Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 7

Kviečiu į naują temą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu, o tai blaskemes be vietos biggrin.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 22 rugpjūčio 2010 - 10:36
Sveikos sviekos 4u.gif Su nauja temute mirksiukas.gif
Susidomejus, aciu uz info thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 24 rugpjūčio 2010 - 10:55
Tai rašykim ką nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 08 24, 11:51)
Tai rašykim ką nors biggrin.gif

Ikeliu nuoroda i sena tema ax.gif
Sena tema
Atsakyti
geresne nuotaika, kai daug klientu. Kazin, kaip cia bus rugseji.
Atsakyti
Uzduosiu klausima. Kaip jus bendraujate su savo klientemis, ir kaip manote geriau palaikyti santykius: grynai dalykiskus ar familiarius? Cia nekalbu apie klienciu kvietima isgerti kavos ar kartu apsipirkineti. Bet , ar vadinate savo klientes "TU" , ar kalbate apie asmenisnius dalykus ar tik apie ora? Ar tylite visa laika dirbdamos, o tik paaiskinate, kokia procedura kokiu metu darote ir viskas? Pasidalinkite.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 08 24, 11:58)
Uzduosiu klausima. Kaip jus bendraujate su savo klientemis, ir kaip manote geriau palaikyti santykius: grynai dalykiskus ar familiarius? Cia nekalbu apie klienciu kvietima isgerti kavos ar kartu apsipirkineti. Bet , ar vadinate savo klientes "TU" , ar kalbate apie asmenisnius dalykus ar tik apie ora? Ar tylite visa laika dirbdamos, o tik paaiskinate, kokia procedura  kokiu metu darote ir viskas? Pasidalinkite.

tik drauges vadinu TU, i asmeniskumus nesileidziu, kalbam apie ora, keliones, jeigu norim kalbet. Viskas nuo klientes spriklauso, jeigu jinai plepa, tai turi juk kazka sakyt. O ka darysiu, paaiskinu visada.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 08 24, 12:02)
tik drauges vadinu TU, i asmeniskumus nesileidziu, kalbam apie ora, keliones, jeigu norim kalbet. Viskas nuo klientes spriklauso, jeigu jinai plepa, tai turi juk kazka sakyt. O ka darysiu, paaiskinu visada.

O nebuna, kad sutariate, klientes iniciatyva vadintis TU? Ir kaip su tomis, kurios, tarkim, jau 3 metai pas jus pastoviai lankosi? Nera tokiu, kurios plepa, kaip geriausios drauges, o uz duru viena kita pamirstate? Ir kaip per ta laika nuo masazo-iki masazo, skambinates, susirasinejate? Turiu omenyje, klausiate, kaip jautesi, ar nieko neskaudejo, ar..? Cia nekalbant, apie tokias, kurios pastoviai ta pati daro, nieko naujo nebando ir neturi jokiu nusiskundimu sveikata.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 08 24, 10:58)
Uzduosiu klausima. Kaip jus bendraujate su savo klientemis, ir kaip manote geriau palaikyti santykius: grynai dalykiskus ar familiarius? Cia nekalbu apie klienciu kvietima isgerti kavos ar kartu apsipirkineti. Bet , ar vadinate savo klientes "TU" , ar kalbate apie asmenisnius dalykus ar tik apie ora? Ar tylite visa laika dirbdamos, o tik paaiskinate, kokia procedura  kokiu metu darote ir viskas? Pasidalinkite.

Kreipiuosi tik "jūs" ir visada masažų metu kalbu, nes mano visų masažų sudedamoji dalis yra psichoterapija...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 08 24, 14:16)
Kreipiuosi tik "jūs" ir visada masažų metu kalbu, nes mano visų masažų sudedamoji dalis yra psichoterapija...

Yra tokių klienčių,su kurioms niekaip neišeina pereiti iki "TU", bet kartais keistai atrodo ir pati klientė keistai jaučiasi, kai yra už mane 5-10 metu jaunesne, o aš į ją kreipiuosi "Jus",tada pati prašo, kad sakyčiau "Tu". Seniau be jokių išimčių visoms sakydavau "Jūs", bet žiuriu, kad tada klientės būna labiau susikaustę, jaučiasi nepatogiai. Salone, kur dažniausia ateina masažintis 1-3 kartus, net jokių klausimų nekyla dėl "JūS".
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 08 24, 18:02)
Yra tokių klienčių,su  kurioms niekaip neišeina pereiti iki "TU", bet kartais keistai atrodo ir pati klientė keistai jaučiasi, kai yra už mane 5-10 metu jaunesne, o aš į ją kreipiuosi "Jus",tada pati prašo, kad sakyčiau "Tu". Seniau be jokių išimčių visoms sakydavau "Jūs", bet žiuriu, kad tada klientės būna labiau susikaustę, jaučiasi nepatogiai. Salone, kur dažniausia ateina masažintis 1-3 kartus, net jokių klausimų nekyla dėl "JūS".

pas mane vakar buvo drauges dukte, jai 28, sakiau, kaip ir visiems klientams JUS smile.gif Klientus reik gerbt, a-nia? kazkur skaiciau, kad klientai yra ne draugai, jie yra klientai. Hmmm, bet kai kurie draugai gali buti klientais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 24 rugpjūčio 2010 - 19:02