Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Sveikos, ateinu su atsiliepimais apie naujaja MaxFactor , kaip minejau vakar konsultante ipyle i induka o siandien jau isbandziau, primenu kad mano oda sausa. Pati pudra labai svelnios , lengvos , silkines teksturos, dengiasi ir pasiskirsto labai lengvai, maskuoja vidutiniskai, veidas atrodo naturaliai, neatrodo kaip kauke, bent ant mano veido jos nesimato, jauciasi lyg oda butu sudrekinta, labai komfortiskas jausmas, suteike matiskumo ir lyg svytejimo , nes veidas atrodo gaivus ir pailsejes , tempimo jausmo neatsirado , man patiko , tikrai pirksiu. Cia klause ar tiktu misriai odai, tai konsultante sake kad ji visiems odos tipams, bet kurio atveju pries perkant tikrai reiketu isbandyti nes manau kiekvienai skirtingai patiktu ar ne patiktu kaip ir Heatly Mix , man MaxFactor labiau patiko 4u.gif

Praejo 4 val. nuo uztepimo, bet man blizgesis dar neatsirado smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija79: 03 spalio 2010 - 13:08
Reiks ir man gal bandyti blush2.gif Man svarbu, kad laikytusi, o daugiau kazkokiu super reikalavimu neturiu blush2.gif Aisku, kad nekimstu poru irgi labai svarbu 4u.gif O kokia spalva turite? Mano oda sviesi, tai svarbu, kad nebutu rozine, gal 40 atspalvis butu geras ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 03, 15:36)
Reiks ir man gal bandyti  blush2.gif  Man svarbu, kad laikytusi, o daugiau kazkokiu super reikalavimu neturiu  blush2.gif  Aisku, kad nekimstu poru irgi labai svarbu  4u.gif  O kokia spalva turite? Mano oda sviesi,  tai svarbu, kad nebutu rozine, gal 40 atspalvis butu geras  ax.gif  blush2.gif

Sveika, pas mane irgi labai sviesi , ir nepamenu kelintas numeriukas doh.gif zinau kad buvo trecia nuo pacio sviesiausio tam stende isdeliotu testeriu ir spalvyteje buvo zodelis Beige blush2.gif , zinoma kaip eisiu pirkti tai zinau kaip ta spalva atrodo , taciau cia parasyti tai nepamenu tiksliai pavadinimo, tai ji man tiko net nesimato kad tepta ir jokio rozinio atspalvio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 10 02, 19:52)
kokie butu atsiliepimai  apie Estee Lauder Double Wear? kiek skaiciau tik apie  ES Light  radau..

Bandziau sia pudra, nors turejau tik ipiltos i indeli maza kieki ir tepiausi tik karta, bet pirmas ispudis buvo nekoks: labiausiai nepatiko tai, kad laaaaabai matesi ant veido doh.gif pakankamai sunki pasirode, maskuoja gerai, bet siek tiek isryskino mano sausesnius skruostus, siaip mano oda misri. Pati pudra tokia tirstos, riebesnes konsistencijos, todel blizgesys islindo greitai, man jau zymiai geresne yra Max Factor lasting performance drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 10 03, 19:06)
Bandziau sia pudra, nors turejau tik ipiltos i indeli maza kieki ir tepiausi tik karta, bet pirmas ispudis buvo nekoks: labiausiai nepatiko tai, kad laaaaabai matesi ant veido  doh.gif  pakankamai sunki pasirode, maskuoja gerai, bet siek tiek isryskino mano sausesnius skruostus, siaip mano oda misri. Pati pudra tokia tirstos, riebesnes konsistencijos, todel blizgesys islindo greitai, man jau zymiai geresne yra Max Factor lasting performance  drinks_cheers.gif

aciu uz nuomone smile.gif bet tai max faktor ir ta estee lauder double wear tai kaina 2kart skiriasi,ir max faxtor gerene bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 10 03, 18:24)
aciu uz nuomone smile.gif bet tai max faktor ir ta estee lauder double wear tai kaina 2kart skiriasi,ir max faxtor gerene bigsmile.gif

nėra kuo stebėtis, juk kiekvieno oda kitokia smile.gif Kalbant apie EL DWL ji man išvis susigėrė į odą ir nelabai kaip maskavo, nors gerai jos ir neišbandžiau, nes spalvos nepataikiau ax.gif (2 nr gerokai per tamsi) o pvz MF Miracle Touch buvo super duper atradimas, bet kažko negero ten joje turbūt pridėta, nes oda labai sustreikavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 03, 12:59)
Ar patiko? Tiktu misriai odai? Savrbu kad veidas neblizgetu, ypac T zona, bei kad toks gyvas atrodytu  bigsmile.gif

mano oda misri ir ziema linke skruostukai sauset, tai man labai patiko. 4u.gif

QUOTE(Viktorija79 @ 2010 10 03, 14:07)
Sveikos, ateinu su atsiliepimais apie naujaja MaxFactor , kaip minejau vakar konsultante ipyle i induka o siandien jau isbandziau, primenu kad mano oda sausa. Pati pudra labai svelnios , lengvos , silkines teksturos, dengiasi ir pasiskirsto labai lengvai, maskuoja vidutiniskai, veidas atrodo naturaliai, neatrodo kaip kauke, bent ant mano veido jos nesimato, jauciasi lyg oda butu sudrekinta, labai komfortiskas jausmas, suteike matiskumo ir lyg svytejimo , nes veidas atrodo gaivus ir pailsejes , tempimo jausmo neatsirado , man patiko , tikrai pirksiu. Cia klause ar tiktu misriai odai, tai konsultante sake kad ji visiems odos tipams, bet kurio atveju pries perkant tikrai reiketu isbandyti nes manau kiekvienai skirtingai patiktu ar ne patiktu kaip ir Heatly Mix , man MaxFactor labiau patiko  4u.gif

