Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

QUOTE(Lacrymosa @ 2010 04 16, 20:06)
Sveikutės  4u.gif
Nesinervuokit taip, juk dar tik pati pradžia!  mirksiukas.gif Aš irgi esu sugebėjus 3 kartus ant sankryžos užgesti. Vien todėl, kad pas mane viskas turi būt greitai, labai skubu viską daryt, per greitai Opeliuko sankabėlę atleidžiu ir puff, mašiniukas užgęsta biggrin.gif Bet dabar jau susidraugavau su sankaba, iš pradžių tai labai nekas buvo  blush2.gif Pamatysit ir jūs apsiprasit, tik svarbiausia neskubėt. ir kiekvieną žingsnį apgalvoti wink.gif

Laukia manęs šį mėnesį Regitroje praktinis egzaminas, o jau kaip bijaaau  doh.gif  Pasiemiau keturias papildomas pamokas, aikštelę bandau prisijaukinti. Ir galiu pasigirti, jog pavyksta  wub.gif  Aikštelės baimė galima sakyti dingsta. smile.gif)

O čia kai važiavau su instruktorium į aikštelę, aišku aš jau baigus visus važiavimus, ir paspaudžiu daugiau, kiek galima, o prieš mane su mašiniuku važiuoja kita mergina, matyt koks antras vairavimas, sprendžiu pagal save, nes pati antrą, trečią kartą sėdus prie vairo, tąsiausi po gatves kaip sraigiukas, taaaip lėtai  biggrin.gif  Ir instruktorius man sako, jeigu nori, gali lenkt, mes juk jau asai  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos koleges drinks_cheers.gif po pirmu pamoku su instruktorium man buvo ziauriai krites upas vairuoti,bet tik del to,kad isivaizdavau,jog viskas greitai perprantama ir iveikiama blush2.gif taciau su instruktoriaus pagalba viskas atsistojo i savo vietas rolleyes.gif tiesiog vazinet vazinet ir dar karta vazinet reikia...pripratimo klausimas ir ta sankaba paskui jau ne tokia baisi buna smile.gif dabar vazineju su vyru gatvese ir labai geras jausmas,kad jau susitvarkau su tais begiais ir t.t. bet kai laikysiu egzamina, jaudulys ir dar kita masina (labai jautrios astru sankabos) padarys savo blush2.gif aisku,reikia eit ir bandyt laikyt,nes kitaip visus metus ir pravazinesiu su M raide biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacrymosa @ 2010 04 16, 20:06)
Sveikutės  4u.gif
Nesinervuokit taip, juk dar tik pati pradžia!  mirksiukas.gif Aš irgi esu sugebėjus 3 kartus ant sankryžos užgesti. Vien todėl, kad pas mane viskas turi būt greitai, labai skubu viską daryt, per greitai Opeliuko sankabėlę atleidžiu ir puff, mašiniukas užgęsta biggrin.gif Bet dabar jau susidraugavau su sankaba, iš pradžių tai labai nekas buvo  blush2.gif Pamatysit ir jūs apsiprasit, tik svarbiausia neskubėt. ir kiekvieną žingsnį apgalvoti wink.gif

Laukia manęs šį mėnesį Regitroje praktinis egzaminas, o jau kaip bijaaau  doh.gif  Pasiemiau keturias papildomas pamokas, aikštelę bandau prisijaukinti. Ir galiu pasigirti, jog pavyksta  wub.gif  Aikštelės baimė galima sakyti dingsta. smile.gif)

O

pas irgi turi buti viskas greitai. Todel taip sunku susikaupti ir letai pajudeti, spausti ir atleisti sankaba. O sankaba opeliuko tikrai labai jautri.

