QUOTE(megen @ 2011 06 15, 14:04)
sveikos merginos

,pries kelias dienas ir as suzinojau ,kad man tiroiditas

tipo dar tik truputi,tai israse gert L-thyroxsin po 25mg.(2 men.) nenulipu nuo interneto,man istikro stresas, nzn ka daryt,prisiskaiciau milionus ivairiausiu pasisakymu,tai baisiai issigandau ,kad nerealiai svoris kitom auga,kitom krenta,paklausiau daktares apie nestumo planavima tai isgirdau,bjauru pasakyma ,'reikia hormonu dozes didint ir t.t. nes vaikas gims silpnaprotis'

nu slykstu klausyt, tokiu dalyku..pozymiu istikro dar nejauciu jokiu..tik karts nuo karto sirdis pasidauzo..siandien buvo pirma doze ,taip nenoriu gert,bet nzn ka daryt...tikiuosi priimsit i savo buri...

ir beje ,gal kas galit paaiskinti,kaip pasikeicia gyvenimas?ko atsisakyt ,ko vartoti daugiau ir t.t. pvz uz men.eisiu i krikstynas ,busiu kriksto mamyte

ir idomu ar galiu vartoti siek tiek alkoholio?o gal kokia koma istiks su tiroxinu

tiesiog nenutuokiu tokiu visokiu dalyku...jei kas apsviestumet buciau labai dekinga
QUOTE(megen @ 2011 06 15, 14:22)
aciu kad atsaket

esme tame ,kad as buvau i lt gryzus atostogu,ir man visiskai atsitiktinai brolienes mama padare kraujo tyrimus(ji labaratorijos vedeja) ir ji padare viska,kaip savam

na ir gavosi kad anti tpo per daug ir tsh per didelis..(ko nesitikejau gyvenime)ji pasikonsultavo su tos ligonines endukrinologe ir ji skyre gydima matydama rezultatus popieriuje..plius extra pasidariau echoskpija ten nustate striuma ir galima tiroidita..tad kiek brolienes mama ,per ana daktare paaiskino tiek..

ir tai per telefona,per skypa

va tokia ta ir istorija...
Sveika , mano istorija identishka tavajai,viskas kaip is dangaus . Daktaras pasake kad pries pastojant pagerinti hormonu rezultatus geriant vaistukus ir tiek, kiek vakar paskaiciau internete gyvenimas tesiais tad nebepanikuoju