Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

user posted image

čia ir toliau šnekėsime apie VĮ REGITRA smile.gif

user posted image
Atsakyti
Princese, nepamirsk rytoj, kad kazkam idomu kaip tau sekesi blush2.gif
as katik pasikeiciau data, vel vilniui, vel greitu metu fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2010 12 15, 12:43)
Per egzamina man teko apsisukti Savanoriu prospekte, be ne sankryzoje, o apsisukimo vietoje, o i greitejimo juosta galima daug kur uztaikyti, vaziuodama su instruktorium teko patyrti toki malonuma bigsmile.gif  tai jis man pasake, per egza visada varyk i antra, nes dazniausiai yra tos greitejimo juostos..vat taip g.gif  nors per egza neteko sito daryti, neteko sukti nei i kaire, nei i desine...sankryzose g.gif

Oho, tai gal pries gerus metus laike egzamina? Nes dabar nebevaziuoja i Savanoriu pr. Retai kam net i gariunus pataiko, nes Regitros keliai ir taip sunkus.
Papildyta:
QUOTE(sauleleee_ @ 2010 12 15, 13:25)
Princese, nepamirsk rytoj, kad kazkam idomu kaip tau sekesi  blush2.gif
as katik pasikeiciau data, vel vilniui, vel greitu metu  fear.gif

Regitros puslapiui kazkas darosi, tiek daug vietu! Gal vis truksta pinigu lotuliukas.gif
Vakar vakare ziurejau buvo sausio 6 dienai, o dabar patikrianai tai vos ne kasdien laisvos vietos...
Atsakyti
QUOTE(pinac @ 2010 12 15, 15:32)
Oho, tai gal pries gerus metus laike egzamina? Nes dabar nebevaziuoja i Savanoriu pr. Retai kam net i gariunus pataiko, nes Regitros keliai ir taip sunkus.

nu kur pries metus, lapkriti biggrin.gif man is karto pasake, vaziuojam Savanoriu link, o as jam sakau, kad man tai nieko nesako, kad sakytu kur sukti ir psio; na mes nevareme per visa savanoriu prospekta, reikejo apsisukti, atmintinau nezinau keliu, jei zinociau - galeciau tiksliau pasakyti kurioje vietoje;
o savanoriu prospektu mes su instruktorium daznai vazinedavomes, per pati pika doh.gif

Papildyta:
Regitros puslapiui kazkas darosi, tiek daug vietu! Gal vis truksta pinigu  lotuliukas.gif 
Vakar vakare ziurejau buvo sausio 6 dienai, o dabar patikrianai tai vos ne kasdien laisvos vietos...

Atsakyti
QUOTE(pinac @ 2010 12 15, 12:32)

joo bigsmile.gif aš irgi taip pat, kasdien žiūrėjau ir tik sausio 6d buvo artimiausias, o dabar atsirado daug g.gif o kada tau egzaminas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2010 12 15, 16:10)
joo  bigsmile.gif aš irgi taip pat, kasdien žiūrėjau ir tik sausio 6d buvo artimiausias, o dabar atsirado daug  g.gif o kada tau egzaminas?  rolleyes.gif

Dar neuzsirasiau, man regitra kelia stresa, gal po Naujuju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2010 12 15, 13:25)
Princese, nepamirsk rytoj, kad kazkam idomu kaip tau sekesi  blush2.gif
as katik pasikeiciau data, vel vilniui, vel greitu metu  fear.gif

būtinai pranešiu blush2.gif nors šiandien taip nesisekė aikštelei doh.gif ai...
kodėl pasikeitei? g.gif
beje, instruktorius sakė buvo seminare, apie jokią naują užduotį negirdėjo...
Atsakyti
QUOTE(pinac @ 2010 12 15, 15:23)
Dar neuzsirasiau, man regitra kelia stresa, gal po Naujuju  blush2.gif

o kiek kartu jau laikei? 4u.gif man tai toks stresas kaip tik kad ant galvos stovi tas laikymas, tai norisi kuo greiciau brrr verysad.gif problema tik kad kainuoja daug... jei kainuotu 20lt kokiu tai eiciau kasdien kol islaikyciau hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(princesee @ 2010 12 15, 16:25)
būtinai pranešiu blush2.gif nors šiandien taip nesisekė aikštelei doh.gif ai...
kodėl pasikeitei? g.gif
beje, instruktorius sakė buvo seminare, apie jokią naują užduotį negirdėjo...

o kelinta valanda laikai? 4u.gif pasikeiciau nes stresas man del tu teisiu, noriu kuo greiciau schmoll.gif dabar ieskau instruktoriaus kokio gero ir kad pigiai... gal zinot koki gera? Princese, pas koki tu vairuoji, kiek jis ima uz valanda?
o kas butent nesiseke aikstelej?
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2010 12 15, 19:47)
o kelinta valanda laikai?  4u.gif pasikeiciau nes stresas man del tu teisiu, noriu kuo greiciau  schmoll.gif dabar ieskau instruktoriaus kokio gero ir kad pigiai... gal zinot koki gera? Princese, pas koki tu vairuoji, kiek jis ima uz valanda?
o kas butent nesiseke aikstelej?

8,30 unsure.gif
nesisekė beveik viskas... nu kai blondinė... prieš kelias sav varinėjau jau viena aikštelei, instruktorius išlipęs su kitais ten šnekėdavosi... o šiandien doh.gif siaubas... nu nesisekė...
aš tai vairuoju J.Jasučio mokykloj... fabijoniškėse už 3 h jis ima 140 lt
Atsakyti
nesiseke nes nervinies, kad egzas blush2.gif kaip sakoma, kuo arciau egzas, tuo daugiau nemoku.. nesiparink irnesakyk.gif o rytoj ziurek.. jei ne ta ka rt, tai kita kart pasiseks. neuzsibrezk, kad va jau turiu islaikyt, tada nervas dar labiau paims.. atsipalaiduok, nepamirsk, kad geriausi dalykai atsitinka kai ju nesitiki thumb_yello.gif o kaip tavo instruktorius, nieko toks? verta pas ji eiti? ar aiskina daug, patarimu duoda?
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2010 12 15, 20:03)
nesiseke nes nervinies, kad egzas  blush2.gif kaip sakoma, kuo arciau egzas, tuo daugiau nemoku.. nesiparink  irnesakyk.gif o rytoj ziurek.. jei ne ta ka rt, tai kita kart pasiseks. neuzsibrezk, kad va jau turiu islaikyt, tada nervas dar labiau paims.. atsipalaiduok, nepamirsk, kad geriausi dalykai atsitinka kai ju nesitiki  thumb_yello.gif o kaip tavo instruktorius, nieko toks? verta pas ji eiti? ar aiskina daug, patarimu duoda?

jis tai tikrai liux bigsmile.gif matosi kad žmogus labai myli savo darbą ir atiduoda visas jėgas, tokioms nemokšoms kaip aš blush2.gif jei nori, galiu nr į až 4u.gif
Atsakyti
Buvau šiandien nusikošus iki kauno regitros. Bet ne dėl egzų. Ta proga pažiūrėjau kaip ten aikštelėj kas vyksta. Turbūt palanki diena buvo, nes mačiau kokius šešis mašiniukus i visi išvažiavo į miestą. Dar vieną panelę grįžtančią mačiau. smile.gif bet jau ta grabinė mašina doh.gif omg, tikiuosi tokių panom neduoda. tfu tfu tfu. cool.gif ir šiaip kažkoks chaosėlis man ten pasirodė. doh.gif
Atsakyti