Jums sekmes regitroje 4u.gif . linkiu islaikyti ir svarbiausia pasitikekit savimi ir nesinervuokit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Paskaiciau paskaiciau ir galvoju gerai,kad psiryzau mokytis.Per vasara mokysiuos namie teorija ,o rugseji uzsirasysiu laikytis teises.Kelio zenklus jau ismokau. rolleyes.gif Tik as mokysiuos automatiniam valdymui,nes turiu negalia.
Atsakyti
tikrai geras pasirinkimas mirksiukas.gif kai teorija mokinsies paspresk www.ketbilietai.lt bent kai as laikiau regitroj teorija, tai labai daug klausimu analogisku buvo kaip tenai smile.gif tik atsakymai vietom sukeisti smile.gif sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man asmeniškai mokantis teoriją be galo padėjo tokia programėlė "Mokomės vairuoti". Aš jau buvau nusiteikus kad man su teorija bus nekas, todėl, kad man vis paskaitėlių laikas dubliuodavosi su kitais svarbiais užsiemimais ir per visą mokymo kursą buvau viso gal kokiose 5 paskaitose. Mokyklėlėje taipogi neitin laiko turėjau kada sėdėti ir sprendalioti prie kompiuterio... Tai ta programa namie kompiuteryje tikrai be galo pravertė. Ji berods 2007 metų, yra keletas klausimų, kurie dabar nebesutampa su dabartinėmis taisyklėmis, pvz apie mokymąsi vairuoti automagistralėse ir greitkeliuose- anksčiau nebuvo galima, o dabar jau leidžiama. Arba dėl keleivių vežimo mašinoje mokantis vairuoti. Anksčiau buvo negalima, dabar leidžiama vežti, tik neturi būti vaikų jaunesnių kaip 12 metų. Tai vat tik tokie klausimukai man nesutapo, o visi kiti tokie patys, pagal dar dabar galiojančias taisykles, tad labai pravertė man ji. Ją galima atsisiųsti iš torrent.lt. Nes ten tikrai labai panašūs klausimai, kaip ketbilietai.lt smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Aciu uz pagalba mirksiukas.gif Gal dar buciau neuzsispyrus vairuoti,bet turiu 6metuku neigalu suneli jis visiskos negalios,gimdymo trauma doh.gif Vyras is po to susirgo depresija ,tai seimoje padetis nekokia.Gyvenam labai uzdarai niekur neturim galimybes su vaikiukais pakeliaut.Vyresni berniukai pirmunai mokykloje noretu lankyt burelius ,bet gyvenam miesteli lesu bureliams turim,bet masinos ne ir gaunas s....
Atsakyti
Sveikutės,merginos smile.gif
nutariau ir aš tarp jūsų įsiterpti 4u.gif ,aš jau antra dienukė važinėju su saviškiu thumbup.gif ,vakar tai ir verkiau,ir panikavau,ir karšta buvo,ir širdis stojo...,visko buvo blush2.gif ,o šiandien kažkaip jau lengviau smile.gif ,tik iš vietos man pajudėt neraliavus,tai dar neišeina,tai maniškia mane raliste vadina lotuliukas.gif ,kad ir kaip jau švelniai tą sankabą atleidžiu ir gazą šiek tiek spaudžiu,bet vistiek paraliuoju iš vietos,o paskui viskas gerai,bėgius junginėju ir važiuoju smile.gif ,tik dar ant posūkių didelių tai manęs mašina neklauso lotuliukas.gif
eisiu mokintis teisių gegužės mėn.,tai bišky mokinuosi važiuot,kad nors ką mokėčiau nuėjus,o ne nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 04 19, 19:07)
Sveikutės,merginos smile.gif
nutariau ir mokėčiau nuėjus,o ne nieko smile.gif
thumbup.gif nepergyvenk juk nei viena negime mokedama. mirksiukas.gif

Papildyta:
O mano naujienos nekokios.Raseiniuose kur gyvenu automatiniu valdymu nemokina.Turiu arba i Kauna ,arba Siaulius siektis.Bet kadangi kojas ir ****** valdau ,ir bekti galiu,tik vaikstau sulenkus truputi per kelius ir ant pirstu galu ,o visa kita gerai.Tai uzsispyriau kaip ozka ir laikysiuos mechaninei.Zmones be ranku piesti ismoksta ,be koju sokius soka-nieko neimanomo nera.
Atsakyti
saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalmantinelota @ 2010 04 19, 20:46)
thumbup.gif nepergyvenk juk nei viena negime mokedama. mirksiukas.gif

Papildyta:
O mano naujienos nekokios.Raseiniuose kur gyvenu automatiniu valdymu nemokina.Turiu arba i Kauna ,arba Siaulius siektis.Bet kadangi kojas ir ****** valdau ,ir bekti galiu,tik vaikstau sulenkus truputi per kelius ir ant pirstu galu ,o visa kita gerai.Tai uzsispyriau kaip ozka ir laikysiuos mechaninei.Zmones be ranku piesti ismoksta ,be koju sokius soka-nieko neimanomo nera.

taip,iš tiesų tu esi ŠAUNUOLĖ!!!
Atsakyti
:Siandien jau su geresnem ziniom 4u.gif Interenetu susiradau Siauliuose mokina automatine masina thumbup.gif Daba viskas priklausys ka pasakys komisija med. g.gif
Atsakyti