QUOTE(Liebchen @ 2011 01 10, 21:29)
Konkrečiai nesakė ką, tik pabaigti kažkokią formą, tai, manau, bus gražesnis įvykio apiforminimas, nes ta deklaracija tai neitin aiškiai ir gražiai tokiais atvejais supildyta būna.
Tai jau per tiek laiko, manau, vis tiek, jei ką, būtų su jumis susisiekę, nemažai laiko praėjo. Gal iš tiesų tas kitas vyras neprasinešė, tada nieko nuostabaus, kad tylu, ramu. Be to, žiūrint į mano atvejį, niekas nelaukė mano prasinešimo, įvykis įvyko penktadienį, o laiškas šiandien mums išsiųstas. Jei per tris mėnesius niekas neatėjo, tai tikriausiai niekas dėl įvykio nebuvo informuotas.
Tai tada vadinasi pasaulyje yra teisybė. Senolis lenkė mano draugą per dešinę,o mano draugas suko į dešinę, ir mano draugą apkaltino, kad užkišo, nors senis viršydamas leistiną greitį lenkė per dešinę.

Policijai kažkas suzvanyjo ir net neišrašė baudos nieko, tiesiog paleido

Senolis pripažino savo kaltę, bet prie policijos tylėjo, už jį šnekėjo jo gudrus sūnus, kur pasakok jo, geriau draudimo deklaraciją užpildyt, o ne per policiją, nes gręsia baudos ir tiripiri. Žodžiu makalynė. Senoliui džipas nuėjo per visą šoną,o mano mašinai įlenkė sparną (dar lengvai atsipirko). Aš su baime laukiau kokio laiško ar skambučio, bet kad nieko nėra,o gal tikrai niekas nesikreipė.

Bet kitą vertus, jei niekas nesikreipė, tai nebrangs ir draudimas, nes įvykis niekur neužregistruotas ane?