Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario operacija

QUOTE(Majute @ 2006 02 08, 23:32)
Ir man cezarį darė.Prabudau po operacijos o verkiu (kažkodėl pagalvojau,kad vaikas negyvas g.gif ) nes vaiko šalia nebuvo(jam buvo .komplikacijų po gimdymo tai 2d laikė atskirai).Naktį po operacijos palatoj budėjo sesutė.O šiaip viskas gerai,ir antrą kart gimdant jei btų galima rinktis rinkčiaus Cezario operacija. smile.gif Beje,gimdžiau Mažylyje Kaune esu patenkinta jais. smile.gif

Man cezari darė ir pirmą ir antrą kartą centro ligoninėj,žigimanru gatvėj ir vyrui nėleido eiti su manim į opėracinę o tik pooperacinei galejo ateiti aplankit ir pirmas pamate mūsū dukrelės kaip renge kaip plauna,o jau 2 diėną kai pervėdė į atskirą palatą tai galėjo ir gyventi tik rėikėjo sumoket 31 lt. už lovą parai ir savas maistas,jis man padėdavo pirmas tris diėnas nes aš nelabai galėjau atsikelt be pagalbos ,o vaikas visą laiką beveik buvo su manim,šiaip tai man jeigu rėikėtu tai vėl rinkčiausi Cezario opėraciją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2006 02 08, 22:46)
o mano vyrui leido pasilikti ir buvo ten kiek norejo thumbup.gif bet cia matyt irgi nuo ligonines priklauso g.gif

kokioj ligoninej gulejei?
Atsakyti
QUOTE(agnee @ 2006 02 09, 09:49)
kokioj ligoninej gulejei?

gulejau rajoninej ligoninej, ten gimdyviu maziau, dave vienute, prieziura thumbup.gif nepalyginsi su Antakalniu, kur gime antroji schmoll.gif
Atsakyti
VNG vakar man irgi neleido su žmona būt, bet tai as dėl to labai ir neprieštaravau.
Cezario pjūvis visgi ne šiaip gimdymas, o operacija.
To nereiketu pamiršt. Maža kokių bacilų aš ten galiu pričiaudėt. O ir padėt niekam niekuo negalėčiau. Apskritai, taisyklės yra taisyklės ir jei gydymo istaigoje jų nesilaikoma, tai nelabai ir norėčiau, kad mano žmona ar kūdikis tokioj vietoj atsidurtų.

Atsakyti
Mano vyras stebėjo operaciją už stiklo. Ir po to jis galėjo pasidžiaugti mažyle kūdikių skyriuje kol aš po narkozės prasibudinau. Per naktį ligoninėj jis neliko, nors būtų įmanoma. Bet kaip viena akušerė sakė, duokit mamos vyrams pailsėti, kad labiau išsiilgę ateitų ryte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bungalo @ 2006 02 09, 06:10)
VNG vakar man irgi neleido su žmona būt, bet tai as dėl to labai ir neprieštaravau.
Cezario pjūvis visgi ne šiaip gimdymas, o operacija.
To nereiketu pamiršt. Maža kokių bacilų aš ten galiu pričiaudėt. O ir padėt niekam niekuo negalėčiau. Apskritai, taisyklės yra taisyklės ir jei gydymo istaigoje jų nesilaikoma, tai nelabai ir norėčiau, kad mano žmona ar kūdikis tokioj vietoj atsidurtų.

Jei planinis, kodėl gi ir ne ? JAV leidžia. Aprengia vyrą specialiais rūbais ir leidžia būti prie žmonos galvos, už širmos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2006 02 10, 07:11)
Jei planinis, kodėl gi ir ne ? JAV leidžia. Aprengia vyrą specialiais rūbais ir leidžia būti prie žmonos galvos, už širmos  smile.gif

As kazkaip iki siol irgi buvau isitikinusi, kad jei planinis cezaris, daro daline nejautra ir vyras gales salia mano galvos but. O tai tau, reiks paklaust savo gydytojos, nes uz poros sav nusimato cezaris g.gif
Gal kam teke Antakalnyje turet planini ceazari ir su jumis leido buti ir vyrui? bigsmile.gif
Atsakyti
Man darė Antakalnyje planinį cezarį,bet vyrui dalyvauti neleido.Dar matyt priklauso ir nuo gydytojų,kokie pasitaiko.O kai pirmą vaiką gimdžiau taip pat darė cezarį bet neplanuotą,tai vyras per stiklą galėjo stebėti.
Atsakyti
QUOTE(daliagpr @ 2006 02 11, 12:47)

Gal kam teke Antakalnyje turet planini ceazari ir su jumis leido buti ir vyrui? bigsmile.gif

man dare Antakalny, planini smile.gif bet....kaip jau anksciau rasiau, neleido schmoll.gif griezto "ne" nebuvo, bet mes tiesiog paklusom, o galejom nenusileisti ir manau, kad butu leide mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Majute,2006 02 08, 22:32]
Prabudau po operacijos o verkiu (kažkodėl pagalvojau,kad vaikas negyvas g.gif )
Kaip man tai pažystama...Aš lygiai taip pat prabudus bijojau net kieno nors paklaust,galvojau,kad vaikelio nebeturiu,dar ir dabar sapnuoju tą kraupų jausmą
Atsakyti
QUOTE(Puch @ 2006 02 01, 15:55)
Man bus atliekama cezario pjuvis. Vyras labai nori dalyvauti, bet ar yra leidziama operacijos metu buti kartu su vyru? g.gif

mano vyrui irgi neleido dalyvauti operacijoj,gal ir gerai,nes nemanau kad nervai islaikytu matant kaip esi pjaunama.
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2006 02 11, 13:29)
man dare Antakalny, planini smile.gif bet....kaip jau anksciau rasiau, neleido schmoll.gif griezto "ne" nebuvo, bet mes tiesiog paklusom, o galejom nenusileisti ir manau, kad butu leide mirksiukas.gif

Tai žiūrėsim, gal mūsų gydytoja ir leis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(VILGRA @ 2006 02 12, 18:06)
mano vyrui irgi neleido dalyvauti operacijoj,gal ir gerai,nes nemanau kad nervai islaikytu matant kaip esi pjaunama.

Bet taigi vyras nematytų kaip ten pjauna doh.gif , būna gi uždengta nuo pečių su širma ir vyras sėdėtų šalia tavo galvos, bent jau taip pavaizduota knygose ir kažkas čia forume rašė. Vistiek smagiau, kai paduoda burbuliuką būti kartu su vyru lotuliukas.gif
Atsakyti