Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(hifi @ 2010 04 06, 16:28)
Sveikos, gal nelabai į temą parašiau, bet kadangi matau čia jus aktyviai bendraujančias tai noriu paklausti, gal kas bandėte užšaldyti mėsos suktinį. Turiu nemažą namie darytą kiaulienos karką ir matau kad visos nesuvalgysim, o išmesti tai nesinori, tai ir pagalvojau gal verta užšaldyti, mažum nieko blogo neatsitiks. Kaip jūs manote?

Drasiai saldyk 4u.gif mes visada jeigu lieka saldome thumbup.gif istraukiam kaip tik iskeptas 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2010 04 06, 18:26)
Drasiai saldyk  4u.gif  mes visada jeigu lieka saldome  thumbup.gif  istraukiam kaip tik iskeptas  4u.gif  mirksiukas.gif


Ačiū merginos už patarimus smile.gif
Atsakyti
labai aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Troskinti kiaulienos sonkauliai su pomidoru padazu

Kiaulienos sonkaulius apkepti ant aliejaus, veliau ideti skardine pomidoru savo sultyse ir troskinti. Dar idejau sezamu seklu. Garnyrui ryziai su kurkuma
smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2010 03 18, 11:54)
Pirma karta, kai pavaisino tais kukuliais su kepta mesa ir ananasais,  keistai man pasirode rolleyes.gif , bet patiko, tai dabar tankiai juos gaminu, ypac, kai lieka virtu bulviu ir valgom juos su viskuo.
Auksutis- 4u.gif

Gal kuriai patiks ryziniai blyniukai, labai purus tokie.
1. 200gr.gerai isvirtu ir nuvarvintu basmati ryziu
2. 2kiausiniu tryniai, arbatinis saukstelis cukraus (su kaupu) du valgomi saukstai miltu(su nedideliu kaupu) 80gr. varskes-cukru issukti su tryniais, po to su varske ir miltais, viska ismaisyti su ryziais.
3. 2 saltus kiausinio baltymus isplakti mikseriu su trupuciu druskos iki standumo ir juos sumaisyti su pries tai pagaminta mase.
Kepiau ant alyvu aliejaus, dejau storokai, nes greit iskepa ir storesni skanesni.
user posted image
user posted image



Srove, o sitam receptuke nieko netruksta? blush2.gif vandenuko? Pieniuko? kefyro? Nesigavo man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlight @ 2010 04 08, 15:50)

Srove, o sitam receptuke nieko netruksta?  blush2.gif vandenuko? Pieniuko? kefyro? Nesigavo man verysad.gif


As esu kepus juos,lyg ir nieko netruko,labai skanus thumbup.gif tik nuo keptuves nelabai atsokt norejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlight @ 2010 04 08, 15:50)

Srove, o sitam receptuke nieko netruksta?  blush2.gif vandenuko? Pieniuko? kefyro? Nesigavo man verysad.gif



O kas nesigavo unsure.gif g.gif Gal baltymus blogai isplakei, arba i silta mase gal supylei juos?O gal ryziai nelabai isvire buvo?Turi buti gerai isvire, birus ir atause.
Jokio skyscio daugiau pilti nereikia, bet jei labai slapia varske, didesni kiausiniai, tai galima miltu trupuciuka daugiau ideti(apie puse sauksto) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2010 04 08, 19:08)
O kas nesigavo unsure.gif  g.gif Gal baltymus blogai isplakei, arba i silta mase gal supylei juos?O gal ryziai nelabai isvire buvo?Turi buti gerai isvire, birus ir atause.
Jokio skyscio daugiau pilti nereikia, bet jei labai slapia varske, didesni kiausiniai, tai galima miltu trupuciuka daugiau ideti(apie puse sauksto) 4u.gif

o cia reikia gr matuot ar galima ml ax.gif
ir kiek tada 200 gr bus ml blush2.gif
cia as apie ryziu blynelius teiraujuos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata N.: 08 balandžio 2010 - 20:22
QUOTE(Renata N. @ 2010 04 08, 20:21)
o cia reikia gr matuot ar galima ml ax.gif
ir kiek tada 200 gr bus ml blush2.gif
cia as apie ryziu blynelius teiraujuos ax.gif



siaip tai tiek pat smile.gif gramai yra lygus ml smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2010 04 08, 22:03)
siaip tai tiek pat smile.gif gramai yra lygus ml smile.gif



vandens tai lygūs, o kokių miltų tai tikrai ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2010 04 08, 21:03)
siaip tai tiek pat smile.gif gramai yra lygus ml smile.gif


miltu gramai ir ml neatitinka schmoll.gif siaip tai priklausonuo miltu, bet vidutiniskai 1g=1.56ml

taciau blyneliu recepte tai 200g virtu ryziu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 09 balandžio 2010 - 10:12
QUOTE(grange @ 2010 04 06, 17:37)
Šiandien dariau vištieną ant grill keptuvės

bet ką noriu paklaust, tokiai vištienai, kokius prieskonius skaniausia naudot? gal kas išbandėt kokių įdomesnių variantų?


kur nors po ranka nėra pakistaniečių parduotuvėlės? pasakiškų prieskonių mišinių jie turi (kai jau visi kiti marinavimai atsibosta rolleyes.gif ), ypač maišant su greek style jogurtu. Tikrai įdomiau vištiena gaunasi mirksiukas.gif


Atsakyti