QUOTE(Lacrymosa @ 2010 04 16, 20:06)
Sveikutės
Nesinervuokit taip, juk dar tik pati pradžia!
Aš irgi esu sugebėjus 3 kartus ant sankryžos užgesti. Vien todėl, kad pas mane viskas turi būt greitai, labai skubu viską daryt, per greitai Opeliuko sankabėlę atleidžiu ir puff, mašiniukas užgęsta
Bet dabar jau susidraugavau su sankaba, iš pradžių tai labai nekas buvo
Pamatysit ir jūs apsiprasit, tik svarbiausia neskubėt. ir kiekvieną žingsnį apgalvoti
Laukia manęs šį mėnesį Regitroje praktinis egzaminas, o jau kaip bijaaau
Pasiemiau keturias papildomas pamokas, aikštelę bandau prisijaukinti. Ir galiu pasigirti, jog pavyksta
Aikštelės baimė galima sakyti dingsta.
)
O čia kai važiavau su instruktorium į aikštelę, aišku aš jau baigus visus važiavimus, ir paspaudžiu daugiau, kiek galima, o prieš mane su mašiniuku važiuoja kita mergina, matyt koks antras vairavimas, sprendžiu pagal save, nes pati antrą, trečią kartą sėdus prie vairo, tąsiausi po gatves kaip sraigiukas, taaaip lėtai
Ir instruktorius man sako, jeigu nori, gali lenkt, mes juk jau asai 

Nesinervuokit taip, juk dar tik pati pradžia!

Laukia manęs šį mėnesį Regitroje praktinis egzaminas, o jau kaip bijaaau

O čia kai važiavau su instruktorium į aikštelę, aišku aš jau baigus visus važiavimus, ir paspaudžiu daugiau, kiek galima, o prieš mane su mašiniuku važiuoja kita mergina, matyt koks antras vairavimas, sprendžiu pagal save, nes pati antrą, trečią kartą sėdus prie vairo, tąsiausi po gatves kaip sraigiukas, taaaip lėtai