Pirkau nauja zurnala apie uzkandzius, tai daug receptu is supermamu nukopinta

tai juk ne pacios juos sukure o ir is kazkur nusikopino

QUOTE(Rastika @ 2010 11 25, 19:47)
o man ta labai

QUOTE(Milux @ 2010 11 26, 15:20)
taip radom internete at kt. saltini issirinkom is 1000-iu receptu issivertem,pateikem su patobulinimais

oj pavarciau pries miega, pilvas burgzt pradejo
na bet savo (tiksliau jusu ! ) uzkandziu atsinesiau :
(atsiprasau uz prasta nuotrauku kokybe)

Sluoksniuotos zuvies salotos
virtos bulves, virta zuvies file, nuplikytas svoguniukas, virta morkyte, suris, kiausiniu baltymas, kiausinio trynys. Majonezas tarp sluoksniu.
Man labai patiko, skonis panasus i namines misraines, tad kaip ir ten kita syki deciau marinuoto agurkiuko sluoksneli ant virsaus, nes labai svelnaus skonio.
Originalus receptas cia

ir kociotos duonos suktinukai
Laaabai visiems patiko, tepiau "filadelfija", dejau lasisos, alyvuogiu ir sviezio baziliko.
ACIU UZ IDEJAS

na bet savo (tiksliau jusu ! ) uzkandziu atsinesiau :
(atsiprasau uz prasta nuotrauku kokybe)

Sluoksniuotos zuvies salotos
virtos bulves, virta zuvies file, nuplikytas svoguniukas, virta morkyte, suris, kiausiniu baltymas, kiausinio trynys. Majonezas tarp sluoksniu.
Man labai patiko, skonis panasus i namines misraines, tad kaip ir ten kita syki deciau marinuoto agurkiuko sluoksneli ant virsaus, nes labai svelnaus skonio.
Originalus receptas cia

ir kociotos duonos suktinukai

ACIU UZ IDEJAS

QUOTE(mamadonata @ 2010 11 26, 10:52)
Koks tas žurnalas

QUOTE(vyšnelė @ 2010 11 27, 12:48)
Greitos vaises,ir as isigijau tikrai neblogu recepteliu yra

Merginos kurios kepate duoną ka darote kad nebutų kieta, as ir vandeniu apšlakstau ir rankšluosti drėgną uždetu vistiek man ji lieka kieta

QUOTE(Rastika @ 2010 11 28, 12:15)
Merginos kurios kepate duoną ka darote kad nebutų kieta, as ir vandeniu apšlakstau ir rankšluosti drėgną uždetu vistiek man ji lieka kieta 

Aš prieš kepant aliejumi patepu, gražiai apskrunda ir niekad nebūna man kieta

Savaitgali dariau lasisos uzkandi. Gavosi labai skanu. Dingo ore
Lasisos uzkandis
[attachmentid=206588]
Meduje marinuota lasisa 100gr
Sviezias agurkas 50 gr
Krapu pundelis
Sumustiniu duonos 9 riekeles
Filadelfia surio 60 gr
Lasisa turejau marinuota pagal Sonatinos recepta http://www.supermama...p;#entry9037214
Supjaustyti mazais kubeliais lasisa ir agurka, smulkiai sukapoti krapus, viska sumaisyti.
Formeles pagalba ispjauti duonoje skrituli, ji aptepti filadelfia sureliu ir ant virsaus uzdeti lasisos-agurku misini (tartara). Atsargiai nuimti formele.

Lasisos uzkandis
[attachmentid=206588]
Meduje marinuota lasisa 100gr
Sviezias agurkas 50 gr
Krapu pundelis
Sumustiniu duonos 9 riekeles
Filadelfia surio 60 gr
Lasisa turejau marinuota pagal Sonatinos recepta http://www.supermama...p;#entry9037214
Supjaustyti mazais kubeliais lasisa ir agurka, smulkiai sukapoti krapus, viska sumaisyti.
Formeles pagalba ispjauti duonoje skrituli, ji aptepti filadelfia sureliu ir ant virsaus uzdeti lasisos-agurku misini (tartara). Atsargiai nuimti formele.
QUOTE(laurindre @ 2010 11 29, 11:10)

laurindre kaaaip skanuuu