Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA SECRET

Tęsiam konsultacijas toliau 4u.gif

SENA TEMA: http://www.supermama...howtopic=599804

Perkame cia:
www.victoriassecret.com

Trumpa info naujokems smile.gif
Perkame arba per internetiniu parduotuviu tarpininkes, kurias rasite cia, arba uzsisakinejame pacios tiesiogiai is internetinio puslapio. Uzsisakinejant is tarpininkiu, visas salygas rasite ju temose. Pliusas- nereikia moketi PVM ir muito mokesciu. Perkant pacioms- atejus siuntiniui, paste reikes susimoketi PVM ir, jei suma virsija 150EUR, dar ir muito mokescius. Siuntimo i LT (ar kita sali) kaina priklauso nuo uzsakymo sumos, ikainius rasite ČIA

SM FORUMIECIU REALIOS VS RUBU FOTO

RUSU FORUMAS SU REALIOMIS VS RUBU FOTO

user posted image

MALONAUS BENDRAVIMO IR SĖKMINGŲ PIRKINIŲ bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 01 liepos 2010 - 13:16
QUOTE(savita1 @ 2010 07 01, 13:51)
Na nesuprantu as tada nieko doh.gif Va mano, na gi tikrai atviriau, ar cia tik man taip atrodo g.gif  rolleyes.gif

O grozis wub.gif ir kokia idegus, uzskaitau lotuliukas.gif thumbup.gif 4u.gif

Merginos, dar pasikartosiu su klausimu-kada pigiausia pirkti maudymukus is VS? Gal buna kokie didieji vasaros sale'ai ar kazkas tokio? Siai vasarai nebereikia, bet noreciau jei butu galimybe pigiai isigyti, nusipirkti kitai vasarai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 07 01, 14:21)
O grozis wub.gif ir kokia idegus, uzskaitau lotuliukas.gif  thumbup.gif  4u.gif

Merginos, dar pasikartosiu su klausimu-kada pigiausia pirkti maudymukus is VS? Gal buna kokie didieji vasaros sale'ai ar kazkas tokio? Siai vasarai nebereikia, bet noreciau jei butu galimybe pigiai isigyti, nusipirkti kitai vasarai ax.gif

Aciu blush2.gif
Tai kad dabar VS neblogi ispardavimai rolleyes.gif Nors gal dar nupigins, bet tada dydziai bus visai isluoti manua smile.gif
Atsakyti
Brunera, kelnaites manau ne problema pasiaurint, tik soniukus siek tiek iimt reikia ax.gif bet jau kuuuudumelis jusu doh.gif o krutine niekad nepasakyciau, kad A dydzio ax.gif man daug didesne atrodo ax.gif

savita man tai grazu, tik ta spalva ax.gif labai labai tokia aki rezianti, tai as irgi jauciu nelabai nesiociau doh.gif blush2.gif
bet kokia idegus jau bigsmile.gif buvai pliaze?
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2010 07 01, 14:35)
savita man tai grazu, tik ta spalva  ax.gif labai labai tokia aki rezianti, tai as irgi jauciu nelabai nesiociau  doh.gif  blush2.gif
bet kokia idegus jau  bigsmile.gif buvai pliaze?

Nea, i kelione dar ruosiuosi, cia kaimas pasidarbavo ir darzu ravejimas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2010 07 01, 13:35)
Brunera, kelnaites manau ne problema pasiaurint, tik soniukus siek tiek iimt reikia  ax.gif bet jau kuuuudumelis jusu  doh.gif o krutine niekad nepasakyciau, kad A dydzio  ax.gif man daug didesne atrodo  ax.gif

savita man tai grazu, tik ta spalva  ax.gif labai labai tokia aki rezianti, tai as irgi jauciu nelabai nesiociau  doh.gif  blush2.gif
bet kokia idegus jau  bigsmile.gif buvai pliaze?

kudumelis kudesnis but negali doh.gif lotuliukas.gif nieko, as stengiuos paaugt bigsmile.gif del kelnaiciu tai tikrai manau kad gal yra vilties rolleyes.gif o krutine tai tikrai A unsure.gif
Atsakyti
Brunera, man taip pat pasirode kad jusu krutine tikrai ne A dydzio schmoll.gif sakyciau normalus B g.gif
as esu uzsisakiusi tas brazilian kelnaites pas mane per klubus 88-89 ziuresim ar nebus per dideles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2010 07 01, 15:45)
Brunera, man taip pat pasirode kad jusu krutine tikrai ne A dydzio  schmoll.gif sakyciau normalus B  g.gif
as esu uzsisakiusi tas brazilian kelnaites pas mane per klubus 88-89 ziuresim ar nebus per dideles  unsure.gif

pas mane 89cm ir man noretus didesniu gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 07 01, 15:42)
Nea, i kelione dar ruosiuosi, cia kaimas pasidarbavo ir darzu ravejimas laugh.gif

matai kaip bigsmile.gif darbas tikrai zmogu puosia biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 07 01, 14:42)

Itariu, nuoga vovere saulei atstacius ravejai... g.gif
A pasigirt, ko is VS laukiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 07 01, 15:59)

is kur ta vovere zodi istraukei thumbup.gif girkis, girkis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 07 01, 14:59)

Nea,minimaliai pridengta biggrin.gif (beje, foto dar rodo g.gif jau anksciau isemiau ja unsure.gif )
Tai aisku, girkis, o kaip kitaip tongue.gif
Beje ant dienu turiu gauti tankini toki kaip tavo, na ta grazu juoda wub.gif Emiau tik S, nes tiko dydzio nebuvo, ziuresiu ar tiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 01 liepos 2010 - 14:06