Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(princesee @ 2010 12 15, 18:30)
jis tai tikrai liux bigsmile.gif matosi kad žmogus labai myli savo darbą ir atiduoda visas jėgas, tokioms nemokšoms kaip aš blush2.gif jei nori, galiu nr į až 4u.gif

aha duoks tada ta numeriuka i AZ 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2010 12 15, 19:05)
bet jau ta grabinė mašina doh.gif omg,

kokia grabine masina? biggrin.gif karavanas koks nors?
Atsakyti
Panevezy FIAT kazkoks karavanas yra. Neislaikiau su tuo. biggrin.gif Is kelinto karto islaiket jus? smile.gif
Atsakyti
Tai dar laikom laikom...
Atsakyti
Reigtron persirašiau šiandien nelaikiau, neturėjau su kuo nuvažiuoti, ir pabijojau blush2.gif galvoju kad dar reikia mokytis... kol būsiu įsitikinus, kad tikrai tikrai išlaikysiu. jaučiu važinėsiu su tėvu regitros maršrutais g.gif ir dar su instruktorium aikštutei... nes neįsitikinus eit laimę bandyt... tai tik pinigų švaistymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2010 12 16, 11:24)
Reigtron persirašiau šiandien nelaikiau, neturėjau su kuo nuvažiuoti, ir pabijojau blush2.gif galvoju kad dar reikia mokytis... kol būsiu įsitikinus, kad tikrai tikrai išlaikysiu. jaučiu važinėsiu su tėvu regitros maršrutais g.gif ir dar su instruktorium aikštutei... nes neįsitikinus eit laimę bandyt... tai tik pinigų švaistymas doh.gif

Na as galvojau irgi paimti kelias papildomas pamokas pas instruktoriu, bet pagalvojau kad gaila pinigu, nes pati jauciu kad viska zinau, tik, kad ziopla esu tikriausiai doh.gif Na o jeigu dar antra karta neislaikysiu, tai bus pravalas, su pinigais, tad teks aukoti geriau regitrai pinigus.
As tai vazineju su savo masina, taip,taip neturiu teisiu bet vazineju jau gerus metus ir be ju, tik pas mane automatas, tai lengva, o laikysiu su mechanine.
Atsakyti
QUOTE(pinac @ 2010 12 16, 11:46)
Na as galvojau irgi paimti kelias papildomas pamokas pas instruktoriu, bet pagalvojau kad gaila pinigu, nes pati jauciu kad viska zinau, tik, kad ziopla esu tikriausiai  doh.gif  Na o jeigu dar antra karta neislaikysiu, tai bus pravalas, su pinigais, tad teks aukoti geriau regitrai pinigus.
As tai vazineju su savo masina, taip,taip neturiu teisiu bet vazineju jau gerus metus ir be ju, tik pas mane automatas, tai lengva, o laikysiu su mechanine.

ir dar nepagavo, kad be teisiu? blink.gif ar salia giminaitis sedi kai vazineji?
Atsakyti
QUOTE(pinac @ 2010 12 16, 13:46)
Na as galvojau irgi paimti kelias

blink.gif važinėji be teisių ar kažką ne taip supratau ?? blink.gif
o dėl ko pirmą kartą nepasisekė? beje Vilniuj laikei? g.gif
Atsakyti
O kiek papildoma instruktoriaus pamoka kainuoja, nes as iskart po 10 vaziavimu laikiau, kur mokykloj vairavimo privaloma. Girdejau kad apie 50 litu... Tai paskaicuoti reikia ar dar apsimoka papildomas pamokas imt. Gal geriau pameginti regitroj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESutiene @ 2010 12 16, 15:35)
O kiek papildoma instruktoriaus pamoka kainuoja, nes as iskart po 10 vaziavimu laikiau, kur mokykloj vairavimo privaloma. Girdejau kad apie 50 litu... Tai paskaicuoti reikia ar dar apsimoka papildomas pamokas imt. Gal geriau pameginti regitroj? smile.gif

aš už 3 h moku 120 4u.gif šiaip 140 kainuoja, bet kandagi nemažai pamokėlių ėmiau, tai instruktorius nuolaidėlę padarė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2010 12 16, 14:32)
blink.gif važinėji be teisių ar kažką ne taip supratau ?? blink.gif
o dėl ko pirmą kartą nepasisekė? beje Vilniuj laikei? g.gif

Zinai, atsitiko taip kad reikejo masinos vienu momentu, tai teko viena vakara atsisesti ir paciai ismokti, vazinejau su draugu keleta kartu, dabar jau nebe, zinok niekas nestabdo, vairuoju tikrai gerai, tik automatai galima sakyti vairuoja uz tave, nieko nereikia daryti tik stabdyti paciai smile.gif
Taip neislaikiau Vilniuj, rasiau jau apie tai.

O Papildoma pamoka Vilniuje 70lt, 1,5 val. tai velgi arba i aikstele arba i miesta.
Atsakyti
Aš jau šnd teises atsiėmiau vacation4.gif
Visoms linkiu kuo greičiau išsilaikyti teises!!!
Atsakyti
QUOTE(pinac @ 2010 12 16, 16:20)
Zinai, atsitiko taip kad reikejo masinos vienu momentu, tai teko viena vakara atsisesti ir paciai ismokti, vazinejau su draugu keleta kartu, dabar jau nebe, zinok niekas nestabdo, vairuoju tikrai gerai, tik automatai galima sakyti vairuoja uz tave, nieko nereikia daryti tik stabdyti paciai smile.gif
Taip neislaikiau Vilniuj, rasiau jau apie tai.

O Papildoma pamoka Vilniuje 70lt, 1,5 val. tai velgi arba i aikstele arba i miesta.

aš po 3 h važinėju už 120 lt 4u.gif
sory nemačiau... gal pasikartosi dėl ko neišlaikei? kada laikei? blush2.gif
Atsakyti