Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas, itampa ir baimes - 2!

galvoju gal geras daiktas ,ar kuri vartojat-ojot ? smile.gif

http://www.padma.lt/...dma-nervotonin/
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2010 05 15, 20:11)
galvoju gal geras daiktas ,ar kuri vartojat-ojot ?  smile.gif

http://www.padma.lt/...dma-nervotonin/

Aš vartojau, bet kažkaip nepajutau kažko tokio... Na šiaip trumpai ir gėriau, gal apie 3 savaites tik, man nuo jo tarsi skrandis stodavo, na taip neskanu atsirūgus budavo. Pradžioje nieko, bet po kelių dienų šlykštus tas skonis buvo. Ta rytinė kapsulė prieš valgį labai jau man bjauri buvo... Na manau čia bandyti reik, keikvienai kitaip gali būti. Ir dar - labai sunkiai gavau, niekur nebuvo, kol vienoje vaistinėje užsakė vieną dėžutę specialiai jau man smile.gif
Šiaip aprašymas tai geras padarytas, aš pamenu kai paskaičiau, tai užbūrė mane biggrin.gif Bet šiaip manau, kad norint pajusti poveikį reikia bent 3 mėnesius pagerti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 15 gegužės 2010 - 19:31
Liepa o ta tablete nereikedavo su daug vandens nugerti? nes man buna su tuo atsirugimu kad ir koki vitamina jeigu isgeriu o mazai vandens nugeriu...
Manes neuzbure ,pas mama vaistine yra sako pasiskaityk internete jei nori parnesiu... tai mastau ka cia daryti ... gal reiktu bandyti jeigu jausciau poveiki tai nors ir metus galiu gert biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2010 05 15, 20:35)
Liepa o ta tablete nereikedavo su daug vandens nugerti? nes man buna su tuo atsirugimu kad ir koki vitamina jeigu isgeriu o mazai vandens nugeriu...
Manes neuzbure ,pas mama vaistine yra sako pasiskaityk internete jei nori parnesiu... tai mastau ka cia daryti ... gal reiktu bandyti jeigu jausciau poveiki tai nors ir metus galiu gert  biggrin.gif  4u.gif

Na ten rašo, kad užgerti stikline vandens, pageidautina šiltu vandeniu net. Aš bandžiau truputį net daugiau užgerti, bet vistiek tas skonis. Aišku, kai jau užvalgai, tai nieko - numuša viską smile.gif Bet gal tau tas skonis nieko būtų, gal čia tik man taip smile.gif
Na manau bandyti galima, gi ten žolelės...
Atsakyti
Aišku. 4u.gif Na skonis tas tikrai negazdina nes viska prariju ,išgeriu visokes bjaurybes tai negazdina. Tik poveikis kad koks būtų nes jeigu teip tik gerti tai...
Pasitarsiu,matysiu 4u.gif dabar kol sesija norėčiau ką papildomai ,pastiprinimui pagert smile.gif
Atsakyti
vile999, asmeniškai man niekas xanax nepaskyrė, turiu galvoje, aš nebuvau nei pas psichologą, nei pas psichiatrą, kuris būtų išrašęs šių vaistų. Aš tiesiog savo gydytojai pasakiau, kas man pradėjo daryti, o ji to xanax ir išrašė, bet tik gal 20 tablečių ir tų pačių silpniausių. Dėl viso pikto, esant extra atvejui.
Aš esu prieš chemiją bet kada, o čia, prie šio sutrikimo, nemanau, kad xanax ar lexotanilis gydo - jis tiesiog blokuoja, atjungia žmogų. Bet juk tai - ne gydymas blink.gif Tai tik simptomų pašalinimas ir tiek O mes juk žinome, kad PA ar nerimas - tai nervai, tai problema mūsų galvelėse, mintyse. Vat tas mintis ir reikia mums tvarkyti, o ne slopinti pastoviai tabletėmis. Kai jau labai blogai - tada išgeri tą vaistą ir tiek. Bet pastoviai - tai jau ne.

truputeli papriestarausiu 4u.gif
musu seimoje yra neurofiziologas, tai ipatingai paskatino ir mane dometis PA ir nerimo atsiradimo priezastimis, taip kalta musu jautri nervu sistema, bet ja veikdami nuolatiniai stresai nuslopina slopinimo sistema ir vyrauti pradeda jaudinimas, keiciasi neuromediatoriu tokiu kaip serotonimas, dopaminas kiekiai, nuo to prasideda depresijos, nerimai ir PA.daugiau tik liaudiskai yra sakoma, kad kalti nervai, bet viskas smegenyse vyksta chemiskai.
Tokie dalykai kaip homeopatija tai kaip placebo, veikia zmogui itikejimo atveju.Bet jei jie nepadeda ir simptomai kartojasi puse metu ar metus, ar dar daugiau, o vis ieskoma ligu, tai gal neverta kankintis g.gif
kol buvo suprasta , kad man PA ir stiprus nerimas, mane gyde raniberlu biggrin.gif laselinem parastom, xanax, lexotaniliu ir gydytojai bendrosios praktikos sake , kad tai tik "nervai", o kaip kreipiausi pas normalius profus, buvo isaiskinta, kad itikejimas jau cia nepades.rasau ne todel kad esu kazkokiu vaistu remeja, bet zinau ka jaustis, taip, kad atrodo balansuoji ant auksto lyno krisi arba pereisi ir gyvensi normaliai toliauTo ka iskenciau nelinkeciau net didziausiam priesui verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 15 gegužės 2010 - 20:50
Pasiskaitymui apie knygas ax.gif

