Įkraunama...
Įkraunama...

- Kvepalai -

user posted image

ankstesnė tema
4u.gif
Papildyta:
gal kas netyčia yra bandęs šituos:
user posted image

VISON NOIR by Robert Beaulieu ("Чёрная Норка")

pasidarė įdomu, kas per kvapas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 29 gruodžio 2010 - 21:09
QUOTE(ernesta1234 @ 2010 12 29, 21:51)
O ar tai blogai? smile.gif
Rinkoje atsirada tai, kas yra idomu ir gali susilaukti demesio. Objektyviai ivertinkite, ar tikrai nepatiktu pasidovanoti sau tokius kvepalus? smile.gif Vien proceas juos pagaminti, ieskoti ingridiantu ir pan.

Aisku, nieko blogo. Lygiai taip pat, kaip is patinkanciu spalvu nusitapyti paveiksla, parasyti muzikine pjese, suvaidinti teatre bigsmile.gif Toks piesinis, toks teatras, tokie ir kvepalai - pazaidimas... tiek, kad dazai gali buti geri, ir geras rezisierius.. o kas pas mus lietuvoje kvepalu kurejai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 12 29, 21:26)
o kas pas mus lietuvoje kvepalu kurejai?  g.gif

taigi pati susikursi bigsmile.gif va ir kūrėjas.
user posted image
įsivaizduok, tokia butelka, tik vietoj B.S. bus parašyta Žalia Rūta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2010 12 29, 20:51)
O ar tai blogai? smile.gif
Rinkoje atsirada tai, kas yra idomu ir gali susilaukti demesio. Objektyviai ivertinkite, ar tikrai nepatiktu pasidovanoti sau tokius kvepalus? smile.gif Vien proceas juos pagaminti, ieskoti ingridiantu ir pan.

Objektyviai ivertinus, tikrai nenoreciau schmoll.gif Idomu, ar sis metodas pasitwirtins? Jei taip, tai speju FM ir etc. pasiulys ta pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 12 29, 00:14)
Ar tik ne apie pačią ča bus kalbėta?  bigsmile.gif

Aik jau, man iki 100 dar toli toli . O tau manau tik vienas žingsnis iki penkišimtuko biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2010 12 30, 00:00)
Aik jau, man iki 100 dar toli toli . O tau manau tik vienas žingsnis iki penkišimtuko  biggrin.gif

Nejau? g.gif visad galvojau, kad pas pačią kaip minimum 300 butelaičių ax.gif Na, bet bet kuriuo atveju laaaabai norėtųsi pamatyt visus gėrius vienoj vietoj cool.gif

Pas mane iki 200 dar nemažai trūksta, o tie magiški 500 oj kaip toli toli..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 30 gruodžio 2010 - 00:04
Ar perkat kvepiancias zvakes? Gal patartumet, kur optimali kokybes ir kainos derme? 4u.gif
Atsakyti
Labai geros L'occitane zvakes.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 01 01, 15:47)
Labai geros L'occitane zvakes.

Aciu, pabandysiu 4u.gif
Atsakyti

Man asmeniškai su kvepiančiom žvakėm tas pats kaip ir su smilkalais.
Kol uostau, pavyzdžiui, L'Occitane smilkalų lazdeles, jau tokie fantastiški kvapai, o kai uždegi, visi jie pradeda skleisti tą šlykštų indiškų smilkalų/degėsių kvapą, nelieka nieko iš to, kuo kvepia neuždegtas smilkalas.
Tas pats ir apie žvakes - pati žvakė kvepia nuostabiai, o uždegus vis tiek pasklinda parafino kvapas ir man jis užgožia bet kokį ten kvapą, kurio pridėta į žvakes. Jau kiek aš jų išbandžius, bet niekaip nerandu, kad būtų, kad va uždegi žvakę ir kambarys prisipildo kokio a la cukruotų vaisių aromato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 01 01, 15:55)
Man asmeniškai su kvepiančiom žvakėm tas pats kaip ir su smilkalais.
Kol uostau, pavyzdžiui, L'Occitane smilkalų lazdeles, jau tokie fantastiški kvapai, o kai uždegi, visi jie pradeda skleisti tą šlykštų indiškų smilkalų/degėsių kvapą, nelieka nieko iš to, kuo kvepia neuždegtas smilkalas.
Tas pats ir apie žvakes - pati žvakė kvepia nuostabiai, o uždegus vis tiek pasklinda parafino kvapas ir man jis užgožia bet kokį ten kvapą, kurio pridėta į žvakes. Jau kiek aš jų išbandžius, bet niekaip nerandu, kad būtų, kad va uždegi žvakę ir kambarys prisipildo kokio a la cukruotų vaisių aromato  biggrin.gif

Nežinau, bet man tai ir smilkalai, ir žvakės, kai uždegi skleidžia tokį pat kvapa, ypač smilkalai. mirksiukas.gif Turbūt patys kokybiškiausi smilkalai yra L'Occitane firmos. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O kazin kaip tokios, kaip i Amouage, kurios karve kainuoja? g.gif Aisku, as tik vizuoliai i jas parduotuvej galiu paziureti, bet gal kas bandet? Siaip idomu ax.gif

O as dabar turejau is prekybcentrio kazkada dar pries musu era pirkta zvake, tai ji skleide net labai malonu a la vaniles neikyru kvapa ir jokiu svilesiu (jie budavo tik uzgesinus tongue.gif ) Tai ta patirtis maloniai nustebino ax.gif
Atsakyti