Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(denaxa @ 2011 01 11, 19:47)
Blyn,negi ten rimtai Klaipedoj taip baisiai vazineja? Nors tiesa,vasara kai buvau prie juros teko Klaipedoj paskui auta tokioj siauroj gatvelej vaziuoti,tai buvau pasimetus,nes buvo visiskai neaisku ka jis ruosiasi daryti,bludinejo po visa gatve,buvo baisu lenkti doh.gif

dabar - ypač mirksiukas.gif na gerai, tarkim, kad autobusai - autobusais, bet pikta, kai jie regresuoja biggrin.gif arba kai mikriukas įsijaučia į autobuso vaidmenį ir irgi atsimeta... apie mikriukus be posūkių kalbėt jau įprasta. jiems posūkiai negalioja paprasčiausiai hihihi.gif o mūsuose net BMW pradėjo ne tik posūkius rodyt, bet ir dėkot, kad užleidi ar pan smile.gif apskritai mano mb yra tikrai labai jau tolerantiškas: ir užleidžia, ir pasukt leidžia, kad kamščio nesudarytų sukantysis, nu žodžiu tikrai kai pagalvoji, jaunas žmogus, o nedaro vėjų, bet jau dėl autobusistų ir mikrų nervuojasi..
blogiausia, kad toks autikas nuzulins šoną ir nuvažiuos - jis net nepajus doh.gif todėl ir baisu..
Atsakyti
Mikriai vazineja baisiai,daro gatvese nesamones,uzkisa sankryzoj pries pat nosi degant zaliai sviesai,kai visi spaudzia,ir ant kampo deda per stabdzius,bo jam keleivis vidury sankryzos islipt uzsimane doh.gif Amzinai stotelese pakirtineja,o zieduose parkuoja kaip papuola,kad tik arciau tuliko,o kad autai netelpa i zieda ivaziuot...nesuvokia jie sito doh.gif Cia kada as rodau posuki (ziede),isvaziuoju is vietos,manes jau zmones stoteleje laukia,o mikrius privaziuoja,uzkerta man isvaziavima,per stabdzius,ir eina tulikan! blink.gif As sakau man vaziuot reikia,tai tas sako as gi greitai blink.gif o priekyje pilna vietos atsistoti (galu gale galejo leist man isvaziuot),bet mat reiks penkiais metrais daugiau iki tuliko paeiti doh.gif Tai teko ir laukti kol nuvaziuos,velavau aisku paskui... doh.gif Apie mikrusnikus girdejau kalbant taip kad ten dirba tie kuriu niekur daugiau nebepriima (ne visi aisku,bet daugumoj).As asmeniskai bijau su mikriais vaziuot,kokias jie avarines situacijas sudarineja doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2011 01 11, 18:48)
ai, nesijaudink, man ir po pusantrų metų taip buvo  lotuliukas.gif bet ten dar žiauriau, nes užvažiavau ne su bamperiu, o su apačia (radiatorium ar kuo ten), rėmą sulenkiau, nors tiek man, tiek draugeliui, tiek tėčiui atrodė, kad su galiniais stabdžiais kažkas negerai - nevažiavo mašina atgal niekaip.. o pasirodė, kad bardiūras per aukštas buvo  doh.gif  biggrin.gif

Man dar geriau buvo-pora kartu esu ant kablio pasikabinusi taip kad galiniai ratai zemes nesieke-bordiuras per aukstas pasirode doh.gif teko gerokai pasistengti kad pavyktu nusitraukti zemen,antra karta rozete sulauziau doh.gif Jau ne viena karta duslintuvo bakelis buvo luzes,aisku surudijes jis,be manau kad turejo itakos ir iprotis vaziuoti pakol atsirems...kazkas i kazka doh.gif Paskutini karta cia pries menesiuka ziuriu duslintuvas kabaluojasi palaidas,iskart servisan,sakau sulauziau vel,i pusni buvau ivaziavus apsisukinedama,o pakelus paaiskejo kad neluzes,bet nunesti tvirtinimai,tik ant vieno kabliuko laikesi doh.gif Dukra vyresne cia kada pasake pasiziurejus kad be bamperio viena karta liksiu,nes priekiu lygiai taip pat parkuojuosi-kol atsirems lotuliukas.gif ekonomiskai,kad kuo maziau pravaziavimo uzimti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 01 11, 20:17)
... Dukra vyresne cia kada pasake pasiziurejus kad be bamperio viena karta liksiu,nes priekiu lygiai taip pat parkuojuosi-kol atsirems lotuliukas.gif ekonomiskai,kad kuo maziau pravaziavimo uzimti lotuliukas.gif

va va... ir kas mane per velnias nešė prie to bardiūro bišk įstrižai priparkavus dar patiesint mašiną ir taip pilnai užkabint apačią doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
buna ir taip! blink.gif

QUOTE(mocha @ 2011 01 10, 22:56)
Ką padarysi, jei reikės, tai reikės. Tik kažin kiek čia kils, mane tai nugąsdino, bet yra pažįstama moteris iš BTA, kur apdrausta manoji mašina, aš jos viską iškamantinėsiu, kažkaip neramu vistiek... smile.gif

As pamenu, kai reikejo drausti masina, tai BTA draudimas vos ne brangiausiai paslaugas siule doh.gif Kiek dabar moki?

