Mikriai vazineja baisiai,daro gatvese nesamones,uzkisa sankryzoj pries pat nosi degant zaliai sviesai,kai visi spaudzia,ir ant kampo deda per stabdzius,bo jam keleivis vidury sankryzos islipt uzsimane

Amzinai stotelese pakirtineja,o zieduose parkuoja kaip papuola,kad tik arciau tuliko,o kad autai netelpa i zieda ivaziuot...nesuvokia jie sito

Cia kada as rodau posuki (ziede),isvaziuoju is vietos,manes jau zmones stoteleje laukia,o mikrius privaziuoja,uzkerta man isvaziavima,per stabdzius,ir eina tulikan!

As sakau man vaziuot reikia,tai tas sako as gi greitai

o priekyje pilna vietos atsistoti (galu gale galejo leist man isvaziuot),bet mat reiks penkiais metrais daugiau iki tuliko paeiti

Tai teko ir laukti kol nuvaziuos,velavau aisku paskui...

Apie mikrusnikus girdejau kalbant taip kad ten dirba tie kuriu niekur daugiau nebepriima (ne visi aisku,bet daugumoj).As asmeniskai bijau su mikriais vaziuot,kokias jie avarines situacijas sudarineja
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2011 01 11, 18:48)
ai, nesijaudink, man ir po pusantrų metų taip buvo

bet ten dar žiauriau, nes užvažiavau ne su bamperiu, o su apačia (radiatorium ar kuo ten), rėmą sulenkiau, nors tiek man, tiek draugeliui, tiek tėčiui atrodė, kad su galiniais stabdžiais kažkas negerai - nevažiavo mašina atgal niekaip.. o pasirodė, kad bardiūras per aukštas buvo
Man dar geriau buvo-pora kartu esu ant kablio pasikabinusi taip kad galiniai ratai zemes nesieke-bordiuras per aukstas pasirode

teko gerokai pasistengti kad pavyktu nusitraukti zemen,antra karta rozete sulauziau

Jau ne viena karta duslintuvo bakelis buvo luzes,aisku surudijes jis,be manau kad turejo itakos ir iprotis vaziuoti pakol atsirems...kazkas i kazka

Paskutini karta cia pries menesiuka ziuriu duslintuvas kabaluojasi palaidas,iskart servisan,sakau sulauziau vel,i pusni buvau ivaziavus apsisukinedama,o pakelus paaiskejo kad neluzes,bet nunesti tvirtinimai,tik ant vieno kabliuko laikesi

Dukra vyresne cia kada pasake pasiziurejus kad be bamperio viena karta liksiu,nes priekiu lygiai taip pat parkuojuosi-kol atsirems

ekonomiskai,kad kuo maziau pravaziavimo uzimti