beja kaip atrodot jei netycia isirenkat per sviesia pudros spalva?
bijojau isirinkt per tamsia bet gavosi kad pudra dar pasviesina ir dabar galvoju ar pati pudra daro veida toki kaip serganti ar cia man taip atrodo nuo persviesios spalvos, nes kunas zymiai tamsesnis,nors veidas ir taip pasviesejes, bet pudra dar isviesina.cia kalbu apie gosh matine. tai galvoju ar su tamsesne vaizdas pasikeistu ar ne

QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 04, 09:42)
beja kaip atrodot jei netycia isirenkat per sviesia pudros spalva?
bijojau isirinkt per tamsia bet gavosi kad pudra dar pasviesina ir dabar galvoju ar pati pudra daro veida toki kaip serganti ar cia man taip atrodo nuo persviesios spalvos, nes kunas zymiai tamsesnis,nors veidas ir taip pasviesejes, bet pudra dar isviesina.cia kalbu apie gosh matine. tai galvoju ar su tamsesne vaizdas pasikeistu ar ne

na as tai atrodau nekaip, nes irgi nusipirkau pudra ir man ji per swiesi

QUOTE(Maserati @ 2010 10 03, 22:42)
Kiek pamenu,tepiau keleta kartu vasara praeita,tai plaukdavo siek tiek (mano oda misri,tai pries metus labaiu riebesne buvo,nei dabar),maskuoja vidutiniskai,blizgejo veidas. Siaip nesuzavejo visiskai.
O jei apie YSL matt touch,tai nebloga,turi vos vos spindziu daleliu,graziai atrodo ant veido,toks gaivus,dengiasi neblogai,matiskuma laiko vidutiniskai,neplauke nuo veido, bet nepirkciau,tiek nesuzavejo..
O jei apie YSL matt touch,tai nebloga,turi vos vos spindziu daleliu,graziai atrodo ant veido,toks gaivus,dengiasi neblogai,matiskuma laiko vidutiniskai,neplauke nuo veido, bet nepirkciau,tiek nesuzavejo..
dekui

QUOTE(Wanillia @ 2010 10 04, 10:29)
na as tai atrodau nekaip, nes irgi nusipirkau pudra ir man ji per swiesi
tai kaip lawono weidu gaunuosi, mano plaukai rudi tai weidas baltas
uztepu kokio bronzanto ir gerai 

tai greiciausiai spalva kalta

QUOTE(Jorky @ 2010 10 03, 23:08)
Kas liecia EL DWL as jau ne karta raiau, kad man ji kol kas vienintele kuri gerai islaiko matiskuma - veidas neblizga iki pat dienos pabaigos.
Man taip pat tik su sia toks efektas

QUOTE(ViShy @ 2010 10 04, 10:30)
o tu nebandei 3 numeriuko ar labai tamsus ?
QUOTE(Jorky @ 2010 10 04, 10:55)
bet su chanel greitai labai blizga veidas
O man CHANEL "Mat Lumiere" visai normaliai išlaiko matiškumą

QUOTE(Tuberosa @ 2010 10 02, 18:28)
Riebiai odai krempudrą tepate ant sausos odos ir dejuojate, kad jums netinka. Tai kaip ji jums tiks

QUOTE(Rethimna @ 2010 10 04, 16:15)
Riebiai odai krempudrą tepate ant sausos odos ir dejuojate, kad jums netinka. Tai kaip ji jums tiks
Tas pats kas pėdų kremą tepti veidą ir sakyti, kad jis prastas 

Papildyta:
QUOTE(milaknike @ 2010 10 04, 16:02)
o koks tavo odos tipas? ar nekemsa poru?
QUOTE(Rethimna @ 2010 10 04, 16:15)
Tas pats kas pėdų kremą tepti veidą ir sakyti, kad jis prastas 

Jūs gal apie Loreal? Visos pudros, apie kurias rašiau čia sąraše nurodytos kaip skirtos sausai odai, dėl to ir parašiau, kad norėčiau pakoreguoti sąrašą- pvz. minėtos Loreal tikrai sausai odai nepriskirčiau ,bent iš savo patirties, apie kitas lyg ir nieko blogo nerašiau,atvirkščiai, mišriaodžių labai iškritikuotą Bourjois 10 h. jau ne kartą temoje bandžiau reabilituoti kaip sausiaodėms skirtą kremą su spalva . Niekaip nesuprantu, kame jūs mano parašyme matote nesąmones , na nebent jūs to sąrašo atidžiai neperskaitėte, bet ten aiškai parašyta, kad Loeral True match- sausai odai

QUOTE(Tuberosa @ 2010 10 04, 17:48)
Jūs gal apie Loreal? Visos pudros, apie kurias rašiau čia sąraše nurodytos kaip skirtos sausai odai, dėl to ir parašiau, kad norėčiau pakoreguoti sąrašą- pvz. minėtos Loreal tikrai sausai odai nepriskirčiau ,bent iš savo patirties, apie kitas lyg ir nieko blogo nerašiau,atvirkščiai, mišriaodžių labai iškritikuotą Bourjois 10 h. jau ne kartą temoje bandžiau reabilituoti kaip sausiaodėms skirtą kremą su spalva . Niekaip nesuprantu, kame jūs mano parašyme matote nesąmones , na nebent jūs to sąrašo atidžiai neperskaitėte, bet ten aiškai parašyta, kad Loeral True match- sausai odai 

Paskaitykit ką pati parašėte. Iš kur ištraukėt, kad Bourjois 10h. yra sausai odai, nusišnekat ne tas žodis

QUOTE(minik @ 2010 10 03, 22:15)
Tikiuosi, kitos forumietes neisizeis, kad kartojuosi, bet praeitoje temoje tikrai rasiau apie double wear, o ne light, nors bandziau jas abi. Light nepatiko tuo, kad labai mazas maskavimas ir greit islenda blizgesys (mano oda misri i riebuma), ji daugiau kaip kremas su spalva, o double wear dedu visus pliusus - laikosi ilgai, superinis maskavimas, nors tereikia labai mazo kieko, visiskai nekemsa poru (nors nuo daugumos bandytu pudru mane isberdavo). Blizgesys siek tiek islenda tik i dienos pabaiga, bet visumoje oda atrodo labai graziai su sia pudryte. labai svarbu atitaikyti spalva, nes realiai ji atrodo labai tamsi, net geltona, bet ant veido spalva visiskai pasikeicia. Man uz ja gerseni maskavima duoda ir ilgiau laikosi tik Dior forever, bet jos spalvu mazesnis pasirinkimas, todel gana sunku atitaikyti savo odos spalvai. Is visu iki siol bandytu kreminiu pudru man pati paciausia double Wear 

aciu uz nuomone..