QUOTE(susidomejus @ 2010 09 05, 11:08)
labas
visi bendrabuciai dieniniams ir dar ne visi dieniniai gauna. Toliau ten kur nuomoja, tai neakivaizdininku nenori, nes jie ne visam laikui. Bet radau pas drauges drauge, gyvena savanoriuose centre, penktadieni, turbut vaziuosiu susitart galutinai.
naura, is kokiu vadoveliu reikia anatomija, mikrobiologija, medziagotyra, citologija studijuot? Gal turiu namie. Zinau, kad studentai labai vertina 12 klases biologijos knygas, tas tai turiu. Manau, nuo to ir prades, nes dieninio tvarkarasty tokios paskaitos yra istisai.
Matai kaip
Del vadoveliu tai nezinau, nes man visus tuos dalykus iskaite is univero, bet kiek maciau, tai beveik viska mano grupiokai mokesi is to, ka uzsirasinejo per paskaitas. O be to bibliotekoje literaturos yra labai daug, anatomija buvau ir as pasiemusi, tai be problemu. Oi, kai paziuriu pirmo kurso tvarkarasti, tai oda pagaugais pereina, brr.. neatlaikyciau dar vieno pirmo kurso. Nors dabar ne ka geriau, varo destytojai nesustodami, nes ale, viska mes jau mokam, tai tik greitai pralekia

Faina buvo, kad pirmas praktikumas buvo chirginiam ligonineje. Siaip tai visai kitaip viskas nei pernai. O tau lotynu yra? Nes maciau, kad siemetiniams pirmakursiams jau nebera, o vien per ja kiek skolininku budavo