Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės, pasigaminkim pačios

gera ten etikete ant to pledo - skalbt negalima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
cirkininkai bambuko ir medvilnes pluosto negalima skalbt blink.gif blink.gif blink.gif
iskalbiau dziovyklen ikisau ir nieko koks buvo toks yra nebent pasitrauke kelis cm nepermatavau dar. tai kai galutinai isdzius nes is dziovykles dar kiek dregnokas pulsiu karpyti.
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 10 18, 21:10)
gera ten etikete ant to pledo - skalbt negalima  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
cirkininkai bambuko ir medvilnes pluosto negalima skalbt  blink.gif  blink.gif  blink.gif
iskalbiau dziovyklen ikisau ir nieko koks buvo toks yra nebent pasitrauke kelis cm nepermatavau dar. tai kai galutinai isdzius nes is dziovykles dar kiek dregnokas pulsiu karpyti.

to ir norejau paklaust "ar jau kas bandet karpyt ta pleda ir siut ir skalbt" blush2.gif biggrin.gif nes ta etikete ir as pastebejau
kazi neturiu as to snapio bet tikriausiai labai gerai liptu su tuo snapiu arne? as kai neturiu to spaudziu aparato o apsisunkinti mamoms irgi kazkaip blush2.gif tai gal su snapiu butu visai nieko
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 10 18, 22:44)
to ir norejau paklaust "ar jau kas bandet karpyt ta pleda ir siut ir skalbt"  blush2.gif  biggrin.gif nes ta etikete ir as pastebejau
kazi neturiu as to snapio bet tikriausiai labai gerai liptu su tuo snapiu arne? as kai neturiu to spaudziu aparato o apsisunkinti mamoms irgi kazkaip  blush2.gif tai gal su snapiu butu visai nieko

as bandysiu karpyti greitu laiku, tik audinuko dar vieno negavau, pabandysiu ryt su snapiu ta pleduka susegti, pasakysiu kas ir kaip ten:)
ir dar reikia mano planuojama virsutini audini iskalbti 90 temperaturoje ziureti kas su juom darosi (mazus gabaliukas atsikirpsiu ir persiskalbsiu, idomu ar blunka spalva ar traukiasi gal dazo o gal nieko panasaus)
Atsakyti
va pamatavau pleda - gavosi 182x140.....is 200x130...
na nepamatavau koks buvo pries skalbima tikiu uzrasu ant etiketes, bet po skalbimo 50 ir dziovykles rezultatas toks bet gal dar pakartoti reiktu sita procedura g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
o geras, as ir shian skalbsiu mazhiaus vystyklus kartu imesiu ir ta pleda
o dziovyklej ant karsto dziovini g.gif pabandysiu as ant to "labai sausas" kiek susitrauks kazi
nu nzn del dazymo tai pas mane toks kakavos spalvos labai neutralus tai neturetu dazyt, toks visai neryskus g.gif
Atsakyti
mano irgi pats pledas neautralus bet as turiu cia tokiu ideju, jeigu pasiseks igyvendinsiu, man kita medziagyte tikrinti reikia, ar ji nedazo aukstesneje temperaturoje.
Tiesa senos rusiskos flaneles gavau, bet kad nykstuku kepures dazo, net bijau skalbti visa gabala audinio...
o bambukinis pledas susisega snapiu, jeigu gerai mokat, man tas snapis net froto nesega ir as jo visai nemegstu...taigi kaip cia pasakius
Atsakyti
as irgi snapio nemegau, turejau viena pabandymui nusipirkus, gal kam padovanojau g.gif velniai zhino, bet neberandu as jo

o is kur ta flanele? is kokio tashko? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
As siuvau is to bambukinio sauskelnes,tai specialiai lipuku nedejau(spaudziu aparato neturiu verysad.gif )nes labai jau jie drasko audini.Tai viska segu su snapiu-net ir flanele.Ir man labai tinka ir patinka
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2010 10 19, 14:04)
as irgi snapio nemegau, turejau viena pabandymui nusipirkus, gal kam padovanojau  g.gif velniai zhino, bet neberandu as jo

o is kur ta flanele? is kokio tashko?  g.gif  biggrin.gif

SM flanele radau tiesiog medziagu likuciu temoje paklausiau ar kas turi senos rusiskos flaneles uzsilikusios...bijau skalbt nes is gabalelio tokia medziagos skiautele-zaisliuka siuvau ir rankom skalbiau...nusidaze viskas... blink.gif
Atsakyti
as irgi isskalbiau ir isdziovinau ta pleda zhodziu mano pastebejimas toks, kad nusieme tas pukelis visas ir liko labai grazi medziaga biggrin.gif
is tokios pat medziagos turiu sauskelnes va tokios http://www.eko-sausk...to-sauskelnes-v
nu tip top medziagele tik spalva skiriasi, sheip geros sauskelnes shitos, dziaugiuosi kad ta pleda pirkau, jei neiseis sauskelnes del mano ribotu gabumu siuti tai prisidarysiu tuzina iklotu blush2.gif biggrin.gif
dar savo vyreliui sakau, davai paimam du pledus:" kam tau reike, koshe virsi??" doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti