Sveika!
As ir manau, kad nuo maitinimo Mp tai tikrai nepriklauso, vieni vaikai buna savarankiskesni, kiti ne tokie, juk vieni vaikai vaiksto jau 9men, o kiti tik 1,3men!Vieni kalbeti pradeda 1metu, o kiti 3metu.Juk vaiko raida labai individuali. Manau savarankiskumas ir labai individualu?Mano sunus taip pat labai prie manes prisirises, kai bunam namie, pastoviai visur kartu, nori mane salia matyti, uzmiega ir su Mp,matyt jam taip saugiau, seniau as ir nerimavau, galvojau, kad cia kazkas ne taip, bet paskui viska permasciau ir supratau-toks jau mano mazius ir as jam dar labai reikalinga, super

Nezinia, kaip bus po metu kitu?Tuo tarpu mano drauges mergaite, nors ir maitinama Mp, sedi, zaidzia viena kambary, mama ji prisimena, kai nori valgyti.
Isleist mane jis visur isleidzia, pabuciuoja ir ate parodo. As jam paprasciausiai aiskinu, kad greit grysiu, kad mamyte iseina ten ir ten.Buvo akimirku, kai jis priestaravo mano isejimams, bet kazkaip pavykdavo nukalbinti, nuraminti.
Dbr mes turim kita problema, mano mazius pats valgyti visai nenori, kai tik ateina laikas valgyti, jis atsinesa zaislus, atsiseda prie stalo, paima sauksta ir sako:Pamaitink

Aisku visa tai prasidejo zymiai anksciau, bet budavo kelis saukstus as, o poto jis pats, o dbr protestuoja valgymui paciam. Snd ryte padejau pusrycius ir sakau, lipk nuo masinos ir einam valgyti, o jis man Ne ir verkti... as apsimeciau, kad negirdziu, jis dar labiau verkti, nervintis ir saukia: pamaitink.O as sakau, tu juk didelis, moki pats,o mano sunus:as dar mazytis, pamaitink mane. Tada as jam sakau, atsisesk prie stalo ir valgyk, o jis verkti ir saukti, kol galiausiai sako:einam pasedeti(mes turim tokia kedute kambary, kur nueinam pasedeti, kai maziui nebeina nusiraminti, ji kazkaip stebuklingai veikia,pasedem kartu ir nurimstam). Na po to pasedejimo gryzom i virtuve, atsisedom prie stalo ir jis man sauksta i rankas ir pamaitink mane, nes as dar mazytis.Na ir ka, pralaimejau kova, maitinau nes nebegalejau klausytis jo verkimo. matyt pati ir busiu padariusi sau meskos paslauga, kai seniau pats su mielu noru bandydavo valgyti ir pavalgydavo.Dbr matyt teks laukti,kol vel ateis tas noras?