QUOTE(Olkin @ 2010 10 12, 08:20)
Pasiguosiu. Mano dukrai prasidejo kazkoks negeras etapas. Su viskuo nesutinka. Ir taip raudoja, kad negaliu. I darzeli per 4 menesius juokiu problemu nebuvo, o dabar nepaleidzia. Verkia. Naktimis nepaleidzia manes. Nori zisti be perstojo. O as negaliu miegoti maitindama. O taip graziai praso, po to verkia. Nori multikus ziureti, o kokius net parinkti negali. Kazkokios isterijos kas 15 minuciu. O man jau jegu truksta...
Sveiki:)
As tai manau, kad jusu dukrai koks naujas etapas, o gal kas darzelyje nepasiseke, gal su kuo nors susipyko? o gal cia vadinamoji 3metu krize?Mano sunus kartais buna toks kapzrizingas, nesuprasi, ko nori, pastoviai reikalauja demesio, is kazkur ima kilti nepaaiskinami pykcio protrukiai, kad ir snd ryte!atrodo, atsikele zvalus vaikas, o tik islipes is lovos pradejo kaprizintis, nori eiti zaisti, paskui nebenori,ima klykti nei is sio nei is to. As ignoruoju jo toki elgesi dazniausiai, tai jis apsiramina, bet jei tik pradedu klausineti, kas nutiko, ko pyksti, jis dar labiau ima siauteti... net nezinau, kazkada konsultavausi su psichologe, del tu pykcio proverziu, maniau, kad cia musu ligos ir jos gydymo, nuolatiniu vizitu pas gydytoju pasekmes, bet man pasake, kad cia normalu, kad vaiakai nemoka kitaip reiksti savo emociju?. o as kartais manau, kad musu sunus kopijuoja musu elgsy. Buvo metas, kai po vaiko ligos, su vyru daznai pykomes, nuo vaiko nepavyko nuslepti

. mano vyras labai emocionalus, jis jei pyksta, tai pyksta,saukia, skeryciojasi... As tai savo emocijas moku paslepti, o tai dar labiau erzina mano vyra... manau, kad tie vaiko pykcio proverziai- vyro elgesio modelis, juk jie mazi papugiukai. As del to labai isgyvenu nes su vaiku stengiuosi ramiai, net kai ir labai bunu pikta geriau savy isgyvenu arba paburbu siek tiek, o vaikas kopijuoja teva
dziugu tik tiek, kad jau praejo tas juodas laikotarpis ir manau, kad su vyru santykiai tik geres, tam nemazai abu idejom darbo
O del to vaiko irzlumo kartais kaltinu ir ta jo naktini zindima, gal jam ir truksta istisinio miego? o gal as klystu?gal jam tai anei motais. manau, kad vaiku irzlumui ir piktumui yra daug priezasciu, juk ir mes kartais nemokam tvarkytis su savo emociom.