Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA SECRET

QUOTE(Lucrezia @ 2010 10 05, 22:12)
aš irgi nuo rugpjūčio jau pradėjau laukti, kol vėl atidarys krautuvėlę, bet kaip tyla, taip tyla, ir internetinėje parduotuvėje štilis  unsure.gif  o taip reikia naujos Miracoulous  doh.gif

As pardavineju Miracoulous, koki dydi nesiojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa27 @ 2010 10 05, 16:51)
sitos sukneles

Pirma dydziu padidinta - jei nesiojat M, tai sia S pirkit.

QUOTE(atira01 @ 2010 10 05, 18:12)
si kokia grazi  wub.gif

Grazi, bet tokia nekasdienine. Ir man nesiojanciai M, S suknutes dydis nebuvo tobulai tinkantis (tik nebepavyko XS gaut): nebuvo pilnai pasitempus, nugaroj vepsojo ta iskirpte (na nugaroj tiek kaklu uzsisega, o paskui tokia apvali didoka iskirpte, tai ten atvipe buvo, neprisiglaude prie kuno).
Atsakyti
QUOTE(daika @ 2010 10 05, 18:05)
O gal kuri turit tokią suknelę, ar atitinka dydis, ar persišviečia , ar šilta
user posted image

As irgi buvau sia suknele susidomejusi, bet mergaites rase, kad gerokai persisviecia, tai jau nebenoriu ax.gif

si kokia grazi  wub.gif
user posted image

Laaaaabai wub.gif Nu ir kam parodete doh.gif Dabar kaip noriu jos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 06 spalio 2010 - 00:09
si kokia grazi  wub.gif
user posted image

Gal kas turit parduoti tokia XS dydzio? gali but deveta...labai suzavejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2010 10 05, 21:12)
aš irgi nuo rugpjūčio jau pradėjau laukti, kol vėl atidarys krautuvėlę, bet kaip tyla, taip tyla, ir internetinėje parduotuvėje štilis  unsure.gif  o taip reikia naujos Miracoulous  doh.gif

Aš kirpykloj būdama girdėjau, kad Kaune yra VS parduotuvėlė senamiestyj, bet pati dar nebuvau schmoll.gif
Atsakyti
Ydomu kur cia Kaune yra g.gif gal tiksliau zinot kas? smile.gif
Atsakyti
Atrodo buvo Daukšos gatvej ir Mickevičiaus gatvej. Bet neteko nei vienoj lankytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2010 10 06, 14:38)
Atrodo buvo Daukšos gatvej ir Mickevičiaus gatvej. Bet neteko nei vienoj lankytis  g.gif

pirma kart girdziu...idomu pasidarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2010 10 06, 13:17)
Aš kirpykloj būdama girdėjau, kad Kaune yra VS parduotuvėlė senamiestyj, bet pati dar nebuvau  schmoll.gif

Aš mačiau, kad vienoj išparduotuvėj VS apatinių ir maudomų yra g.gif Čia kur vidury laisvės atsidarė bandelių parduotuvė, tai tam skersgatvy biggrin.gif Bet tikriausiai ne apie šitą kalba, nes tik apatinių mačiau.
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2010 10 06, 15:17)
pirma kart girdziu...idomu pasidarė smile.gif

Na ten, kiek teko skaityt, galima rasti ir VS prekiu.... smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti