QUOTE(kumiko @ 2010 10 02, 18:52)
kokie butu atsiliepimai apie Estee Lauder Double Wear? kiek skaiciau tik apie ES Light radau..
Tikiuosi, kitos forumietes neisizeis, kad kartojuosi, bet praeitoje temoje tikrai rasiau apie double wear, o ne light, nors bandziau jas abi. Light nepatiko tuo, kad labai mazas maskavimas ir greit islenda blizgesys (mano oda misri i riebuma), ji daugiau kaip kremas su spalva, o double wear dedu visus pliusus - laikosi ilgai, superinis maskavimas, nors tereikia labai mazo kieko, visiskai nekemsa poru (nors nuo daugumos bandytu pudru mane isberdavo). Blizgesys siek tiek islenda tik i dienos pabaiga, bet visumoje oda atrodo labai graziai su sia pudryte. labai svarbu atitaikyti spalva, nes realiai ji atrodo labai tamsi, net geltona, bet ant veido spalva visiskai pasikeicia. Man uz ja gerseni maskavima duoda ir ilgiau laikosi tik Dior forever, bet jos spalvu mazesnis pasirinkimas, todel gana sunku atitaikyti savo odos spalvai. Is visu iki siol bandytu kreminiu pudru man pati paciausia double Wear
Papildyta:
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 10 03, 17:06)
Bandziau sia pudra, nors turejau tik ipiltos i indeli maza kieki ir tepiausi tik karta, bet pirmas ispudis buvo nekoks: labiausiai nepatiko tai, kad laaaaabai matesi ant veido

pakankamai sunki pasirode, maskuoja gerai, bet siek tiek isryskino mano sausesnius skruostus, siaip mano oda misri. Pati pudra tokia tirstos, riebesnes konsistencijos, todel blizgesys islindo greitai, man jau zymiai geresne yra Max Factor lasting performance
Matot, kokios dvi skirtingos nuomones apie ta pati produkta

taip kad pats nepabandes, nesuzinosi

Beje, si pudra man asmeniskai, priesingai ne riebi, o labai skysta, tiesa beveik iskart "prilimpa" prie veido ir greit dziuna, todel as ja tepu pirstais, o ne sepeteliu.