http://www.asirpsich...amp;category=11
Atsakyti
Liepa, manau cia tau atsirugsta, nes ne visu skarndziai gerai reaguoja i tokius vaistus (jei raso kad reikia uzgert daug ir dar silto vandens, reiskias labai dirgina skrandi). Man net uzgerus stipresnius vitaminus buna pykinimas, sleikstulys, atsirugimas, pilvo putimas ar skausmas. Geriu tik valgio metu, bet siaip bandau vengt tokiu vaistu ir vitaminu. blush2.gif

Vile, o tau irgi buvo hipohondrija? Ligu ieskojimas? Kaip atsikratei? Tik tu neuroleptiku deka? Ir ar istikruju atsikratei ir dabar normaliai gyveni. 4u.gif

As jusu 'gincia' esu kazkur per viduri. ax.gif Manau, kad kovojant su ipohndrija, nervais viskas tinka, priklausomai nuo zmogaus. Vienas turi daug galiu savyje, kad gali pakeist mastysena, atsikratyt baimiu per ilga laiko tarpa, perlauzt save, ivekt. Hemija tai padaro uz zmogu ir galbut greiciau, nei darbas us savimir homeopatija. Cia kiekvienas turi savo kelia. mirksiukas.gif Man pavyzdziui padeda ir valerjonas kai nerbinuos, o kartais atsipalaiduot ir nusiramint iseina ir be jo, kalbantis su savim, aiskinant situacija, itikinejant save, o ekstra atvejais, kai uzeina PA ir reikia akimirksniu atsipalaiduot, prireikia Xanax. Man jo irgi israse apie 20 tableciu, tai per pusmeti suvartojau kokias 6-7 tabletes. Bet visada jas uriu po ranka kaip gelbejimosi rata. Geriu AD apie 4 men., bet nezinau ar padeda. Praeita pavasari po 3 men. vartojimo grizau prie normalaus gyvenimo, dabar to dar negaliu pasakyt. g.gif Tai, kad baimes visos eina is galvos, nuo heminiu sutrikimu smegenyse irgi zinau, sutrinka medziagu apykaita smegenyse, bet velgi, taisyt padeti galima kaip itikinejimu, taip ir vaistais, ziurint ar sugeba zmogus pats sau padet, ar jo jegu nepaanka, cia vieno noro maza, reikia turet pakankamai jegu. Psihoterapeute man sake, kad kartais po psihoterapinio kurso zmonems ir be hemijos pasikeicia (atsistato) smegenu veikala, tai net taografijos nuotraukuose mato. Gi tokie jausmai kaip laime, dziaugsmas, optimizmas issaukia heminius procesus organizme, vercia gaminti laimes hormonus ir pan., kas veikia atstatomai smegenims. Bet, ne visi sugeba is sitos puses pakeist savo busena, tada imasi vaistu. Nei tas, nei tas nera smerktina 4u.gif

As labai tikiuosi, kad kaip sakei - ispalansuosiu ir suprasiu, kad einu ne virve virs bedugnes, o asfaltu, zeme ir nereikia bijot krist. Kol as atrodo tai taip, tai siaip. Per diena daug kartu keiciasi nuotaika, pojuciai, supratimas kas vyksta. Daznai paciu nepatogiausiu metu (dziaugiantis, jauciant laime) atsiranda baimes ir pradeda grauzt is vidaus : "O jei mirsiu? Na vat jei? Visa tai taip gaila bus palikt. Tu paziurek koks grazus pasaulis, kiek daug dar norisi nuveikt. O jei jau dabar nuspresta, kad greit mirsiu, o as gyvenu ir nenumanau. O tada paskutine sekunde prisiminsiu kaip kvatojau, buvau laiminga ir net nenumaniau kas bus, kokia durna buvau, gal reikejo kovot uz savo sveikata, gi zinau kokia pas mus medicina, reikejo gal eit, prasyt tyrimu, o as sakiau ai nervai, nervai, geriau antidepresantus ir laukiau pagerejimo, o reikejo nelaukt, o kazka daryt, dabar jau per velu...suklydau" doh.gif va mazdaug tokios mintys vis sukasi ir sukasi mano galvoj, neduoda atsipalaiduot, grauzia, erzina, eda is vidaus unsure.gif Vercia i viska ziuret pesimistiskai, prarast atgalini rysi su pasauliu, visko bijot, laukt blogo... ziauru! Bandau dirbt su savim, sunku kai kiti sau gyvena ir gyvena laimingi, o tu priverstas kovot su savim , itikinet, visa laika save stebet, vyt mintis... sunku, reikalauja daug jegu, ir daznai jegu nelieka maloniems dalykams. unsure.gif Na ka galima sioj situacijoj padaryt? Nieko, gert toliau AD, valerjona, retkarciais Xanax, skaityt psihologines knygas, bandyt save iveikt ir tiketis pagerejimo... Ar manot kitaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(L@pke @ 2010 05 16, 01:12)
Liepa, manau cia tau atsirugsta, nes ne visu skarndziai gerai reaguoja i tokius vaistus (jei raso kad reikia uzgert daug ir dar silto vandens, reiskias labai dirgina skrandi). Man net uzgerus stipresnius vitaminus buna pykinimas, sleikstulys, atsirugimas, pilvo putimas ar skausmas. Geriu tik valgio metu, bet siaip bandau vengt tokiu vaistu ir vitaminu. blush2.gif