Blyn,negi ten rimtai Klaipedoj taip baisiai vazineja?

Cia gi Klaipeda! biggrin.gif cool.gif

QUOTE(Almost @ 2011 01 11, 19:52)
o mūsuose net BMW pradėjo ne tik posūkius rodyt, bet ir dėkot, kad užleidi ar pan  smile.gif

Jau nebevarai ant BMW blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 01 12, 00:31)
Jau nebevarai ant BMW blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš varydavau ant bmw VAIRUOTOJŲ liezuvis.gif bet dabar net jie gerėja... krizė... hihihi.gif
Atsakyti

Nu sakės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 01 12, 08:10)
aš varydavau ant bmw VAIRUOTOJŲ liezuvis.gif bet dabar net jie gerėja... krizė... hihihi.gif

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 01 12, 10:06)

neįsijausk, gražuole, ne visi tokie geri bmw vairuotojai, kaip Tu liezuvis.gif irnesakyk.gif hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 12 sausio 2011 - 10:40
QUOTE(Almost @ 2011 01 12, 10:39)
neįsijausk, gražuole, ne visi tokie geri bmw vairuotojai, kaip Tu liezuvis.gif irnesakyk.gif hihihi.gif  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

As pamenu, kai reikejo drausti masina, tai BTA draudimas vos ne brangiausiai paslaugas siule doh.gif Kiek dabar moki?

O man kaip tik labiausiai apsimokėjo drausti BTA, dar kažkokią nuolaidėlę padarė, nes pažįstama moteris draudė. Mašina ant mano mamos, ji neturi teisių. Draudėm taip, kad gali važinėt kiti žmonės, ar kažkaip panašiai, ir ten kažkokie pasirinktini procentai [???], apie kuriuos aš nieko nesupratau, bet nerūpėjo, tai mokėjom už metus 200 litų.
Atsakyti
Blyn,negi ten rimtai Klaipedoj taip baisiai vazineja? Nors tiesa,vasara kai buvau prie juros teko Klaipedoj paskui auta tokioj siauroj gatvelej vaziuoti,tai buvau pasimetus,nes buvo visiskai neaisku ka jis ruosiasi daryti,bludinejo po visa gatve,buvo baisu lenkti doh.gif

Nu gal aš akla visai, bet nematau taip, kaip čia diskutavot važinėjančių ir vsio. Kasdien maluos po miestą, bet nematau. Ne nu būna, aišku, tai tas, tai anas, bet kad galėčiau teigti, jog yra tokia tendencija tikrai negaliu schmoll.gif Lengvosios priblūdija kur kas dažniau, kasdien galim istorijas pasakoti doh.gif .

Man atvirkščiai kažkaip pasitaiko mandagūs autikų ir mikriukų vairuotojai. Va, šiandien kaip tik vėl vienas mikras, kurį, kiek prilėtinus, įleidau juoston, nes jo kely kažkas suko į dešinę, gražiai padėkojo. Nors jis ten ir taip beveik galėjo prieš mane užlįst, kirst ant stabdžių tikrai nebūt tekę.

Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2011 01 13, 03:11)
Nu gal aš akla visai, bet nematau taip, kaip čia diskutavot važinėjančių ir vsio. Kasdien maluos po miestą, bet nematau. Ne nu būna, aišku, tai tas, tai anas, bet kad galėčiau teigti, jog yra tokia tendencija tikrai negaliu  schmoll.gif  Lengvosios priblūdija kur kas dažniau, kasdien galim istorijas pasakoti  doh.gif .

Man atvirkščiai kažkaip pasitaiko mandagūs autikų ir mikriukų vairuotojai. Va, šiandien kaip tik vėl vienas mikras, kurį,  kiek prilėtinus, įleidau juoston, nes jo kely kažkas suko į dešinę, gražiai padėkojo. Nors jis ten ir taip beveik galėjo prieš mane užlįst, kirst ant stabdžių tikrai nebūt tekę.

akla, Atogrąža, akla hihihi.gif nežinau, man iškart kyla klausimas - koks pvz mums su denaxa būtų tikslas meluot kažką ir pasakot vėjus? mastau.gif nu pastoviai, kiek važiuojam, tiek vis kokių kliurkų būna su viešuoju... nu nesakau, kad kasdien visad kai tik važiuojam, taip jau ir būna, bet tikrai labai ir labai dažnai... gal tos vietos, kuriose važinėjam, daug to transporto, tai taip ir papuola, nežinau aš net. bet įspūdį susidariau vieną ir labai stiprų - daugumai viešojo transporto vairuotojų yra giliai dzin ant lengvųjų, nes nu jie visi dideli, jie visi dievukai... hihihi.gif
Atsakyti