Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario operacija

Man bus atliekama cezario pjuvis. Vyras labai nori dalyvauti, bet ar yra leidziama operacijos metu buti kartu su vyru? g.gif
Atsakyti
Maniškiui neleido cry.gif Bet man cezaris ne planinis buvo, tai gal ir tai dar turėjo reikšmės. Šiaip reikėtų gydytojo paklausti, nes visose ligoninėse savos taisyklės. Sėkmės.
Atsakyti
Na nemanau kad leidzia, nes tai juk operacija. O i operacine juk nieko pasaliniu neleidzia. Teks tetukui palaukti uz duru kol pirma sauksma isgirs:)
Atsakyti
Mano draugės vyras - dalyvavo darant jai cezarį, buvo pasodintas prie žmonos galvos ir nė krust toliau, uždeda širma nuo pusės kūno, tad nei būsima mama nei tėtė nemato kas už jos vyksta. Kai jau vaikelį ištraukė, sakė jog tėtė buvo paprašytas pasišalint su kątik gimusia atžala, kol mamai pilvuką sutvarkys. Tiek žinau iš draugės pasakojimo.
Atsakyti
mes per antra cezari bandem prasyti, kad vyra leistu dalyvauti, daktaras is pradziu sake, kad reiketu pasiklausti anesteziologes, nes ji taria paskutini zodi g.gif o ji pradejo destyti, kad vyrai daug sneka paskui, trukdo susikaupti ir t.t., tai mes ir nusileidom, vyras lauke uz duru verysad.gif bet kita karta nenusileisciau, prisizadetume vykdyti ju nurodymus biggrin.gif tikrai nieko nebutu baisaus nutike, jei jis butu dalyvaves. Taip, kad tikrai galima susitarti, ar bent jau paklausti biggrin.gif
Atsakyti
AS pirma savo dukrele gimdziau pries 13 metu,o antra-sunu pernai,tai su abiem buvo planuoti cezariai.jau is anksto buvo tam ruostasi,kauno klinikose.nei vieno karto vyras nebuvo ileistas i operacine... schmoll.gif kantrisi lauke anapus duru... bis.gif mes per labai ir nesiverzem...pirma karta operacija buvo su pilna narkoze,o anta-nuo puses,apidurine...viskas baigesi gerai,ir esame l.patenkinti... clap.gif na,jei ir butu vyrui leide akies krasteliu paziureti,nemanau,kad kas butu kitaip... biggrin.gif
Atsakyti
Beja,dar pamirsau,o koks skirtumas vyrui kur stoveti,ar uz duru,ar uz tos sirmos,juk vistiek nieko nesimato,o ir buna greitai isprasytas...?kad pabuti su mamyte,tai jai jokios vyro pagalbos kaip ir nereikia,skausmo nera,paguodos nereikia,yra anestez.,kur stebi...jai juk nieko nenutiks...o leliuka,tai juk po to gali ziuret kiek nori.... yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2006 02 02, 14:03)
na,jei ir butu vyrui leide akies krasteliu paziureti,nemanau,kad kas butu kitaip... biggrin.gif

o man butu.. ax.gif pirma, butu buve daug ramiau per operacija, jei jis butu palaikes uz rankos, nes nerimo buvo vistiek, o antra - butu pamates kaip dukryte ateina i pasauli biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lalantukass @ 2006 02 02, 14:10)
Beja,dar pamirsau,o koks skirtumas vyrui kur stoveti,ar uz duru,ar uz tos sirmos,juk vistiek nieko nesimato,o ir buna greitai isprasytas...?kad pabuti su mamyte,tai jai jokios vyro pagalbos kaip ir nereikia,skausmo nera,paguodos nereikia,yra anestez.,kur stebi...jai juk nieko nenutiks...o leliuka,tai juk po to gali ziuret kiek nori.... yahoo.gif

bet pabuti toki momenta KARTU, tikrai nuostabu biggrin.gif ir nesvarbu, kad nieko nesimato, svarbu ka isgyveni mirksiukas.gif
Atsakyti
Sutinku,to jaudulio uztenk abiems,na,bet jei jau tokios ,,taisykles",tai mes jau ju nepakeisim,maniskis irgi labai jau verzesi...nu neleido ir viskas,o as kaip epusele drebejau is vidaus....As dar galvoju,kad cia gydytojai save apsidraudzia,nes jei kas nutiktu ar paciai,ar vaikui,tai jau jiems patiems strioko butu,tai va jau tada tai tikrai jiems butu geriau,nes nera liudininku...
Visoms linkiu geru nuotaiku,drasos...
Atsakyti
Tai jusu vyrams nors uz duru leido stovet,o maniski nusiunte velniai zino kur unsure.gif Paskui kazkokia kvaisa sesele is operacines nese vaika i naujagimiu palata (as buvau su pilna narkoze) ir pakeliui sutiko mano vyra. Tai ta durne ir klausia mano vyro- "ar cia tavo vaikas?". Vyras sako paziurejau,- lyg ir panasus ( doh.gif biggrin.gif ),nu bet gi ne uz operacines duru stovejo,tai sako "nezinau...o kokia gimdyves pavarde?" Tai ta kvaisa sako "as nezinau" blink.gif blink.gif blink.gif Ir nunese vaika prie visu kitu. Paskui leke vyras per ligonine vaiko ieskot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meida @ 2006 02 02, 18:45)
Tai jusu vyrams nors uz duru leido stovet,o maniski nusiunte velniai zino kur unsure.gif  Paskui kazkokia kvaisa sesele is operacines nese vaika i naujagimiu palata (as buvau su pilna narkoze) ir pakeliui sutiko mano vyra. Tai ta durne ir klausia mano vyro- "ar cia tavo vaikas?". Vyras sako paziurejau,- lyg ir panasus ( doh.gif  biggrin.gif ),nu bet gi ne uz operacines duru stovejo,tai sako "nezinau...o kokia gimdyves pavarde?" Tai ta kvaisa sako "as nezinau" blink.gif  blink.gif  blink.gif  Ir nunese vaika prie visu kitu. Paskui leke vyras per ligonine vaiko ieskot lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Maniškis už durų stovėjo, bet girdėjo pirmajį veeeee wub.gif Paskui ir šiaip žiūrėt biškį leido kai tvarkė, ir paskui dar akušerė nuvedė į tą bendrą leliukų palatą, pasižiūrėti į dukrą rolleyes.gif
Šiaip gyd. klausiau, ar galės vyras būt šalia, tai sakė kad nea schmoll.gif sad.gif
Atsakyti
maniskiui ir neleido operacijos metu but salia,ale anas visa operacija mate per stikla ,is kitos puses. bet leido jam but salia, kai mazyte tikrino daktarai: klause jos sirdutes, prause ir renge. jis netgi nufotografavo keleta epizodu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti