7 tema.
o kur merginos dingusios?
visos gal jau pasveiko 
Tai saunumelis butu , visai nepasigesciau to malonumo
Tai saunumelis butu , visai nepasigesciau to malonumo
butu tikra palaima nebeturet tokios drauges
o as visai neseniai turejau galvos skausma. tik nesupratau ar cia tokia migena ar cia nuo nuovargio skaudejo
o as visai neseniai turejau galvos skausma. tik nesupratau ar cia tokia migena ar cia nuo nuovargio skaudejo
Sveikos
Jungiuosi ir as prie jusu pokalbiu
Daug jau temu prikalbejusios, visu neperskaitysiu, bet gal ir tolimesniuose bendravimuose rasiu kokios informacijos, kaip su sita zaraza kovoti.
laba
tai kad jau tikrai
kaip sunelis auga?
na zinai,sunku ka ir patarti,kiekvienai skirtingai viskas veikia
QUOTE(eggle20 @ 2011 01 26, 17:31)
tai kad jau tikrai
QUOTE(tiutiute @ 2011 01 26, 17:47)
kaip sunelis auga?
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 01 27, 08:56)
Sveikos
Jungiuosi ir as prie jusu pokalbiu
Daug jau temu prikalbejusios, visu neperskaitysiu, bet gal ir tolimesniuose bendravimuose rasiu kokios informacijos, kaip su sita zaraza kovoti. 
QUOTE(Fifux'e @ 2011 01 27, 11:57)
laba
tai kad jau tikrai
kaip sunelis auga?
tai kad jau tikrai
kaip sunelis auga?
Na, as kaip nors, atsirinksiu
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 01 27, 11:01)
Na, as kaip nors, atsirinksiu
Bet kai taip blogai yra, kaip visa savai kad jau tesiasi vel, o vakar vel taip suriete, kad jau ir pas gydytojus vel uzsirasiau is nevilties
Nors vaikstai vaikstai ten nuo vieno kabineto prie kito, o jie neranda, net vaistu jokiu nepasiulo, neparaso
Tai nors pabendrausiu su tokom paciom, zinosiu, kad as ne vienintele tokia 
keistai akd jokiu vaistu neskiria
man skyre zomig,bet ne laso man jei nepadejo.ir negeriu,o plius kaina ne maza,tai tas tris tabletes uz tokia kaina pirkti man biski ziauru
seip tai ikalu as analgino,bet ir tas nlb veikia
QUOTE(Fifux'e @ 2011 01 27, 12:17)
keistai akd jokiu vaistu neskiria
man skyre zomig,bet ne laso man jei nepadejo.ir negeriu,o plius kaina ne maza,tai tas tris tabletes uz tokia kaina pirkti man biski ziauru
kartais saltus kompresus uzsidejus laikau 
Nu as tai dabar geriu ibuprofena. Negerai aisku - ir vaistas stiprus, ir nepadeda nei velnio
O gal kas esat bandziusios Capadol arba Spigelon vaistukus ir kaip jums veike???
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 01 27, 11:34)
Nu as tai dabar geriu ibuprofena. Negerai aisku - ir vaistas stiprus, ir nepadeda nei velnio
Padeda tik jeigu vos vos teskauda galva. Seimos gydytoja uzrase cia nesenai homeopatinius kazkokius dvieju rusiu, bet niekaip nedasigaunu iki homeopatines vaistines. ai reikes pameginti.
O gal kas esat bandziusios Capadol arba Spigelon vaistukus ir kaip jums veike???
apie capadoly esu girde3jusi kad neblogas.bet velgi-ar visoms padeda-sunku pasakyti.turi ismeginti ir ziureti tinka ar ne
QUOTE(Fifux'e @ 2011 01 27, 12:49)
apie capadoly esu girde3jusi kad neblogas.bet velgi-ar visoms padeda-sunku pasakyti.turi ismeginti ir ziureti tinka ar ne 
Supratau, aciu. Kai ismeginsiu, butinai pranesiu, kaip man - ar padeda
QUOTE(Fifux'e @ 2011 01 27, 10:57)
kaip sunelis auga?
gerai. augam tiesiog kaip ant mieliu. tik jau pradejo pilvelio diegliukai kankinti. tai zyzliukas dabar toks visas.
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 01 27, 11:34)
as spigelon geriau. nepadejo man jie. siaip homeopatinius reik ilga laika vartot kad pajustum poveiki. as matyt tiek kantrybes neturejau