Bet kaip gali dirginti skrandi zoleles? as tai suprantu kad tas lieka burnoj skonis tu zoleliu ,ir veliau juo atsirugsta ,ka zoleles gali kenkti ?
Liepa -mama sake ,kad pilnai buna visiem tas ksonis burnoje nes nuo tu zoliu taip mirksiukas.gif
Žiūriu daug kam padeda valerijonas, o kokį būtent geriat? tinktūra, arbatą, tabletes? smile.gif
Atsakyti
Tai žinau, kad būna, tiesiog man pats tas skonis nepatinka... ax.gif Na pradžioje nieko, bet diena iš dienos vis slykščiau man buvo. Vakarinė piliulė tai nieko, nes po valgo, man ta rytinė, kur 0,5 - 1 val. iki valgio gerti reik smile.gif
Šiaip kažkur esu skaičiusi, kad va jei taip būna, kad nemalonu atsirūgus arba pykina, tai vadinsi pats organizmas netoleruoja to preparato ir reikia nutraukti... Kiek tame tiesos tai nežinau ax.gif

O čia šiaip, pasiskaitymui http://www.asirpsich...amp;category=10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 16 gegužės 2010 - 11:00
to l@pke 4u.gif
oi gynk dieve, as nesiginciju.
Ai galbut as ne apie toki nerima kalbu, kaip Jus visos.Nes tie nerimai buna keliu rusiu, nerimas kad sergi kazkokia liga nuo patologinio nerimo labai skiriasi.As kalbu apie ta jau sunkesni patologini nerima, o ne paprasta, kad va as susirgsiu kazkokia liga, ar uzsikresiu kazkuo.
nebuvau hipochondrike, buvau nesilankius pas gydytojus gal 5 metus, kol neislindo keisciausi simptomai, kaip jau rasiau stuburo skausmai, desiniojo sono(grynai apendicito pozymiai)skausmai, svaigstanti galva, tremoras, gelta ir dar visokio velnio, prasidejo PA.Va tada prasidejo ligu ieskojimai ir tie "gydymai" lexotoniliais , klozenapamais, kurie to nepagydo.geriau sedatif, valeradix ir visokius homeopatinius zirnelius, ejau pas psichologa, bet jie visi kartojo, kad nuo to kas vyksta, nei psichoterapijos nei homepatija nepades, nes tai ka padare ilgalaikis stresas galima atsatatyt tik cheminiais vaistais.Neuromediatoriai, panasu kaip ir pvz skydliaukes hormonai, o skydliaukes hormonus gali atstatyti tik vaistais hormoniniais ax.gif
tikrai savo pasisakymais niekam nekisu vaistu ir savo nuomones, soriux mirksiukas.gif jei taip pamanet.Bet kaip jau senai pasiskaitau jusu problemeles ir matau vistiek nedingstancius simptomus, neisivaizduoju kaip galima taip kentet ilgai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 05 16, 11:59)

Šiaip kažkur esu skaičiusi, kad va jei taip būna, kad nemalonu atsirūgus arba pykina, tai vadinsi pats organizmas netoleruoja to preparato ir reikia nutraukti... Kiek tame tiesos tai nežinau ax.gif

Gali būti smile.gif

QUOTE(vile999 @ 2010 05 16, 13:27)
ejau pas psichologa, bet jie visi kartojo, kad nuo to kas vyksta, nei psichoterapijos nei homepatija nepades, nes tai ka padare ilgalaikis stresas galima atsatatyt tik cheminiais vaistais.Neuromediatoriai, panasu kaip ir pvz skydliaukes hormonai, o skydliaukes hormonus gali atstatyti tik vaistais hormoniniais ax.gif
tikrai savo pasisakymais niekam nekisu vaistu ir savo nuomones, soriux mirksiukas.gif  jei taip pamanet.Bet kaip jau senai pasiskaitau jusu problemeles ir matau vistiek nedingstancius simptomus, neisivaizduoju kaip galima taip kentet ilgai 4u.gif

Stipriai su šiuo teiginiu drįsčiau nesutikti. Aš manau ,kad Chemija tai irgi nėra išeitis ,kurios reiktų griebtis ir tuo džiaugtis.
Atsakyti