QUOTE(L@pke @ 2010 05 14, 15:38)
Idomiai kazkaip ta hemoglobina vertinat. Pas mane 14, bet normos ribos pazimetos (12 - 14.5) Tai jei verst i jusu skale kiek iseina?
Trombocitu tik pas mane daznai per mazai, maziau normos ribu, bet lygtais nieko nereiskia. Kalis 3.94 (3.5 - 5.3), lygtais gyditojai nori kad pas zmones butu apie 4.5... Mg 0.84 (0.7 - 1.05) gal irgi vertetu pagert... Fe 24.43 (6.6 - 26), tai vos ne perdaug, kai permazai tai rodos mazakraujiste?
labas. Jau naji namučiai

Kalbėjot apie kraujo tyrimus. 14 - tai kitaip tariant, 140 - labai geras kraujas. O mano buvo 79, dabar 122. Moterims geras kraujas nuo 120 iki 140.
Nu dar papasakosiu apie Turkiją šiek tiek, nes Lapkė klausė

Valgėm viešbučio kavinėje, man tai patiko, nes aš mėgstu daržoves ir fetos sūrį, o šio gėrio buvo labai daug. Mano 3 vyrams gal trūko mėsos, nes turkai davė tik vištienos troškinius arba žuvį. Bet nieko, dar niekas nenumirė be mėsos

užtai prisivalgėm šviežio tuno, kepto ir farširuoto - labai skanu. Dar man skanūs jų pyragėliai buvo, tokie visi permirkę ar tai medumi, ar tai kokiu sirupu. Negalėjau susilaikyti, nors nesu labai liekna ir saldumynų turėčiau vengti. Dar man patiko jų baklažanai, cukinijos, ryžiai.
Kas dėl vaistų dozių, tai drįsčiau nesutikti, kad man xanax ketvirtis - per maža dozė. Kaip tik sako, kad geriau pabandyt mažesnę dozę išgert - o gal suveiks ir nereiks visos tabletės gert. Paprastai taip ir būna, kad pakanka mažos dozės. Bent jau man. Bet vakar 2 valandas lyginau rūbus, matyt, pervargau, tai vakare pasidarė negera, teko vėl imtis xanax (kaip aš to nenoriu). Kitos priemonės jau nepadėjo, bijojau patirti tikrą PA. Kažkaip iki 2 nakties negera buvo, bet paskui užmigau. Man kitą dieną po tokių negerumų irgi savijauta prasta būna, kažkokia išbalansuota. Nusibodo jau man šita liga