Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Siandien ruosiuosi vakarienei kepti marinuotus sonkauliukus su bulvem orkaiteje blush2.gif jei spesiu pabandysiu nufotkinti kas gausis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 05 28, 09:09)
O man kilo klausimėlis. Dauguma jūsų čia deda labai puikius receptus, tik pasidarė įdomu ar jie dažniausiai būna jūsų sugalvoti ar pakopijuoti iš neto  g.gif  4u.gif
Nes nuorodų tai dažniausiai jokių, apart savo blog'o. Tikrai nepriimkit už gryną, nes man tik labai smalsu pasidarė  rolleyes.gif


As ieskau idomesniu receptu internete, zurnaluose ar kt. Kai ka darau taip pat, kai ka keiciu pati, arba is keliu padarau viena smile.gif Bet savo blog'e visada dedu nuorodas, net jei nedarau visai tiksliai pagal recepta, vis tiek idedu linka, is kur ideja pasiskolinta. Recepto aklai niekada nekopijuoju (copy-paste), visada rasau pati visa gaminimo eiga su savom pastabom, nes labai daznai originalus receptai buna labai neaiskus, kaip ka daryti. Nors daugelis matau i savo blog'us viska deda, kaip savo, be jokiu nuorodu, is kur paima, o is tikro receptai is interneto. Pakeicia viena ingridienta, tai galbut jau skaitos, kad patys sukure recepta smile.gif Is tikro tai nezinau, kaip turi buti, bet svetimu dalyku nemegstu savintis, tad dedu nuorodas i tinklapi. O cia, SM, kazkaip niekas nuorodu nededa, tai ir as nemaciau reikalo det smile.gif Gal tai aktualiau blog'ams, nes ten jau kaip ir "vardiniai" tinklapiai.

Buna ir pati sugalvoji receptu, bet tada netiki niekas, kad tai tavo lotuliukas.gif Nuotraukas irgi buna plagiavimu kaltina, kad ne tavo darytos smile.gif Bet jau nebekreipiu demesio. Tokie zmones matyt patys nieko nesubega.


QUOTE(vij@ @ 2010 05 28, 09:34)
Aš dar kartą atnešu krūvą pagyrimų Novos tefteliams  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif


drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 28 gegužės 2010 - 12:52
QUOTE(Nova @ 2010 05 28, 13:46)


Ačiū toms, kurios pasidalino sava patirtimi 4u.gif

Šiaip tikrai, pati pastebėjau tendenciją, jog identiški receptai yra kopinami iš rusiškų bei kitų užsienietiškų tinklalapių, bet gal tai nėra blogai, kadangi yra tokių skaitytojų, kurios nelabai supranta rusiškai ir ne tik, tame tarpe esu ir aš (be google neišsiversčiau biggrin.gif )
Beje, aš pati išmokau gaminti SM ir interneto platybių receptų dėka, tik gaila, kad ne visuomet galiu išbandyti patikusius patiekalus, kadangi MB nepripažįsta paukštienos ir žuvies, tad kartais gaminti abiems po atskirus patiekalus man yra per didelė prabanga laiko ir pinigų atžvilgiu.
Pati kartais paekperimentuoju pagal kitų receptus, pakeisdama vieną, kitą ingredientą.

O tokioms kaip jūs, linkiu eiti tolyn ir tobulėti nekreipiant dėmesio į beviltiškus pavyduolių komentarus ir pastabas. Loja tie, kas taip nesugeba pagaminti ir nufotografuoti rolleyes.gif sėkmės visoms.
Sorry, už OT. Tuoj gausiu rėkt biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti