Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(braske09 @ 2011 01 30, 18:27)
Labukas 4u.gif
jungiuosi ir as prie jusu, anoj temoj pora kart pasisakiau ir dingau blush2.gif
paskutiniu metu migrena kankina kiekviena diena (cia praeitoj savaitej) doh.gif , apsilankiau pas gydytoja, isiaiskinom kad mano Cinie , jau nebeveikia ir priepuolis atsinaujina doh.gif skyre nauju Relpax -siandien jau geriau-suveike puikiai-per valanda skausmo neber, tikiuosi ir neatsinaujins...tik lb sunku, nes dar maitinu, tai 24val negalesiu maitinti, ir siaip liepe maitinima jau nutraukt (dave pora menesiu) ir tada vel apsilankyti pas ja, skirs rimta gydyma vaistais  blush2.gif nes pas mane sunki migrena (su aura) ir paskutiniu metu lb kamuoja verysad.gif

As kai maitinau, tai irgi dažnai migrena kamavo, man Cinie visai nepadėjo , o atvirkščiai tik blogiau pasidarė . As tai pasiryžusi bent kam, kad tik migrena dingtu.
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 01 30, 18:27)
Labukas 4u.gif
jungiuosi ir as prie jusu, anoj temoj pora kart pasisakiau ir dingau blush2.gif
paskutiniu metu migrena kankina kiekviena diena (cia praeitoj savaitej) doh.gif , apsilankiau pas gydytoja, isiaiskinom kad mano Cinie , jau nebeveikia ir priepuolis atsinaujina doh.gif skyre nauju Relpax -siandien jau geriau-suveike puikiai-per valanda skausmo neber, tikiuosi ir neatsinaujins...tik lb sunku, nes dar maitinu, tai 24val negalesiu maitinti, ir siaip liepe maitinima jau nutraukt (dave pora menesiu) ir tada vel apsilankyti pas ja, skirs rimta gydyma vaistais  blush2.gif nes pas mane sunki migrena (su aura) ir paskutiniu metu lb kamuoja verysad.gif

Mergaites, pas kokius jus gydytojus lankotes, kad jum ir vaistukus skiria, ir gydymus skiria g.gif As kiek einu, mane prastumdo nuo kabineto prie kabineto, nieko atseit neranda ir t.t. Paskutini karta kai lankiausi, seip ne taip drebancia ranka irase, kadman migrena BE AUROS (nors pagal visus aprasomus pozymiu turiu migrena su aura) israse, net nerekomendavo nieko) tuom ir uzsibaige - nei kokiu vaistu, nieko. doh.gif Dabar vel esu uzsirasius, reiks dar karta apsilankyti, nes jau nebegaliu - savaiciu savaitem skauda arba svaigsta galva... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 01 30, 21:15)
Mergaites, pas kokius jus gydytojus lankotes, kad jum ir vaistukus skiria, ir gydymus skiria  g.gif As kiek einu, mane prastumdo nuo kabineto prie kabineto, nieko atseit neranda ir t.t. Paskutini karta kai lankiausi, seip ne taip drebancia ranka irase, kadman migrena BE AUROS (nors pagal visus aprasomus pozymiu turiu migrena su aura) israse, net nerekomendavo nieko) tuom ir uzsibaige - nei kokiu vaistu, nieko.  doh.gif Dabar vel esu uzsirasius, reiks dar karta apsilankyti, nes jau nebegaliu - savaiciu savaitem skauda arba svaigsta galva...  unsure.gif

O kuom tau aura pasireiskia?
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 01 27, 12:34)
Nu as tai dabar geriu ibuprofena. Negerai aisku - ir vaistas stiprus, ir nepadeda nei velnio  doh.gif Padeda tik jeigu vos vos teskauda galva. Seimos gydytoja uzrase cia nesenai homeopatinius kazkokius dvieju rusiu, bet niekaip nedasigaunu iki homeopatines vaistines. ai reikes pameginti.
O gal kas esat bandziusios Capadol arba Spigelon vaistukus ir kaip jums veike???  g.gif

as irgi Spigelon geriau, bet nepadejo. bandziau kai jau galva skaudedavo ciulpti, bet gal tik ciut ciut lengviau, kai tablete po liezuviu, bet cia placebas turbut schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 01 30, 22:25)
O kuom tau aura pasireiskia?

Pradeda spengti ausyse ir "skraidyt po akimis museles" ir visai sutrinka regejimas, stambius daiktus matau, bet bendras vaizdas liejasi - smulkesniu daiktu kartais visai nematau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 01 30, 21:02)
Relpax man patiko, labai greitai nueme skausma iir pakankamai greitai vel buvau darbingas zmogus cool.gif Su aura ir pas mane yra, bet stipriems vaistams nezinau ar kada pasiryzciau g.gif

kai jau nebegali gyventi su beprotisku skausmu-tai tada jau visko griebiesi, plius dar reikia maziu priziuret-o kai mama guli kaip pagalys-naudos jokios doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 01 31, 09:34)
Pradeda spengti ausyse ir "skraidyt po akimis museles" ir visai sutrinka regejimas, stambius daiktus matau, bet bendras vaizdas liejasi - smulkesniu daiktu kartais visai nematau...  doh.gif

rolleyes.gif Kaip ir man, ziaurus jausmas doh.gif Man dar plius, vienos puses ranka, zandas, nosis, lupos, liezuvis nutirpsta doh.gif verysad.gif Susisneketi su zmonem neimanoma, nes mintis padrikos palieka doh.gif
Zodziu ziaurus dalykas ta aura doh.gif

QUOTE(braske09 @ 2011 01 31, 09:55)
kai jau nebegali gyventi su beprotisku skausmu-tai tada jau visko griebiesi, plius dar reikia maziu priziuret-o kai mama guli kaip pagalys-naudos jokios doh.gif  blush2.gif

