Įkraunama...
Įkraunama...

Skrisk.lt, Greitai.lt, Avia.lt ir kt. firmos

QUOTE(viktoryte1 @ 2011 02 22, 17:39)

tikiuosi kad zmones apdairiau rinksis kur pirkti bielietus, nes greitai.lt tikrai nera patikima ir atsakinga kompanija...

O kur dar galima rasti patikimesne kompanija, nei greitai.lt? kalbu apie bilietu isigijima
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2011 02 23, 20:15)
O kur dar galima rasti patikimesne kompanija, nei greitai.lt? kalbu apie bilietu isigijima

Su bet kokia kompanija gali buti neskalndumu,nes pinigu grazinimai visada beveik uztrunka, kompanijos neskuba daryti autorizacijos, o ypac tokios kaip Air Baltic, kuriems ju klientai apskritai nelabai rupi. Mano nuomone geriausia pirkti tiesiogiai is avialiniju jei yra galimybe, jeigu skrydis jungtinis tai tada jau reikia pirkti is kitur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 24 vasario 2011 - 00:48
šiaip tai kai pamatau rezervacijos sistemose airbaltic, apeinu lankstu tokius bilietus ir šiaip, daugeliu atveju man pigiau su liuftthansa ar kokiais čekais bilietai gaudavosi negu su airbaltic, kur dar plius ir bagažas neįskaičiuotas
Atsakyti
SVEIKI . Per avia.lt uzsisakiau bilietus vilnius-buenos aires-vilnius sausiui, bet labai keista del 2 dalyku, tikiuos jusu pagalbos.

dar tik rezervavau, tai kaip nsumokesiu, tada atsius viska tiksliai, kokie vartai, koks lektuvas, terminas... ? ir dabar ten parasyta : Jeigu Jūsų lėktuvo biliete yra keli skrydžiai, tai neatvykus į
bent vieną iš jų, aviakompanija turi teisę panaikinti Jūsų
rezervaciją likusiems skrydžiams.

Tai kaip suprast ? jei is vilniaus bus blogas oras, o mano skrydis gi jungtinis, tai ka mano kalte bus ??

busiu dekingas uz atsakymus wink.gif
Atsakyti
tai negi sunku labai atsakyti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2011 07 21, 15:01)
tai negi sunku labai atsakyti ? smile.gif

ten yra skype jų kontaktas, tai parašyk per jį tiesiai į avia. Realiai nežinau ar sulauksi pagalbos - jie labai negerbia klientų.
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2011 07 21, 05:45)
SVEIKI . Per avia.lt uzsisakiau bilietus vilnius-buenos aires-vilnius sausiui, bet labai keista del 2 dalyku, tikiuos jusu pagalbos.

dar tik rezervavau, tai kaip nsumokesiu, tada atsius viska tiksliai, kokie vartai, koks lektuvas, terminas... ? ir dabar ten parasyta : Jeigu Jūsų lėktuvo biliete yra keli skrydžiai, tai neatvykus į
bent vieną iš jų, aviakompanija turi teisę panaikinti Jūsų
rezervaciją likusiems skrydžiams.

Tai kaip suprast ? jei is vilniaus bus blogas oras, o mano skrydis gi jungtinis, tai ka mano kalte bus ??
busiu dekingas uz atsakymus wink.gif

Jūs įsigijote jungtinio skrydžio bilietą. Kai sumokėsite jums atsiųs tik rezervacijos patvirtinimą ir rezervacijos numerį, daugiau nieko nesitikėkite. Skrydžio info galėsite pasižiūrėti checkmytrip.com įvedę rezervacijos numerį. Jungtinio skrydžio tvarka yra tokia, kad jei nepasinaudoji kokiu nors skrydžio segmentu, tolimesni skrydžiai anuliuojami. Jūsų reikalas užsiregistruoti į skrydį ir atvykti į oro uostą, oro sąlygos ir pan - jau vežėjo reikalas. Jus Vilniuje (jei bilietas iš VNO) užregistruos iki BA. Jeigu neužsiregistruosite VNO, tai jūsų bilietas dings nepriklausomai nuo to nuo kur norėtumėte prisijungti ir net grįžti iš BA su tuo bilietu jau nebegalėsite.
Atsakyti
QUOTE(Robinzonas @ 2011 07 21, 17:58)
Jūs įsigijote jungtinio skrydžio bilietą.  Kai sumokėsite jums atsiųs tik rezervacijos patvirtinimą ir rezervacijos numerį, daugiau nieko nesitikėkite.  Skrydžio info galėsite pasižiūrėti checkmytrip.com įvedę rezervacijos numerį.  Jungtinio skrydžio tvarka yra tokia, kad jei nepasinaudoji kokiu nors skrydžio segmentu, tolimesni skrydžiai anuliuojami.  Jūsų reikalas užsiregistruoti į skrydį ir atvykti į oro uostą, oro sąlygos ir pan - jau vežėjo reikalas.  Jus Vilniuje (jei bilietas iš VNO) užregistruos iki BA.  Jeigu neužsiregistruosite VNO, tai jūsų bilietas dings nepriklausomai nuo to nuo kur norėtumėte prisijungti ir net grįžti iš BA su tuo bilietu jau nebegalėsite.

tai viskas gerai ? pvz jei lektuvas paveluoti kokiam paryziu ( persideme ) ir liktu mazai laiko pereit i kita terminala tai kaip ?

ir dar, bagaza permeta tai pat, net jei kitas terminalas, bet tas pats oro uostas ?
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2011 07 21, 19:00)
tai viskas gerai ? pvz jei lektuvas paveluoti kokiam paryziu ( persideme ) ir liktu mazai laiko pereit i kita terminala tai kaip ?

ir dar, bagaza permeta tai pat, net jei kitas terminalas, bet tas pats oro uostas ?

Užsiregistruokite skrydžiui - geriausia internetu - dauguma kompanijų leidžia pasirinkti vietas - ir būkite ramus.
Atsakyti
QUOTE(Robinzonas @ 2011 07 22, 09:49)
Užsiregistruokite skrydžiui - geriausia internetu - dauguma kompanijų leidžia pasirinkti vietas - ir būkite ramus.

nesupratau dabar, kaip per interneta uzsiregistruot pries skrydi ?
tiesiog noru suzinoti viena , jei reikia eiti jungtiniame skrydyje i kita netoliese terminala, tai bagaza automatiskai jie permes, ir ar man vel is naujo reiks registruotis, eile laukti ?
Atsakyti
Gal esate pirkę iš piguskrendu.lt? Įdomu, kokia čia 'kontora'?
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2012 03 12, 16:54)
Gal esate pirkę iš piguskrendu.lt? Įdomu, kokia čia 'kontora'?

Pirma pasižiūrėk ar tai ne RYANAIR ar Wizzair bilietai. JEi taip - bus pigiau užsisakyti tiesiogiai atitinkamos kompanijos puslapyje.

Beje, jei skrendate i Vokietijos miestus, žymiai pigiau užsisakyti bilietus ne lietuviškose interneto svetainėse bet tiesiai www.lh.com . Ten duoda ir daugiau pasirinkimų ir geresnes kainas... Tiesa sakant buvau nustebęs šiais rezultatais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 13 kovo 2012 - 06:37