kuriom per filmus bankus plesia, bet nesu macius pati