Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiprekinimo sąrašas

Nu va va...teoriskai tas sarasas gal ir padetu sutaupyti, bet o ka, jeigu ateinu i parduotuve ir randu, kad aliejus pvz nukainuotas? Tai ka is principo nepirkti, o paskui moketi daugiau?

Be to man yra taip, kad jeigu ko nors labai uzsimanau parduotuvej ir griztu namo nenusipirkus to sokolado ar to pasteto, tai paskui kamuojuosi visa vakara ax.gif

Arba pvz uzvakar pamaciau akcija, kad perkant du pakelius margarino gausiu grazu padekliuka su daugybos lentele...tai o ka? nei aliejus nei tas margarinas nesusigadina greitai, tai galiu ir du nusipirkt, o va dar ir malonia smulkmena sunenui galesiu atiduot...
Atsakyti
QUOTE(raminciukas777 @ 2011 11 03, 17:25)
Be to man yra taip, kad jeigu ko nors labai uzsimanau parduotuvej ir griztu namo nenusipirkus to sokolado ar to pasteto, tai paskui kamuojuosi visa vakara  ax.gif

Norėčiau, kad mano laimė tilptų į šokoladą bigsmile.gif
Atsakyti
Mano prekiu sarasas galvoje lotuliukas.gif Nebent buna taip, kad laukiam sveciu kokia proga, vat tada tai rasausi, ko reikia, nes pamirsciau kitaip biggrin.gif
Is tikro, mano suvokimu, geriausia apsiprekinti viena syk i savaite, na nebent uzlekti savaites begyje pakeliui i kokia parde jei truksta pieno ar batono. Tokia dalis laukia musu nebeuzilgo, kai issikelsime i nama ir nebus arti parduotuves. Gal ir gerai biggrin.gif daugiau sutaupysim. Nes dabar gyvename bute ir aplinkui pardziu, turgelis-apstu pagundos vietu lotuliukas.gif Is tikro perku tik tai, ko reikia, na tarkim, pasinaudoju akcija, jei yra kokiam aliejui ir jis man jau ant ribos baigimosi. Na, jei kokiai prekei yra nuolaida ir butent jos man dabar jau reikia-visada pasinaudosiu. Vat, koki vyna, tai visada perku su nuolaida, geras daiktas lai stovi, ilgai negenda, o kai buna sveciu netiketu, nereikia po pardes lakstyti tada.
Jo, prisipazinsiu, kai daznai uzsuki i pardes, gal didesne pagunda prisipirkti to, ko siam momentui nereikia mirk-gyvenk blush2.gif Bet jau stengiuosi kaip imanoma susivaldyti nuo sio potraukio ir, mano galva, neblogai man sekasi biggrin.gif .
Buna tokiu pirkiniu, rarkim Couscous kruopos, sojos kubeliai-ju gal man siai dienai ir nereikia, bet nusiperku, o kai jau saldytuvas pratusteja ir tingisi i parde eiti, tada vat sita pagamini ir gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shliopke: 03 lapkričio 2011 - 18:57
QUOTE(raminciukas777 @ 2011 11 03, 18:25)
Arba pvz uzvakar pamaciau akcija, kad perkant du pakelius margarino gausiu grazu padekliuka su daugybos lentele...tai o ka? nei aliejus nei tas margarinas nesusigadina greitai, tai galiu ir du nusipirkt, o va dar ir malonia smulkmena sunenui galesiu atiduot...

Koki margarina reikia pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusemac @ 2011 11 04, 15:41)
Koki margarina reikia pirkti? ax.gif

Vilniaus margarino akcija ten. Nors dar buvau suradus, kad nebutinai ir pirkt - galima laimet:) ten paprasta labai, galima ir vaikus itraukt seimospusryciams.lt
Atsakyti
Aš pastaruoju metu sudarau sąrašiuką ir įduodu vyrui. Nes jei pati apsipirkinėju, tai tuoj pat pamatau kažką nesąrašinio, bet reikalingo, arba prisimenu, kad vaaa, tuoj baigsis šis produktas namie biggrin.gif . O vyras mato tik tai kas sąraše, o kartais ir tai ne viską. biggrin.gif
Apsipirkinėjam dukart savaitėje.
Atsakyti
Jei pavyksta naudotis pasiteisina labai... Tik svarbu neiti į parduotuvę alkanam ir nepasiduoti impulsui "o šito dar gal visai norėčiau..." bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobauža @ 2011 11 16, 02:28)
Jei pavyksta naudotis pasiteisina labai... Tik svarbu neiti į parduotuvę alkanam ir nepasiduoti impulsui "o šito dar gal visai norėčiau..."  bigsmile.gif

Jo...o musu maximoje kaip tycia visos "reikalingiausios" prekes tik iejus doh.gif kita vertus suprantu kad tai yra prekybininku taktika tad stengiuosi iskart nerti prie maisto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2011 11 16, 08:48)
Jo...o musu maximoje kaip tycia visos "reikalingiausios" prekes tik iejus doh.gif kita vertus suprantu kad tai yra prekybininku taktika tad stengiuosi iskart nerti prie maisto biggrin.gif

o maxima sugeba lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
daugiau be sarašo neisiu, vakar alkani ir be sarašo nuėjo, 73lt o valgt nėra ką, š daugiau visokio nei normalaus maisto. bash.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2011 11 16, 09:48)

Mane tokia prekybininku taktika uzknisa. Pristatyta ant tako visokio slamsto, o ko reikia neimanoma rasti. Kad ir vakar, maxej nesugebejau rasti "Vilniaus" duonos doh.gif kad neradau batareiku, tai jau smulkmena galima laikyti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Oj, i parduotuve tik su sarasiuku, retai kazka papildomo pagriebiu. Mastau taip - neuzsidirbau is salies, tai ir neperku papildomu prekiu.
Atsakyti