Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(micefee @ 2010 05 05, 05:18)
Užpildykit anketą apie pieno pakuotes jei nesunku, ačiū.  blush2.gif

Anketa

anketa neveikia
Atsakyti
As visada i bulviniu blynu tesla dedu 1s.manu kruopu, tada blynai buna traskus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(intentar @ 2010 05 08, 14:13)
As visada i bulviniu blynu tesla dedu 1s.manu kruopu, tada blynai buna traskus smile.gif

as irgi anksciau dedavau manu kruopu,bet dabar pakeiciau dziuveseliais,man ir su dziuveseliais gaunasi traskus. ax.gif
Atsakyti
Jurga r, labai graziai patiekti blynukai thumbup.gif O, kad skanuciai- abejoniu nekyla. Sudomino sis variantas su dziuveseliais.

O as noriu pasidalinti labai skaniu sparneliu recepteliu. Marinatus , paprastai, sugalvoju pati, tad si karta buvo taip:
Apie 2 kg sparneliu
0,5 pakelio Santa Maria kepsniu prieskoniu
2 saukstai alyvu aliejaus
1 sutarkuotas svogunas
4-5 saukstai Vorcesterio padazo
truputis druskos (tik nepersudykit smile.gif)

Viska sumaisiau ir palaikiau apie 4 val. Puikiai issimarinavo, tikrai labai skanus gavosi 4u.gif
Salotos mano, o ridikeliai - kaimynes biggrin.gif
user posted image

Tiesa, atradau labai skanu padaza- Daumantu majonezo padazas su krienais. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 08 gegužės 2010 - 15:45
QUOTE(jurga r @ 2010 05 06, 18:55)
tikrai,prie 8 dideliu bulviu.

super daug krakmolo blink.gif , as i cepelinus dedu tiek krakmolo kiek jo lieka issunkus bulves, ir tikrai jo per akis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 05 08, 18:32)
super daug krakmolo blink.gif , as i cepelinus dedu tiek krakmolo kiek jo lieka issunkus bulves, ir tikrai jo per akis ax.gif

bet juk cia su varske cepelinai,kitaip jie isileistu.Kai vien tik is bulviu verdu tai irgi dedu tik ta kur lieka issunkus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurga r: 08 gegužės 2010 - 16:52
QUOTE(jurga r @ 2010 05 08, 17:49)
bet juk cia su varske cepelinai,kitaip jie isileistu.Kai vien tik is bulviu verdu tai irgi dedu tik ta kur lieka issunkus.

drinks_cheers.gif kad dėl varškės tiek krakmolo reikia dėti.O akip pvz. virtų bulvių cepelinuose irgi daug dedasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiber @ 2010 05 08, 19:27)
drinks_cheers.gif kad dėl varškės tiek krakmolo reikia dėti.O akip pvz. virtų bulvių cepelinuose irgi daug dedasi rolleyes.gif

bulves is saves krakmolingos,o jus bandet virt kada pagal toki recepta?Jei ne tai pabandykit ir nedekit krakmolo ir paziurekit kas iseis.
Atsakyti
Klausimas visoms blush2.gif

Jūs visus patiekalus kiekvienam šeimos nariui taip serviruojat ar tik fiotografavimui? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
oi ne taip supratau zinute doh.gif
Atsakyti
Gal ir žinomas patiekalas, bet aš kepiau pirmą kartą smile.gif

user posted image

Receptas čia 4u.gif

Tik aš neturėjau balzaminio acto, bei valgėm be duonos ir salotų. Skonis pasakiškas wub.gif
Atsakyti
Įdaryti baklažanai

baklažanas;
morkos (mėgstu daug morkų lotuliukas.gif ;
česnakas
jautienos faršas
majonezas;
tarkuoto sūrio;
druska,
pipirai
krapai/ petražolės/bazilikas

Baklažaną perpjauti išilgai per pusę, vidų išskobti, pabarstyti druska ir palikti pastovėti.
Morką supjaustyti su skustuku.
Į faršą sudėti smulkintą baklažano vidų, prieskonius, druską,žalumynus,majonezo šaukštą, viską gerai išmaišyti.
Baklažano puseles nusausinti popierine servetėle ir sudėti į jas įdarą.
Į kepimo indą dedame morkas,sudedame baklažanus, įpilame biški sultinio ir troškiname maždaug 230° C orkaitėje apie 30-40 min.
Baigiant kepti, užbarstyti tarkuotą sūrį 4u.gif


user posted image
Atsakyti