Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai - IV tema

Kuo skiriasi Champs Elysees EDT ir EDP? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 03 12, 15:33)
Kuo skiriasi Champs Elysees EDT ir EDP? Ačiū smile.gif

Nemoku gražiai nupasakoti, o ir turėjusi EDP jau senokai (dabar vėl laukiu parkeliaujant), tačiau man EDP yra sodresni, klampesni, tirštesni ir visaip kitaip - esni už EDT biggrin.gif EDT man taip pat labai patinka, tačiau paskutinįkart turėtus pardaviau (daugiau nei pusę butelaičio), nes kad ir kaip myliu abi Champs Elysees versijas, EDT man nei nuo tolo neatstojo EDP ax.gif Kažkaip va atėjo tas supratimas, kad EDT man tikrai nebeužtenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 03 12, 17:55)
Nemoku gražiai nupasakoti, o ir turėjusi EDP jau senokai (dabar vėl laukiu parkeliaujant), tačiau man EDP yra sodresni, klampesni, tirštesni ir visaip kitaip - esni už EDT biggrin.gif EDT man taip pat labai patinka, tačiau paskutinįkart turėtus pardaviau (daugiau nei pusę butelaičio), nes kad ir kaip myliu abi Champs Elysees versijas, EDT man nei nuo tolo neatstojo EDP ax.gif Kažkaip va atėjo tas supratimas, kad EDT man tikrai nebeužtenka smile.gif

tai bus panašiai kaip su Paloma? bigsmile.gif taip sutapo, kad tuoj atkeliaus pas mane abi versijos, pažiūrėsim biggrin.gif (gal EDT net nepraplėšt? biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 12 kovo 2011 - 16:08
QUOTE(eglegle @ 2011 03 12, 16:06)
tai bus panašiai kaip su Paloma?  bigsmile.gif taip sutapo, kad tuoj atkeliaus pas mane abi versijos, bus matyt...  biggrin.gif

Na, man ne visai taip. Va aš supratau, kad pakęsti Palomos EDT negaliu, o Champs Elysees EDT man patinka, tik neužtenka man jų. Žinot, kai būna su kvepalais "ooo, skanūs, patinka, bet...kažko trūksta"? Tai va man su EDT taip. Ir tą kažką turi EDP smile.gif
Atsakyti
Sulaukiau Mahoros. Patinka nuo pirmos iki paskutinės natos. Pradžia stipri, charakteringa. Vėliau gula nugula prie odos ir jaukiai tūno. Gražus kvapas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tugras: 12 kovo 2011 - 17:23
QUOTE(Minerva @ 2011 03 12, 15:21)
Santykiai, žinoma, tęsiasi, tiesa, gan platoniški - poreikį "turėti" pakeitė poreikis "pauostyti". Buvo puikus guerlainiškas gyvenimo laikotarpis, kai norėjau turėti po lašelį visų įmanomų ir neįmanomų kvepalų, bet dabar atėjo ramybė ir stabilumas - tai, ko galbūt ir norėčiau, tiesiog neįperku. Tai, kas džiugina - apie Guerlain galėčiau skaityti savaitės trukmės paskaitas ir vis tiek visko nepapasakočiau, o žinios ir įspūdžiai man yra didžiausia vertybė... smile.gif

Man tai vienas kitam netrukdo ir tiek kvepalų turėjimas tiek žinios apie juos yra tik malonumas o ne vertybė, netampu labiau "vertingesnė" ar dar kokia nors -esnė nei daugiau apie juos žinodama nei daugiau jų turėdama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 12 kovo 2011 - 17:40
QUOTE(Ferrari @ 2011 03 12, 19:38)
Man tai vienas kitam netrukdo ir tiek kvepalų turėjimas tiek žinios apie juos yra tik malonumas o ne vertybė, netampu labiau "vertingesnė" ar dar kokia nors -esnė nei daugiau apie juos žinodama nei daugiau jų turėdama  smile.gif

Ferrari, aišku, kad netrukdo! smile.gif
-esne aš visgi tampu - laimingesne, kad mano gyvenime yra toks džiaugsmą teikiantis dalykas kaip Guerlain kvepalai, apie kuriuos mielai pasakoju visiems, norintiems klausytis, o man pasidalintas džiaugsmas yra tikra vertybė.

Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2011 03 12, 18:08)
Ferrari, aišku, kad netrukdo! smile.gif
  -esne aš visgi tampu - laimingesne, kad mano gyvenime yra toks džiaugsmą teikiantis dalykas kaip Guerlain kvepalai, apie kuriuos mielai pasakoju visiems, norintiems klausytis, o man pasidalintas džiaugsmas yra tikra vertybė.

Na dėl laimingesnės tai tikrai nesiginčysiu. Kai gali dalintis žiniomis ir jausti, kad jos yra kažkam įdomios tai suteikia džiaugsmą smile.gif Tikiuosi, kad dar ilgai mus džiuginsi savo pasakojimais 4u.gif
O dėl to žodžio vertybė, tai čia labai slidi tema, nes nuo vertinimo iki sureikšminimo tik vienas žingsnis.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2011 03 12, 20:48)
O dėl to žodžio vertybė, tai čia labai slidi tema, nes nuo vertinimo iki sureikšminimo tik vienas žingsnis.

Ferrari, na, po nacionalinės vertybės pasiskelbimo turbūt jau nieko baisiau būti nebegali biggrin.gif

Į temą. Neseniai testavau Cologne 68. Visiškas nesusipratimas blink.gif
Atsakyti
eglegle, vis tik EDT ne(pa)tiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 03 16, 21:46)
eglegle, vis tik EDT ne(pa)tiko? smile.gif

na tai va, kaip mes vienodai mąstom hihihi.gif bet kadangi nelabai kas veržiasi link jų, tai gal sunaudosiu abu biggrin.gif (arba nė vieno - čia jau pagal nuotaiką, nėra gi jie man mirsiu-negaliu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 03 16, 19:50)
na tai va, kaip mes vienodai mąstom  hihihi.gif bet kadangi nelabai kas veržiasi link jų, tai gal sunaudosiu abu  biggrin.gif (arba nė vieno - čia jau pagal nuotaiką, nėra gi jie man mirsiu-negaliubiggrin.gif

Va ir man ir tie, ir tie naudojami, tačiau EDP naudojamesni biggrin.gif Ir taaaaip reikėjo EDP, kad tikrai buvo mirsiu-negaliu doh.gif Gavau ir supratau, kad būčiau vis tik galėjusi ir nemirusi biggrin.gif
Atsakyti