Sveikos,
as nusipirkau prietaisa spaudems ir spaudžių, jau nuardziau nuo senu popolini sauskelniu lipukus ir sukaliau spaudes. Super! Siunciausi tiesiai is kinijos. Atejo greitai, bet uzstrigo muitineje, ir uzdejo mokescius, nes cia kaip ir skaitosi komercinis dalykas...
Kadangi pramyniau kelius, tai galvoju jei butu paklausa uzsiimti ju pardavimu.. Kainele iseitu ~130 lt, spaudziu 100 vnt apie 20 lt. Jei pirkciau iskarto daugiau - butu pigiau. Spaudziu beje yra ivairiausiu spalvu (spalvotu kaina vos vos didesne, bet ant didesnio kiekio susilygina), taip pat ir graviruotu, su meskiukais, zuvytem, masinelem, gelytem.. Nors jos ir truputi brangesnes, bet as ju prisisiunciau, negaliu kokios jos man mielos

Nors siaip esu baisiai taupi skrega (perkanti naudotus rubelius ir naudotas medziagines sauskelnes

), bet pries situos grozius neatsilaikiau

idesiu foto
Taip pat laukiu kanapes audinio, kaina iseina apie 35 lt/m (is UK pigiausia radau 48 lt, is JAV 37 lt, bet cia be siuntimo). As taip paskaiciavau kad is to metro man iseis daugiau nei viena sauskelne su iklotu, manau apie pusantros, o kai cia importines kanapines kainuoja apie 50 lt

tai ryskus skirtumas... Ir cia kainos su siuntimu i LT. O taip pat uz ta pacia kaina yra bambuko veliuro, bambuko frotte, ir lietuvoje man nematytas vilnos interlockas (vilna/lycra 97%/3%) tik kaina ~90lt/m. JAV mamos is jos siuva trumpaklesnes ir ilgaklesnes kelnytes, as galvoju iklotus siut, kazkaip sunta mano mergina su tom vilnonem kelnem. Pagal nuotraukas panasu i tokia medziagele kur rasakiloj vaikams uzmaunami "salikiukai".
[quote=juraciuxzx,2010 03 24, 20:59]
[/quote]
Juraciuxzx , kokius užsegimus visgi nusprendei daryt - lipukus ar spaudes. Aš pati mąstau, kad sekančiom norėčiau spaudžių, tik kažin, ar Gariūnuose jų yra, kaip ir kantavimui gumytės tikiuosi ten pat rasti.
Ir ar pasiteisino įsiuvai? Jau išbandėt?
Maniškė dažnai ir skystai kakoja, todėl man labai aktualu
[/quote]
Su įsiuvais man visai pasiteisino lengva pasiūti kišenines, bet labiau norėčiau su spaudėmis. Kur pirkti nežinau, gal ne pačias spaudes sunku rasti, o prietaisą jom suspausti. Aš Ebay mačiau prietaisa už 100 apytikriai litu su 50 komplektuku spaudziu... kur Lietuvoj gauti tikrai nezinau...
[/quote]