Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto inventorius žiemai

QUOTE(ajaja @ 2009 12 16, 21:46)
va cia tai dalykas super! as ir tokia nusipirkciau jei kur rasciau

o tai is LT nebutu kam atsiusti ? g.gif nes pas mus ji vos 12 lt kainuoja + siuntimas pora lt butu
Atsakyti
o tai gal galima tokią nusimegzti? g.gif
Atsakyti
Man tai kaukes visisaki neprireike schmoll.gif kepure kur rodziau jau uzdengia dali zandu, akiniai mano dideli, tiesiog imu platu salika ir uzkeliu ant nosies, visas veidas apsaugotas buna, kai reikia sneketi, valgyti ar gerti tiesiog salika nuleidziu.
Atsakyti
Nusipirkau kaukę, kainavo 10 LTL. Toks visai mielas, švelnaus trikotažo, mažai vietos užimantis, su skyle akims daiktas. Manau aš jį turėsiu striukės kišenėje. Buvo tik juodos spalvos, aišku trupučiuką kraupokai "atrodo", gal šviesių spalvų būtų geriau. Nežinau, kai grįšiu namo, manęs gali ir nesuprasti, bet pritaikysim kitų metų Helovynui biggrin.gif
Atsakyti
As irgi turiu juodą, bet su paslepta slyle nosiai ir mažomis išbadytomis skylutėmis ties burna. Atrodo kaip iš Žvaigždžių karų- kažkoks veikėjas ten buvo tarsi su kibiru ant galvos smile.gif, o dar užsidedu akvalanginius akinius, gali numirti iš juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tajanta: 17 gruodžio 2009 - 13:13
O aš tokį parsisiunčiau is Vokietijos Tchibo E-parduotuves thumbup.gif

user posted image
user posted image

http://www.tchibo.de...eece-Sturmhaube
Atsakyti
dar toks dalykelis gerai atrodo 4u.gif
http://cgi.ebay.com/...=item2557ca3e39
user posted image
nes salikas utrauktas ant burnos , nosies, dregnas pasidaro, nepatogu, o cia kipa ir su ventiliacija g.gif

Atsakyti
Atrodo ne taip juokingai kaip tos žulikų kaukės, bet turbūt šitos smunka...? matavausi vienas, nelabai buvo patogu
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2009 12 17, 16:16)
Atrodo ne taip juokingai kaip tos žulikų kaukės, bet turbūt šitos smunka...? matavausi vienas, nelabai buvo patogu

o mna kazkaip patogiai atrodo, jei salis nesmunka, kodel si turetu g.gif juk protaikyta prie veido formu, reiks gal pabandysti uzsisakyti, vistiek koki menesi keliaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2009 12 17, 16:16)

Turiu panasios formos windstoperi, tai galiu pasakyti, kad nesmunka. Pas mane jis is tokios medziagos kaip lb. plonas poroloniukas, na panasiai kaip nuotraukoje pats priekiukas. Tai va, jis toks standus, isformuotas ir del to nesmunkantis. Man jis patogus tuo, kad kalno virsuneje ar kokiame atvirame keltuve ji lengvai uzsitraukiu, o jau iciuozus i kokia misko trasa, taip pat lengvai vienu rankos judesiu nusismaukiu ji ant kaklo. O tos kareiviskos maskes, tai schmoll.gif na nebent po salmu, bet nosis tai vis tiek islindusi g.gif

Va, panasiai tokia http://cgi.ebay.com/...em=150365648248
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jugne: 17 gruodžio 2009 - 15:51
QUOTE(Cherry_ @ 2009 12 16, 18:50)
MB slidinejo tai jam sake gerai  thumbup.gif va su tokia paprasciausia :
o as tai tokia balta turiu

O kažin čia šitos maskės būna vieno dydžio? Vaikui būtų gerai - užmovei ir nesijaudini, kad kaip šalikas nusmuks ar pan. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 18 vasario 2010 - 15:52
Laba diena, norejau patyrusiu zmoniu pasiteirauti, kaip ir kur apsirupinot slindinejimo apranga, inventoriumi, pirma karta vaziuodami slidineti? Ka nuomojotes, ka pirkote ir kur? Pirmakart vaziuojame i kalnus Italijoj, draugui darboviete dovanojo kelione, mastome, ka pirkti, kur ieskoti. Dekui uz atsakymus.
Atsakyti