Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(žemyna* @ 2010 05 26, 19:56)
Dėkoju, Nova, už labai skanų receptėlį. Gaminau, labai labai patiko - persivalgiau, bet akys dar norėjo biggrin.gif


QUOTE(Sweety__ @ 2010 05 27, 08:43)
gaminau ir as juos vakar  thumbup.gif  vyrui labai patiko  biggrin.gif  tik as dar baigiant kepti uzdejau surio tarkuoto  biggrin.gif


Labai faina, kad visoms patiko smile.gif Kita karta ir as pabandysiu surio uzsitarkuot drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga r @ 2010 05 26, 21:27)


visi jusu patiekalai tokie paprasti, bet neprasti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 05 27, 10:25)
visi jusu patiekalai tokie paprasti, bet neprasti  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif tikrai, tokie 'naminiai' ,skanuciai.
Jurga r, zuikis -nuostabus, kaip ir garnyras!!!
Atsakyti
Ačiu labai butinai pasidarysiu tu tefteliukų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 05 27, 10:25)
visi jusu patiekalai tokie paprasti, bet neprasti  bigsmile.gif


Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2010 05 27, 11:07)
drinks_cheers.gif  tikrai, tokie 'naminiai' ,skanuciai.
Jurga r, zuikis -nuostabus, kaip ir garnyras!!!

aciu mergaites ir is vyro gavau pagyru uz ta zuiki,sako kuo dazniau kepu tuo skanesnis ax.gif
Atsakyti
o tos slyvos duoda koki nors skoni? ar galima ir ju nedet? nes as nemegstu dviovintu vaisiu.. ax.gif
Atsakyti
Faršo vyniotinis su morkomis

Na sakysit ir vėl vyniotinis...aha..vėl... blush2.gif
Man kažkaip greit tas dalykas pagaminamas,o skanus ir šaltas it kaštas biggrin.gif

Paruošiame faršą:
Kiaulieną/jautiena sumalame.Svogūną mulkiai sukapojame , sutarkuojame smulkia tarka bulvę, įmušame kiaušinį, paskaniname pipirais bei druska.Dabar reikia labai gerai išmaišyti ir išmynkyti faršą.Net galima pamušti į stalą,kad oras išeitu...
Susmulkiname žalumynus.
Morkas nuvalome ir supjaustome plonomis juostelėmis su daržovių skustuku.
Imame maistinę plevelę ir klojam ant stalo.
Sudedam ant jos faršą, suformuojam tokį kaip stačiakampį.
Anta faršo dedame morkas ir barstome žalumynais.
Plėveles pagalba susukame vyniotinį.Plėvelę nesukame kartu.
Sutepame sviestu,atsargiai dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Uždengiame su foliją.Prieš pabaigą foliją nuimame,sutepame vyniotinį garstyčiomis ir dar pakepame apie 10 min.

Kepame 200 lpsn. temp. apie valandą.


user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 05 27, 11:35)
[color=darkviolet]Faršo vyniotinis su morkomis

Na, tikrai ir vel vyniotinis biggrin.gif
As siuo metu prie kavos skanauju vakar kepto vyniotinio su sonine blush2.gif As kepiau su kalakutienos farsu ir i vidu dejau sonines pjaustytos. Niam niam rolleyes.gif
Aciu uz ideja 4u.gif
Elena, labai noreciau isbandyti tikro vyniotinio pvz. vistienos ar kalakutienos su persikais bigsmile.gif ne maltos mesos. Ji taipogi kepti orkaiteje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2010 05 27, 12:22)
o tos slyvos duoda koki nors skoni? ar galima ir ju nedet? nes as nemegstu dviovintu vaisiu..  ax.gif

aisku kad galit nedet,slyvos priduoda saldumo,vietoj dziovintu vaisiu galit det pakepintu morku su svogunais arba isvis galit nieko nedet,bandykit ir atsirinkit sau skaniausia varianta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2010 05 27, 12:45)
Elena, labai noreciau isbandyti tikro vyniotinio pvz. vistienos ar kalakutienos su persikais  bigsmile.gif  ne maltos mesos. Ji taipogi kepti orkaiteje?  g.gif


aš kažkada, kai mačiau, kaip daro tokio tipo, tai juos virė, o ne kepė
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2010 05 27, 12:22)
o tos slyvos duoda koki nors skoni? ar galima ir ju nedet? nes as nemegstu dviovintu vaisiu..  ax.gif

as vietoj slyvu dedu dziovintus grybus, liux skonis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 05 27, 13:11)
aš kažkada, kai mačiau, kaip daro tokio tipo, tai juos virė, o ne kepė

ir kepa ne tik verda.Esu raguvusi keptą labai skanu, bet pati nebandžiusi.
Ar galima tokius vyniotinius, netikrus zuikius kepti orkaitėse dujineje, nes aš kažkaip nesiryžtu, nes bijau kad neiškeps, nes ten nesireguliuoja nei temperatūra ir tik iš apačios kepa. g.gif
Atsakyti