Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

4u.gif kadangi pabaigiau aną temą tai atidarau naują 4u.gif
user posted imageAnkstesnė temauser posted image

tikiuosi mėnesio gale prisijungsiu prie jūsų jau rimtai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už naują temą 4u.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2010 04 11, 22:54)
viens prie vieno mano situacija  doh.gif
aš mėn galė baigiu vienus mokslus,tada jei nekibsiu prie teisių tai jau niekada  blush2.gif

Na, tuomet jei jau aš galiu - tai ir tu galėsi mirksiukas.gif Tikiuosi, prisijungti ir tada jau rimtai kartu padrebėt galėsim laugh.gif

Na, ir kadangi parašiau pačioje temos pabaigoje, tai pakartosiu savo pirmojoje žinutėje užduotą man dabar labai aktualų klausimą: gal kas žino ir gali parekomenduoti patį geriauią ARV Šilainiuose instruktorių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 04 11, 20:39)
Gal čia ir daugiau tokių panikuotojų yra, ramiau kartu būtų biggrin.gif

oj tikrai yra 4u.gif as taip 10 metu bijojau ir tempiau blush2.gif blush2.gif pries metus lankiau teorija ir vel tempiau blush2.gif ir va dabar jau pradejau vairavima, ryt jau laukia 7 pamoka...nu ka galiu pasakyti, kad daug dar yra ko mokytis, bet pamaciau, kad viskas imanoma ir tikrai jau nebe taip baisu mirksiukas.gif tik gaila, kad visdelto teks moket pinigelius ir imti papildomas pamokas, nes tu 9 (10 - egzaminas) man neuzteks.
Atsakyti
QUOTE(snieshka @ 2010 04 11, 23:16)
oj tikrai yra 4u.gif  as taip 10 metu bijojau ir tempiau blush2.gif  blush2.gif pries metus lankiau teorija ir vel tempiau blush2.gif  ir va dabar jau pradejau vairavima, ryt jau laukia 7 pamoka...nu ka galiu pasakyti, kad daug dar yra ko mokytis, bet pamaciau, kad viskas imanoma ir tikrai jau nebe taip baisu mirksiukas.gif  tik gaila, kad visdelto teks moket pinigelius ir imti papildomas pamokas, nes tu 9 (10 - egzaminas) man neuzteks.

Šaunuolė, kad save nugalėjai thumbup.gif Man iš tokių žmogučių dabar tik pavyzdį ir imti reikia 4u.gif
O dėl tų papildomų pamokų - tai juk praėjus visas kursų pamokas, jau galima su reikiamą stažą turinčiu šalimais ir M raide ant lango važinėti, ar ne? g.gif Nes man tada, įtariu, tūkstančio papildomų pamokų reikės, bankrutuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 04 11, 21:27)
O dėl tų papildomų pamokų - tai juk praėjus visas kursų pamokas, jau galima su reikiamą stažą turinčiu šalimais ir M raide ant lango važinėti, ar ne? g.gif Nes man tada, įtariu, tūkstančio papildomų pamokų reikės, bankrutuosiu lotuliukas.gif

tai matai, kad gauti mokyklos baigimo pazymejima ir galima butu su savais vazineti, reik issilaikyti mokyklini, o as itariu, kad nepavyks man be papildomu, nes instruktorius vis kartoja, kad dar yra ka veikti doh.gif o liko tik 3 pamokos...nu ziuresim...
Atsakyti
QUOTE(snieshka @ 2010 04 12, 00:12)
tai matai, kad gauti mokyklos baigimo pazymejima ir galima butu su savais vazineti, reik issilaikyti mokyklini, o as itariu, kad nepavyks man be papildomu, nes instruktorius vis kartoja, kad dar yra ka veikti doh.gif o liko tik 3 pamokos...nu ziuresim...

Oi, aišku, ne taip supratus buvau smile.gif Na, linkiu tuomet, kad tos likusios 3 pamokos būtų tiesiog stebuklingai naudingos ir nereikėtų daug papildomų pinigėlių leisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 04 11, 22:32)
Oi, aišku, ne taip supratus buvau smile.gif Na, linkiu tuomet, kad tos likusios 3 pamokos būtų tiesiog stebuklingai naudingos ir nereikėtų daug papildomų pinigėlių leisti 4u.gif

dekui rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, galiu pasiūlyti puikią vairavimo mokyklą Vilniuje thumbup.gif , pati buvau jau senokai išsilaikius teises mažam miestelį, bet persikėlus gyventi į Vilnių kažkaip vis nedrįsau sėsti prie vairo..bėgo metai, blėso pasitikėjimas vairavimo įgūdžiais, o aš jau nebesitikėjau vairuoti, kai viena pažįstama užrodė( tiksliau - nutempė) į vairavimo mokyklą ( AutoAkademija - šalia Big'o) ir po keleto pamokų puikiausiai jaučiausi didmiesčio gatvėse, tad jei kuriai irgi tik nedrąsu, tai siūlau pasiryžti ir nugalėti visas baimes mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes, jungiuosi ir as i jusu bureli, teorijai ruosiuosi savarankinskai ir noriu skubiai susitvarkyti sveiktaos pazymejima - kaip ji man susiorganizuoti? Gal galite pasidalinti patirtimi? dekui:)
Atsakyti
Jungiuosi i besimokanciu bureli. Siandien buvo pirmoji praktinio vairavimo pamoka. Na, galiu pasakyti, kad uzkabino. Noriu dar ir dar. nors visa laika kartojau, kad nevairuosiu ir man nereikia teisiu, bet gyvenimas apsiverte aukstyn kojom. Dabar noriu buti laisva judejimo prasme, o tam reikia masinos ir aisku, teisiu. o kai yra noras, tuomet ir baime kazkur dingo.
Aisku, matau, kad lengva nebus ir tu pamoku man tikrai neuzteks. Bet svarbu neusustoti ir eiti i prieki.

Mokomes kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 04 13, 23:32)
O sveikatos pažyma iš savo šeimos gydytojo netinka šiuo atveju? g.gif Atsiprašau, gal ir kvailai klausinėju, bet šitose rogėse pirmą kartą, tai taip ir gaunas biggrin.gif

As kreipiausi pas savo seimos gydytoja ir ji man viska sutvarke, tik paciai reikejo anketa uzpildyt apie savo sveikata ir susimoketi 44lt.
Atsakyti
man padare sveikatos tikrinima vairavimo mokykloje. Ir suma buvo 60lt doh.gif
dabar laukia pirmos pagalbos kursai.
Siandien planuoju po pamokos prie kompo pasedeti. Reikia pradeti mokykloje spresti uzduotis.
Atsakyti