Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiprekinimo sąrašas

QUOTE(Miledi50 @ 2010 12 30, 22:50)
Bet žinoma tai nesveikas maistas, bet sveikam- nėra pinigėlių verysad.gif

Ką turėjote minty?
Atsakyti
apsipirkti einu tik su sąrašiuku, apsipeku keliose tinkluose tam tikromis dienomis, dažniausiai kai išleidžiamas jų laikraštukas. pasižiūriu gal netyčia galioja kokia akcija mano perkamiems produktams, esu prisirišusi prie tam tikrų prekinių ženklų, pvz. perku tik vienokį sviestą, kitokį batoną, trečią sūrį, jeigu tuo metu prekyboje mano produkto nėra - įsivertinu ar be jo išgyvensiu iki rytojaus, dažniausiai išsiverčiu ax.gif
Atsakyti
Dažnai susidarau sąrašiuką, tik nedažnai jo laikausi blush2.gif
Vis prireikia ko nors - tai skanaus, tai persigalvoju dėl numatytos vakarienės, o dar akcijos - atrakcijos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitulis @ 2011 01 05, 16:34)
Dažnai susidarau sąrašiuką, tik nedažnai jo laikausi blush2.gif
Vis prireikia ko nors - tai skanaus, tai persigalvoju dėl numatytos vakarienės,  o dar akcijos - atrakcijos blush2.gif

labas,

tai juk namie galima visas akcijas trakcijas susiziureti ir tada sarasiukas bus tiklus, o prekybos centrai tik jusu laukia. ar pastebejote, kad prekes perkeliamos vis kitas vietas, kad jos ieskodama pereitumete keleta skyriu "rastumete reikalingu" prekiu, nors ju neplanavote, as jei suabejoju ar man reikia, griztu namo, jei visa diena suku galva, kodel nepirkau nusiperku sekancia diena, bet jei nenusiperku, pamirstu vadinasi tai nebuvo svarbu
daugakciju.lt
pigutis.lt

cia galima rasti kas aktualu ir susizymeti sau
Atsakyti
visada einu su sąrašu ir stengiuosi nuo jo nenukrypti...
Atsakyti
Vyrui visada duodu sarasa,nes puse pamirstu.Pati sarasa nesuosi tik pries sventes,kai visko daug reikia biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 04 07, 19:43)
Atsakymas i ta misle labai paprastas (tiksliau,manasis variantas): kai iseini i darba tada,kai parduotuves dar nedirba,o gristi tada,kai jos jau link uzsidarymo...nu nori nenori lieka tik savaitgaliai apsipirkimui ir gaminimui smile.gif .

Na mes apsipirkinejam internetu, plius yra parduotuviu, kur atidarytos kad ir 24 val per para ar bent jau iki dvyliktos. Neisivaizduoju toki odarbo, kur pradedum dirbti pries 7 ir baigtum po dvylikos kiekviena diena, cia istatymais toks darbo laikas neleidziamas.
Atsakyti
QUOTE(Antithesis @ 2011 06 12, 16:47)
Na mes apsipirkinejam internetu, plius yra parduotuviu, kur atidarytos kad ir 24 val per para ar bent jau iki dvyliktos. Neisivaizduoju toki odarbo, kur pradedum dirbti pries 7 ir baigtum po dvylikos kiekviena diena, cia istatymais toks darbo laikas neleidziamas.

O kodel jus butinai akcentuojat parduotuves,kurios dirba iki 24val.Dauguma parduotuviu dirba iki 22val.As asmeniskai jei dirbciau iki 22val,tai tikrai nebebutu man nei sveikatos,nei noro,dar kazkur trenktis i parduotuve ir prekintis. doh.gif
Atsakyti
as visada einu i parduotuve su sarasu pagrinde del to, kad nepamirsciau to ko man reikia, nes budavo nueini i parduotuve ir uzmirsti svarbiausia pirkini. dabar jau taip nebera schmoll.gif
Atsakyti
Mes taipogi į parduotuvę visada su sąrašiuku.
Ir nepamirši ir sutaupysi.
Atsakyti
Einu su sąrašu, bet grįžtu 9 kartus iš 10 nusipirkusi daugiau, nei reikėjo doh.gif Dabar nusprendžiau pasinaudoti kažkieno čia išsakytu patarimu ir eiti tik su grynais ir nedidele suma, kad nieko nereikalingo neparsinesčiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
perziurejus akcijas pasidarau sarasa kur ka pirkti, nes arti net kelios didziausios parduotuves.
Atsakyti