Na taip, pas mane situacija kitokia yra, tu jau turi leliuka, o as ji planuoju smile.gif Tai siuo metu tikrai jokiu vaistu negerciau, nors puikiai zinau tuos skausmus ir ta savijauta, kai tuo metu keiki visa pasauli, uz ka ir kodel, merginos zino kokia buvo pas mane vasara pries vestuves unsure.gif Bet iskentejau, nes antidepresantu gerti tikrai nesiruosiu, o kitokio gydymo dar kol kas neisrasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2011 01 31, 10:55)
kai jau nebegali gyventi su beprotisku skausmu-tai tada jau visko griebiesi, plius dar reikia maziu priziuret-o kai mama guli kaip pagalys-naudos jokios doh.gif  blush2.gif

Jetus man irgi tas pats, didziaja vyras isveza i darzeli, o su maziuku reik buti... Tai vargsas vaikas, buna tokiu dienu, kad ir nevalges buna, kol vyras negrizta, nes nepasikeliu... Ir guliu, atrodo, tuoj numirsiu, pajudet negaliu, nes privemsiu namus,ir saves gaila, o maziuko dar labiau gaila - drybsau kaip darzove, asaros bega doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 01 31, 12:08)
Na taip, pas mane situacija kitokia yra, tu jau turi leliuka, o as ji planuoju smile.gif Tai siuo metu tikrai jokiu vaistu negerciau, nors puikiai zinau tuos skausmus ir ta savijauta, kai tuo metu keiki visa pasauli, uz ka ir kodel, merginos zino kokia buvo pas mane vasara pries vestuves unsure.gif Bet iskentejau, nes antidepresantu gerti tikrai nesiruosiu, o kitokio gydymo dar kol kas neisrasta smile.gif

QUOTE(Eglaitiene @ 2011 01 31, 12:10)
Jetus man irgi tas pats, didziaja vyras isveza i darzeli, o su maziuku reik buti... Tai vargsas vaikas, buna tokiu dienu, kad ir nevalges buna, kol vyras negrizta, nes nepasikeliu... Ir guliu, atrodo, tuoj numirsiu, pajudet negaliu, nes privemsiu namus,ir saves gaila, o maziuko dar labiau gaila - drybsau kaip darzove, asaros bega  doh.gif  biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif ech, na ir is kur sita durna liga????kad mus taip kankina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 01 31, 11:08)
rolleyes.gif Kaip ir man, ziaurus jausmas doh.gif Man dar plius, vienos puses ranka, zandas, nosis, lupos, liezuvis nutirpsta doh.gif  verysad.gif Susisneketi su zmonem neimanoma, nes mintis padrikos palieka doh.gif
Zodziu ziaurus dalykas ta aura doh.gif

Ziaurus, bet man nieks nieko "neranda". Ir ta diagnoze "migrena" pries kelis metus vos ne drebancia ranka irase, ir ziuri i mane, kaip i kokia simuliante, lyg tai as is neturejomo ka veikti ligu ieskociaus. Dabar kitam pirmadieniui turiu taloneli vel pas gydytoja, meginsiu vel eit ieskot "slieku" biggrin.gif

O va kas del nestumo ir migrenos - tai nzn, kaip kitoms, bet man asmeniskai abieju nestumu metu galvos beveik visai neskaudejo. Retkarciaus pamausdavo, kal po karta ar pora priepuolis buvo uzejes. O seip visai nieko praktiskai...
Atsakyti
QUOTE(Eglaitiene @ 2011 01 31, 10:14)
Ziaurus, bet man nieks nieko "neranda". Ir ta diagnoze "migrena" pries kelis metus vos ne drebancia ranka irase, ir ziuri i mane, kaip i kokia simuliante, lyg tai as is neturejomo ka veikti ligu ieskociaus. Dabar kitam pirmadieniui turiu taloneli vel pas gydytoja, meginsiu vel eit ieskot "slieku"  biggrin.gif

Jei migrena yra, tai tau nieko ir "neras" smile.gif Nes kai yra migrena, jokiu patologiniu pakitimu nera, jei KT gera, magnetinis rezonansas nieko nerodo, kraujagysles geros, su stuburu viskas gerai, ir simptomai atitinka - migrena wink.gif
Man, kai nuejau pas viena gydytoja is karto po keliu klausimu turejau diagnoze - migrena su aura, tik gaila, kad tam pasiekti reikejo nemazai gydytoju pereiti rolleyes.gif Nes iki tol vis turejau kokia nors diagnoze su ?, kuriai nepasitvirtinus, vel atsirasdavo kita su ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 01 31, 12:22)
Jei migrena yra, tai tau nieko ir "neras" smile.gif Nes kai yra migrena, jokiu patologiniu pakitimu nera, jei KT gera, magnetinis rezonansas nieko nerodo, kraujagysles geros, su stuburu viskas gerai, ir simptomai atitinka - migrena wink.gif
Man, kai nuejau pas viena gydytoja is karto po keliu klausimu turejau diagnoze - migrena su aura, tik gaila, kad tam pasiekti reikejo nemazai gydytoju pereiti rolleyes.gif Nes iki tol vis turejau kokia nors diagnoze su ?, kuriai nepasitvirtinus, vel atsirasdavo kita su ? lotuliukas.gif

tikrai taip...nezinau, ar cia gydytojai tingi labiau gilintis i musu skausmus, ir parasao diagnoze "migrena", ar jau nebera jokiu kitu tyrimu, apart magnetinio rezonanso, kraujagysliu tyrimo ir pan..
beje, klraujagysliu tai dar man neteko tikrintis... g.gif
Atsakyti