Praejo 4 val. nuo uztepimo, bet man blizgesis dar neatsirado  smile.gif

pasirasau po kiekvienu zodziu thumbup.gif drinks_cheers.gif man ji labai patiko ir dar pridesiu kad nekemsa poru bigsmile.gif ir pasirode geresne nei bourjois healthy mix rolleyes.gif as bandziau 50 numeriuka medium sand storm thumbup.gif
Atsakyti
nezinau kaip jums su tom maxfactor pudrom bet as pabijojau pirkt, kadangi net kelios konsultantes skirtingose parduotuvese pasake, kad sudetis lb baisi maxfactor pudru biggrin.gif ir visa ta didziule xemija labai vargina veiduka, galima pabildomu bedu prisidaryt. nesinori anksciau laiko pasenti 4u.gif kad ir kokiu neblogu atsiliepimu cia prisiskaiciau. aisku kiekvieno teise rinktis. beja kaip su make up forever pudrytem ar kas bandet matt velvet ir hd?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 10 03, 20:52)
nėra kuo stebėtis, juk kiekvieno oda kitokia  smile.gif  Kalbant apie EL DWL ji man išvis susigėrė į odą ir nelabai kaip maskavo, nors gerai jos ir neišbandžiau, nes spalvos nepataikiau  ax.gif  (2 nr gerokai per tamsi) o pvz MF Miracle Touch buvo super duper atradimas, bet kažko negero ten joje turbūt pridėta, nes oda labai sustreikavo  doh.gif

turejau omeny estee lauder double wear bet ne ligt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 10 02, 18:52)
kokie butu atsiliepimai  apie Estee Lauder Double Wear? kiek skaiciau tik apie  ES Light  radau..

Tikiuosi, kitos forumietes neisizeis, kad kartojuosi, bet praeitoje temoje tikrai rasiau apie double wear, o ne light, nors bandziau jas abi. Light nepatiko tuo, kad labai mazas maskavimas ir greit islenda blizgesys (mano oda misri i riebuma), ji daugiau kaip kremas su spalva, o double wear dedu visus pliusus - laikosi ilgai, superinis maskavimas, nors tereikia labai mazo kieko, visiskai nekemsa poru (nors nuo daugumos bandytu pudru mane isberdavo). Blizgesys siek tiek islenda tik i dienos pabaiga, bet visumoje oda atrodo labai graziai su sia pudryte. labai svarbu atitaikyti spalva, nes realiai ji atrodo labai tamsi, net geltona, bet ant veido spalva visiskai pasikeicia. Man uz ja gerseni maskavima duoda ir ilgiau laikosi tik Dior forever, bet jos spalvu mazesnis pasirinkimas, todel gana sunku atitaikyti savo odos spalvai. Is visu iki siol bandytu kreminiu pudru man pati paciausia double Wear wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 10 03, 17:06)
Bandziau sia pudra, nors turejau tik ipiltos i indeli maza kieki ir tepiausi tik karta, bet pirmas ispudis buvo nekoks: labiausiai nepatiko tai, kad laaaaabai matesi ant veido  doh.gif  pakankamai sunki pasirode, maskuoja gerai, bet siek tiek isryskino mano sausesnius skruostus, siaip mano oda misri. Pati pudra tokia tirstos, riebesnes konsistencijos, todel blizgesys islindo greitai, man jau zymiai geresne yra Max Factor lasting performance  drinks_cheers.gif

Matot, kokios dvi skirtingos nuomones apie ta pati produkta biggrin.gif taip kad pats nepabandes, nesuzinosi 4u.gif Beje, si pudra man asmeniskai, priesingai ne riebi, o labai skysta, tiesa beveik iskart "prilimpa" prie veido ir greit dziuna, todel as ja tepu pirstais, o ne sepeteliu.
Atsakyti
O gal galetumet pakomentuoti Shiseido pudryte Dual balancing - ar gerai islaiko matiskuma? ir dar domintu YSL nepamenu pavadinimu irgi matine pudryte.
Kas liecia EL DWL as jau ne karta raiau, kad man ji kol kas vienintele kuri gerai islaiko matiskuma - veidas neblizga iki pat dienos pabaigos. To nepadare nei Dior Nude, net Guerlain Parure extreem, nei Chanel Matt lumiere. Pirkciau vel EL DWL, bet veiodas po vasaror dar ideges tai 2 numeriukas per sviesus kol kas o 3 nebandziau bet girdejau kad ji labai labai tamsus...
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 10 03, 23:08)
O gal galetumet pakomentuoti Shiseido pudryte Dual balancing - ar gerai islaiko matiskuma?

Kiek pamenu,tepiau keleta kartu vasara praeita,tai plaukdavo siek tiek (mano oda misri,tai pries metus labaiu riebesne buvo,nei dabar),maskuoja vidutiniskai,blizgejo veidas. Siaip nesuzavejo visiskai.

O jei apie YSL matt touch,tai nebloga,turi vos vos spindziu daleliu,graziai atrodo ant veido,toks gaivus,dengiasi neblogai,matiskuma laiko vidutiniskai,neplauke nuo veido, bet nepirkciau,tiek nesuzavejo..
Atsakyti